Opinie o Syrop Fabbri Amaretto

Syrop Fabbri Amaretto - opinie w konesso.pl
  • Syrop do kawy Fabbri Amaretto. W przypadku napojów kawowych takich jak latte macchiato lub cappuccino syrop Fabbri może zastąpić w zupełności cukier. Pojemność: 1000ml
Producent: FABBRI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Poznań
2017-03-30
Syrop jest doskonały, moje wnuki piją spienione mleko z odrobiną czekolady w proszku i właśnie z tym syropem. Rewelacja. Gorąco polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2015-07-28
Smaczny syrop. Wydajne opakowanie. Ciekawy dodatek do urozmaicenia kawy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Góra Kalwaria
2014-10-06
Pyszny syrop, który nadaje się nie tylko do kawy ale także do deserów, lodów itp. Sklep godny polecenia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Garwolin
2014-10-02
Według mnie najlepszy z tu oferowanych syropów. W porównaniu z syropami innych firm ma dużo bardziej intensywny smak i zapach przez co jest wydajniejszy. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Dobre Miasto
2014-04-17
Pyszny jak zawsze, polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAROLINA, WARSZAWA
2014-01-28
Syrop godny polecenia, smak amaretto w 100%.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Lublin
2013-09-19
Zdecydowanie polecam ten syrop. To już drugi z tej serii (inny smak poprzednio), ale równie trafny zakup. Sklep na 6!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kielce
2013-05-31
Syrop jest dobry ale ma specyficzny smak. Piłem wcześmiej karmelowy i chyba dlatego do amaretto nie jestem przekonany.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Koziegłowy
2013-04-25
Pychotka!!! Mógłby być tańszy-kupowałabym częściej. Kawa z syropem jest wyśmienita i dlatego zamiast jednej porannej (dotychczas wypijanej), wypijam dwie i jeszcze mam ochotę na trzecią! Dziękuję za fantastyczną obsługę i pozdrawiam. Hanna C.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Strzelno
2013-02-27
Obsługa na najwyższy poziomie dostawa błyskawiczna, syrop OK.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Zgierz
2012-12-10
Szczerze polecam ten produkt ponieważ nie miałem jeszcze przyjemności pić kawy z lepszym dodatkiem niż ten syrop. Dodaje kawie duszy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Wrocław
2012-06-14
Wszystko dobrze, polecam!! Syrop doskonale spełnia rolę dodatku urozmaicającego kawę.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel