Opinie o Kawa ziarnista illy Espresso Decaffeinato - bezkofeinowa 250g

  • Kawa illy espresso Decaffeinato to bezkofeinowa mieszanka ze znanej włoskiej palarni. Kawa o gęstej, bursztynowej piance, w jej smaku można wyczuć przyjemne nuty owocowe i orzechowe. Puszka świetnie posłuży jako prezent.
Kod produktu: 8003753900551
Producent: ILLY

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 15 Średnia ocena: 4.73
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: URSZULA, WOLSZTYN
2021-01-05
wysokiej jakości,opakowanie estetyczne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Wołomin
2021-01-05
Nie jest taka jak z kofeiną, ale jest dobra. Kupiłem już dwa razy i nie żałuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Kraków
2020-11-08
Pyszna, aromatyczna kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AMAZASP, Zgorzelec
2020-10-29
Wszystko jest OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Hajnówka
2020-09-27
Bardzo dobra kawa bezkofeinowa,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Pysznica
2020-09-12
lepiej zabezpieczać puszki, nikt nie szanuje paczek i wgniecenie szpeci, cały proces ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Szczecin
2020-05-09
Jedna z najlepszych kaw bezkofeinowych jakie piłem. Lubię wieczorem poczuć smak kawy i nie mieć później problemów z zaśnięciem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Świnoujście
2020-03-06
Bardzo pyszna kawa Polecam szczegolnie osobom z delikatnym żołądkiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jakubów
2019-07-05
Jak na kawę bezkofeinową jest całkiem niezła i w miarę aromatyczna, czego się nawet nie spodziewałam. Lepsza od niektórych kaw z kofeiną, do których musiałam jej dodawać, żeby złagodzić ich kwaśny posmak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Sanok
2019-01-05
Bardzo dobra kawa,wspaniale smakuje i pachnie.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Sękocin Stary
2018-08-16
Polecam. Kawa o delikatnym smaku i pełnym aromacie 100% arabiki. Zdecydowanie spełni oczekiwania pasjonatów kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2016-11-24
Bardzo delikatna kawa, mało kwaśna, idealna żeby podkręcić jej smak syropem smakowym. Warto mieć taką puszkę w domu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Busko-Zdrój
2015-05-16
Przesyłka błyskawiczna, kawa bardzo łagodna ,delikatna w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2014-09-09
Niestety kaw bezkofeinowych jest na rynku niewiele więc ciężko ją do innej porównać. Mało intensywna bez żadnych charakterystycznych akcentów. Smak akceptowalny jeżeli ktoś z przyczyn zdrowotnych z kofeiny musi zrezygnować w przeciwnym wypadku nie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, WROCŁAW
2014-04-25
Bardzo dobra, delikatna w smaku kawa. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
    pixel