Opinie o Kawa mielona illy Espresso Decaffeinato - bezkofeinowa 250g

  • Kawa mielona illy espresso Decaffeinato to bezkofeinowa mieszanka ze znanej włoskiej palarni. Kawa o gęstej, bursztynowej piance, w jej smaku można wyczuć wiele nutek smakowych.
Kod produktu: 8003753900490
Producent: ILLY

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 41 Średnia ocena: 4.90
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Mazańcowice
2022-11-21
Bardzo dobra kawa bezkofeinowa. Świetna alternatywa dla kawoszy którzy stwierdzają, że jednak wypijają za dużą ilość kawy kofeinowej dziennie wieć można się trochę "oszukać" smakiem tej bezkofeinowej ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Czeladź
2022-11-19
zgodnie z zamówieniem, bardzo dobra. Realizacja bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kraków
2022-05-12
Bardzo dobra kawa. Trochę łagodniejsza od tej z kofeiną. Na pewno polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Daria, Poznań
2022-03-10
intensywna w aromacie - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, WROCŁAW
2021-12-29
świetna jakość i smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malwina, Kraków
2021-12-09
Chyba najlepsza bezkofeinowa kawa jaką do tej pory piłam. Delikatna i smaczna, nie czuć, że bez kofeiny ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Piaseczno
2021-09-18
Kawa bezkofeinowa Illy doskonale zastępuje kawę z kofeiną i pozwala cieszyć się wspaniałym smakiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Łódź
2021-08-20
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-07-17
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Zabrze
2021-06-12
Jeszcze nie próbowałem. Później napiszę opinię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Ostrów Wielkopolski
2021-05-30
Z dotychczas pitych bezkofeinowych ta najlepsza, najmniej kwasowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, WARSZAWA
2021-05-20
Kawa pyszna.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Mosina
2021-05-09
Aromatyczna i pyszna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Askaniusz, Poznań
2021-03-25
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, Karczew
2021-03-20
bardzo delikatna w smaku, nie czuć goryczy, nam smakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOROTA, PRUSZKÓW
2021-03-14
Kawa bardzo smaczna - wg mnie najlepsza z oferowanych kaw bezkofeinowych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Zawiercie
2021-03-11
delikatna, pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Anna Irena, Jadwisin
2021-03-11
Nie jestem nią zachwycona. Ale to nie wina sklepu. Mnie nie smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Dębica
2021-02-23
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Prudnik
2021-02-13
Bardzo dobra kawa. Delikatna w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Basia, Kobyłka
2021-01-11
najlepsza bezkofeinowa jaką piłam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2021-01-11
Pyszna kawka. Błyskawiczna dostawa:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kraków
2021-01-10
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2021-01-08
Smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Sulechów
2020-12-28
Mama zadowolona z kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Rybnik
2020-12-14
Smaczna i aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-12-13
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kraków
2020-10-23
Sprawnie, szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Jaworzno
2020-10-09
Kawa świetna, dostawa również świetnie. Pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Szczecin
2020-07-06
Bardzo dobra kawa. Wspaniała alternatywa dla kofeiny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Warszawa
2019-10-05
Smak i aromat - jak zawsze w przypadku Illy - wspaniałe! Uwielbiam kawę, ale z przyczyn zdrowotnych nie mogę jej "nadużywać". Bezkofeinowe Illy jest świetną około południową alternatywą dla kasycznego, porannego espresso :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rzeszów
2018-02-12
Całkiem niezla kawa jak na mieloną i bezkofeinową.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna Maria, Kraków
2017-08-31
Bardzo smaczna kawa. W sam raz na popołudniową kawusię dla osób, które nie potrzebują kolejnej dawki kofeiny, ale ciągnie je do smaku i aromatu kawy:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Katowice, Pow. Katowice
2017-02-10
Świetna kawa,Pyszna polecam z pewnością ja zakupie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, GDAŃSK
2016-10-11
Dobra, dość aromatyczna kawa. Polecam. Sama realizacja zamówienia super ekspresowa. Polecam jeszcze bardziej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Gdańsk
2016-09-22
Wysyłka jak zwykle ekspresowa. Kawa bardzo dobra, ale niestety bardzo drobno zmielona i nie nadaje się do parzenia w moim ekspresie ciśnieniowym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Włoszczowa
2016-07-24
Sklep jest naprawde super. Transakcja odbywa się blyskawicznie. Kawa bezkofeinowa jest bardzo dobra. Kupilam ja tutaj juz nie pierwszy raz i na pewno zostane klientka tego sklepu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Bydgoszcz
2016-02-29
Smaczna kawa o wyraźnym smaku z atutem - bez kofeiny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Rawa Mazowiecka
2015-03-17
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Borkowo
2014-11-26
Świetna kawa, zdecydowanie polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wrocław
2014-10-22
Kawa dobra, o ciekawym, pełnym smaku. Warto spróbować.
Opinia naszego klienta w
    pixel