Opinie o Kawa ziarnista illy Espresso Decaffeinato - bezkofeinowa 250g

  • Kawa illy espresso Decaffeinato to bezkofeinowa mieszanka ze znanej włoskiej palarni. Kawa o gęstej, bursztynowej piance, w jej smaku można wyczuć przyjemne nuty owocowe i orzechowe. Puszka świetnie posłuży jako prezent.
Kod produktu: 8003753900551
Producent: ILLY

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 20 Średnia ocena: 4.75
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julita, Poznań
2021-10-03
Jak dla mnie jest zbyt gorzka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Piaseczno
2021-09-18
Kawa bezkofeinowa Illy doskonale zastępuje kawę z kofeiną i pozwala cieszyć się wspaniałym smakiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Robert, Szczecin
2021-09-05
Jak na bezkofeinową - może być
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Szczecin
2021-06-04
Zgodnie z oczekiwaniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Hajnówka
2021-01-20
Bardzo dobra jak na kawę bezkofeinową, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: URSZULA, WOLSZTYN
2021-01-05
wysokiej jakości,opakowanie estetyczne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Wołomin
2021-01-05
Nie jest taka jak z kofeiną, ale jest dobra. Kupiłem już dwa razy i nie żałuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Kraków
2020-11-08
Pyszna, aromatyczna kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AMAZASP, Zgorzelec
2020-10-29
Wszystko jest OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Hajnówka
2020-09-27
Bardzo dobra kawa bezkofeinowa,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Pysznica
2020-09-12
lepiej zabezpieczać puszki, nikt nie szanuje paczek i wgniecenie szpeci, cały proces ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Szczecin
2020-05-09
Jedna z najlepszych kaw bezkofeinowych jakie piłem. Lubię wieczorem poczuć smak kawy i nie mieć później problemów z zaśnięciem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Świnoujście
2020-03-06
Bardzo pyszna kawa Polecam szczegolnie osobom z delikatnym żołądkiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jakubów
2019-07-05
Jak na kawę bezkofeinową jest całkiem niezła i w miarę aromatyczna, czego się nawet nie spodziewałam. Lepsza od niektórych kaw z kofeiną, do których musiałam jej dodawać, żeby złagodzić ich kwaśny posmak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Sanok
2019-01-05
Bardzo dobra kawa,wspaniale smakuje i pachnie.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Sękocin Stary
2018-08-16
Polecam. Kawa o delikatnym smaku i pełnym aromacie 100% arabiki. Zdecydowanie spełni oczekiwania pasjonatów kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2016-11-24
Bardzo delikatna kawa, mało kwaśna, idealna żeby podkręcić jej smak syropem smakowym. Warto mieć taką puszkę w domu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Busko-Zdrój
2015-05-16
Przesyłka błyskawiczna, kawa bardzo łagodna ,delikatna w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2014-09-09
Niestety kaw bezkofeinowych jest na rynku niewiele więc ciężko ją do innej porównać. Mało intensywna bez żadnych charakterystycznych akcentów. Smak akceptowalny jeżeli ktoś z przyczyn zdrowotnych z kofeiny musi zrezygnować w przeciwnym wypadku nie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, WROCŁAW
2014-04-25
Bardzo dobra, delikatna w smaku kawa. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
    pixel