Opinie o Aeropress - zaparzacz do kawy

  • AeroPress to bardzo proste i funkcjonalne urządzenie dzięki któremu przygotujesz wyśmienitą kawę. Kilka chwil wystarczy, aby przygotować napar o niepowtarzalnych walorach smakowych. Wyciśnij z Aeropressu pełnię smaku.
Kod produktu: 085276000800
Producent: AEROBIE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 216 Średnia ocena: 4.99
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemyslaw, Warszawa
2022-10-03
Bardzo dobry zaparzacz - prosty w użytku i idealny do podróży, idealny na prezent!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Rokietnica
2022-09-05
Nie sądziłem, że kawa może być tak dobra. Ten zaparzacz do kawy jest bardzo prosty w obsłudze, a smak jaki potrafi wydobyć z ziaren jest nie do opisania. Najlepszy zakup jaki dotychczas dokonałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Głogów Małopolski
2022-09-02
Super produkt. Super kawa. Szybko i smacznie. Cena ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Katowice
2022-08-25
Zdecydowanie jeden z moich ulubionych zaparzaczy. Ekstremalnie uniwersalny, lekki, przenośny i praktycznie niezniszczalny. Eksperymenty z różnymi technikami zostaną wynagrodzone smakiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PIOTR, MILANÓWEK
2022-08-19
super urządzenie, idealne na wakacje zawsze fantastyczna kawa zrobiona w prosty sposób, gorąco polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Pszczyna
2022-08-16
Nic dodać, nic ująć, piękne urządzenie. W porównaniu do starszych wersji, tu uszczelka jest trochę luźniejsza. Na minus jest to,że czerwony napis po czasie ściera się na biało
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2022-08-05
Bardzo dobrej jakości zaparzacz. Potrzeba wprawy aby dostosować grubość mielenia ale jak już się ogarnie to kawa jest pyszna. Super opcja na podróże!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Krakow
2022-07-21
Wysokiej jakości aeropress. Obsługa sklepu bardzo pomocna i życzliwa. Polecam każdemu!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, BIELICHA
2022-07-19
Długo zastanawiałem się czy warto miec w domu kolejny "gadżet" ale tego zakupu wyjatkowo nie żałuję. Jeśli ktoś lubi poeksperymentować z kawą to gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Przasnysz
2022-07-19
Dobra kawka wychodzi, i mniej zachodu niż myślałem kupując, że będzie :D
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2022-07-19
Nic dodac nic ująć. Wszystko w najlepszym porządku. Urządzenie świetne, obsługa perfekcyjna, pięknie zapakowane i szybko dostarczone. Polecam gorąco.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jaroslaw, Rumia
2022-07-19
Kawa z Aeropressu smaczna. Produkt spełnił moje oczekiwania. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Rzuchowa
2022-07-19
Wszystko w jak najlepszym porządku. Przesyłka dotarła w tempie ekspresowym. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Sławków
2022-07-19
Super metoda zaparzania kawy. Można eksperymentować z czasem parzenia i stopniem zmielenia ziaren aby uzyskać zadawalajacy nas smak. Bardzo łatwy w czyszczeniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Rzęczkowo
2022-07-18
Świetny zaparzacz. Kawa delikatna, bez fusów, w smaku jakby mniej kwasowa. Prosty w obsłudze, łatwy w myciu, podręczny i poręczny (można zabrać z sobą do biura, na wyjazd...). 100% satysfakcja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Milicz
2022-07-02
Ciekawa alternatywa dla kawiarek. Rzecz poręczna w podróży, podczas wyjazdów. Prosta obsługa, łatwo utrzymać w czystości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Kraków
2022-07-01
Podstawka na filtry przyszła wygięta, poza tym samo urządzenie jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Warszawa
2022-06-08
Świetny zaparzacz. Używam go codziennie. Expres do kawy poszedł w odstawkę. Polecam zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Siemianowice Śląskie
2022-06-06
Prosty w obsłudze, wykonany z dobrych materiałów, łatwy w czyszczeniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Częstochowa
2022-06-03
Rewelacja. To jest mój drugi Aeropress. Jednego używam w domu, a drugiego w pracy. Świetnie nadaje się na wyjazdy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Ełk
2022-06-03
To naprawdę niesamowite jak smaczna kawa wychodzi z tego sprzętu :) Wpierw myślałem że to dużo zabawy jednakże okazuje się że jest to w sumie szybka akcja - 3 minuty i super kawusia :)Polecam niezdecydowanym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Warta
2022-05-26
Polecam produkt ;) bardzo szybka i sprawna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jola, Szczecin
2022-05-16
Przydatne, starannie wykonane urządzenie, które dla niewymagających kawoszy może zastąpić ekspres. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2022-05-01
Aero to aero. Polecam każdemu. Szybka dostawa to duży plus sklepu Konesso!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Duszniki-Zdrój
2022-04-25
zgodnie z zamówieniem , szybko i sprawnie polecam, towar spełnia zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Radom
2022-04-24
Proste urządzenie, ale bardzo wygodne i efektywne. To mój 3. - wszystkie z USA i działają bez zarzutu. Dobre działanie dzięki użyciu świetnej jakości materiałów. "Obca" produkcja mogłaby to popsuć.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Gdańsk
2022-04-13
Kupiłam Aeropresa tylko dlatego, że poprzedni zużył się po kilku latach użytkowania. Bardzo polecam zarówno produkt jak i sprzedającego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Piekary Śląskie
2022-04-05
Aeropress doskonale się sprawdza, świetna kawa, łatwe parzenie. Sprzęt wysłany bardzo szybko, dobrze zapakowany i zgodny z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Rotmanka
2022-04-04
Szybka wysyłka aeropress spełnia swoją funkcje. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2022-04-03
Bardzo dobry sprzęt, spełnia moje oczekiwania, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Białystok
2022-04-03
Super alternatywa dla standardowej kawy parzonej :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Skarżysko-Kamienna
2022-04-03
Kupiony w promocji. Szybka dostawa. Kawa wychodzi bardzo dobra. Duże pole do eksperymentowania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2022-04-03
nie jest to alternatywa dla prawdziwego ekspresu ciśnieniowego, ale za to działa bez prądu i o to chodzi, idealny aby zabrać ze sobą np. na działkę albo na kemping
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, GDYNIA
2022-04-02
Bardzo ciekawy sprzęt. Poręczny i łatwy w obsłudze. Można zabrać do biura lub na biwak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PIOTR, ZĄBKI
2022-03-24
Od kilku tygodni używany intensywnie (prawie codziennie) - aromatyczna, czyściutka (bez fusów) i pyszna kawa. Szybko się robi i nie ma zachodu z wyczyszczeniem urządzenia. A myślełem, że bez expressu się nie da :).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALICJA, Warszawa
2022-03-11
Jest super ,prosta obsługa ,mało mycia i dobra kawka na koniec . Polecam gorąco
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JUSTYNA, CHEŁMEK
2022-02-17
Bardzo dobry zakup na wyjazdy w teren!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Środa Wielkopolska
2022-02-06
Rewelacja, nigdy nie używałem, zawsze piłem kawę z kawiarki albo z phin'a. Odkryłem zupełnie nowe smaki. Wygodne do zabrania na wyjazd. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Mełno
2022-02-02
Rewelacyjny zaparzacz. Trochę szkoda, że po 1-2 latach użytkowania mocno się rysuje i napis błędnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Kutno
2022-01-29
Spełnia swoją funkcję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leonard, Kalwaria Zebrzydowska
2022-01-28
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gałków Mały
2022-01-20
Super produkt. Fajny sklep. Produkty bardzo dobrej jakości. Dostawa szybka i profesjonalna. Polecam .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2022-01-20
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2022-01-18
Super sprzęt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Legnica
2022-01-17
super szybka transakcja. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Kaźmierz
2022-01-14
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wawrzyniec, Pilchowice
2022-01-08
Aeropress to doskonałe narzędzie, szczególnie na wyjazd.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, Poznań
2022-01-07
Super, to już mój drugi:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Wrocław
2022-01-07
O tym urządzeniu już wszystko zostało powiedziane - trzeba mieć :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Szczecin
2022-01-01
Zgodny z opisem, do kawki czy też herbatki jak znalazł
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Łódź
2021-12-30
Miałam Aeropress ze złotymi oznaczeniami kupiony kilka lat temu, ale ten jest inny, lepszy, guma lepiej i bardziej zagina się przy wciskaniu, co daje szansę na dłuższe użytkowanie. Polecam każdemu kto zastanawia się czy warto kupić raz jeszcze Aeropress. Warto!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Pruszków
2021-12-27
Aeropress zawsze się sprawdza. W podróży, podczas wakacji, na kempingu. Lekki, poręczny, funkcjonalny. Jestem jego wierną fanką.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Gdynia
2021-12-26
świetny sprzęt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Rybnik
2021-12-17
Używam w domu jak i w podróży, kawka jest pyszna. POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eliezer, Kraków
2021-12-09
To Aeropress, co jeszcze powiedzieć?
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Warszawa
2021-12-08
kawa w tym zaparzaczu smakuje bardzo dobrze , polecam do pracy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Zielona Góra
2021-12-05
Extra prezent!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wroclaw
2021-12-03
Kawa doskonala, polecam! Urzadzenie proste w obsludze i wygodne. Przesylka dotarla zgodnie z terminem, cala operacja przebiegla bardzo sprawnie. Dziekuje!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Nowe Chrusty
2021-11-07
Zakupiony aeropress jest bardzo dobrej jakości i zdecydowanie polecam wszystkim, którzy parzą kawę w alternatywny sposób. Przesyłkę otrzymałem dobrze zapakowaną, realizacja była szybka. Polecam zakupy w konesso.pl
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Rusiec
2021-11-06
Super sprzęt. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2021-11-04
5*/5*
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2021-11-02
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Żywiec
2021-10-09
Świetny areopress bardzo dobra jakość wykonania. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Kargoszyn
2021-10-08
Fajne urządzenie, kawa smaczna i bez fusów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Rawa Mazowiecka
2021-09-13
Super, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2021-09-11
Idealnie. Szybka przesyłka. Towar pięknie zapakowany. Sklep premium!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-09-09
"Najbezpieczniejsza" opcja z alternatywnych metod zaparzania kawy, nawet bez dokładnego odmierzania ziaren i wody oraz liczenia czasu, napój wychodzi przepyszny. Mój nowy codzienny zaparzacz, bardzo polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Ząbki
2021-09-02
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Turzańsk
2021-08-29
Gemechanger jeśli chodzi o parzenie kawy dla osoby początkującej w świadomym piciu tego owocu :) Bardzo uniwersalne i wszechstronne narzędzie do zaparzania. Można na szybko i bez namysłu, można pokombinować i smakować różne warianty. Polecam! PS. Plastik jest bardzo solidny a całość wykonana w USA, nie ma mowy o wpływie użytego plastiku na smak i aromat naparu, czego się obawiałam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Tarnowskie Góry
2021-08-24
Aeropress bardzo wysokiej jakości. Polecamy. Paczka bardzo dobrze zapakowana. Wszystkie produkty w przesyłce dobrze zabezpięczone. Dużo makulatury do śmietnika ale chroni to przesyłkę od uszkodzeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Krotoszyn
2021-08-21
Wszystko ładnie zapakowane, szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Zajezierze
2021-08-09
OK!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Warszawa
2021-08-09
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ida, Sosnowiec
2021-07-24
wysyłka przebiegła bardzo sprawnie, aeropress to cudowne urządzenie, które obecnie stało się moim ulubionym sposobem na parzenie kawy, polecam serdecznie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Wrocław
2021-07-24
Idealny do badania nowych szlaków kawowych eksploracji :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Tychy
2021-07-19
Po prostu super :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Toruń
2021-07-18
Aeropres sprawdza się. Szybko i skutecznie podnosi walory smakowe kawy. Polecam wszystkim w domu i podróży.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-07-17
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: marta, Wroclaw
2021-07-16
Przerzuciłem sie z kawiarki, i nie żałuję Latwiej o powtarzalność smaku kawy niz w kawiarce
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Szczecin
2021-07-16
Świetne urządzenie. Ekspresowa realizacja. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Maków Mazowiecki
2021-07-03
Szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2021-07-02
Szybko i sprawnie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Yvona, Gliwice
2021-06-29
Znałam Aeropress już wcześniej, ale nie ma to jak własny sprzęt :) Realizacja zamówienia bez zarzutu - szybko, sprawnie, a stan zamówionego zestawu idealny :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Gdańsk
2021-06-25
Sprawdza się super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Tczew
2021-06-18
Prawdziwie amerykańska jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Warszawa
2021-06-11
Produkt wysokiej jakości, dostawa bardzo sprawna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Warszawa
2021-06-10
Prosty w obsłudze, niezawodny, idealny w podróży i na codzień
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Poznań
2021-05-30
Po pierwsze to szybka dostawa jak zawsze. Po drugie Aeropress pierwsza klasa. Jeżeli ktoś szuka "startera" lub "zaparzacza na start" z metodami alternatywnymi to jest zdecydowanie najlepsza opcja. Do zaparzania nie potrzeba specjalnego, często drogiego czajnika z wylewką, a mnogość przepisów, które możemy wykorzystać przy użyciu Aeropressu to prawdziwa bajka. Jak dla mnie 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Starachowice
2021-05-28
Bardzo polecam, zamowienie zrealizowane szybko. Przepyszna aromatyczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Jawiszowice
2021-05-22
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Płock
2021-04-29
Super zabawka. Potrafi wydobyć zupełnie nowe profile smakowe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2021-04-16
Dświetny zakup
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eryka, Elk
2021-04-16
Aeropress jest wspanialy. Sprawia wszystkie oczekiwania. Szybka dostawa. Dziekuje :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Zabrzeg
2021-04-10
solidny sprzęt. spełnia moje oczekiwania. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-04-06
Szybko, sprawnie idealnie! Polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Walbrzych
2021-04-01
Pyszna kawa super wynalazek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Choszczno
2021-03-29
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Opole
2021-03-22
Już kiedyś miałem aeropress, stary się zepsuł, kupiłem nowy no i działa tak jak powinien, wszystko super, kawa z tego niepozornego urządzenia wychodzi świetna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Koszalin
2021-03-21
Zamówienie zgodne z opisem. Wysoka jakość i atrakcyjna cena. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, CZELADŹ
2021-03-12
Mój niezbędnik na wyjazdach. Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ela, Lubin
2021-03-12
Super urządzenie! Pycha kawa! :D Do tego bardzo sympatycznie zapakowana przesyłka, z ulotkami. Polecam gorąco!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Tczew
2021-03-12
Super zaparzacz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dalików
2021-03-10
Działa świetnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Kraków
2021-03-09
Działa tak jak się od niego oczekuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Gdynia
2021-03-06
.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kwidzyn
2021-03-02
OK - działa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Wrocław
2021-02-28
Świetny sprzęt, bardzo dobra jakość produktu. Duża ilość filtrów starczy na długo :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Gdansk
2021-02-28
Kolejny do zestawh, wszystko ok :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Sierakowice
2021-02-27
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-02-26
Fajne urządzenie, kawa wychodzi naprawdę dobra. Super do podróży lub pracy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Strzelce Krajeńskie
2021-02-25
Tak jak w opisie. Atrakcyjna cena. Szybka dostawa. Godne polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Jaworzno
2021-02-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, Poznań
2021-02-16
Ciekawa metoda parzenia. Sprzet dobrej jakości i łatwy w obsłudze. Kestem bardzo zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gliwice
2021-02-14
Super zaparzacz. Nie miałem wcześniej do czynienia z podobnymi, więc nie mam porównania, ale robi dokładnie to do czego został stworzony. Stosując metodę odwróconego parzenia, ani kropla wody nie przecieka pomiędzy tłokiem, a naczyniem. Solidnie zbudowany, plastik dobrej jakości, wygląda na to, że będzie służył latami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Bytom
2021-02-11
Bardzo dobre wykonanie. Super jakość materiału. Przy dobrym młynku kawa jest idealna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Przysiek
2021-02-09
Jest świetny! Zdecydowanie sprzęt dla osób które lubią kawę nie tylko pić, ale i przygotowywać na wiele różnych sposobów. Do tego przesyłka była szybka (same plusy)!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Gdańsk
2021-02-08
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Poznań
2021-01-30
Profesjonalizm w każdym calu, a w dodatku najlepsze ceny!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, KIELCE
2021-01-30
Bardzo szybka wysyłka, samego produktu nie ma co reklamować. To już mój drugi Aeropress, tym razem kupiony do pracy. Pozycja obowiązkowa dla każdego miłośnika kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olena, Krakow
2021-01-26
super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Kraków
2021-01-25
nie mam bo to na prezent
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Tuchola
2021-01-22
Kupiony na prezent, zgodny z opisem, super wykonany. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Zakrzewo
2021-01-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Głogoczów
2021-01-04
Spełnił moje oczekiwania. Szybką dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Krakow
2020-12-16
Co tu dużo mówić. Klasyk, sprawdza się zawsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Pępowo
2020-12-13
Aeropress świetnie nam służy. Po około 1 miesiącu użytkowania stwierdzamy, że można znów z przyjemnością pijemy kawę. Dużym atutem dla mnie jest możliwość robienia kawy w różny sposób (ilość kawy, wsoy, czas zaparzania można zmieniać). Oraz łatwość czyszczenia. To powoduje, że częściej sięgam po aeropress niż po kawiarkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Lublin
2020-12-10
Polecam, to już drugi aeropress, który używam. Pierwszy wytrzymał kilka lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Pyrzyce
2020-12-04
zamówienie przebiegło bez problemowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, Zielona Góra
2020-11-23
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Kraków
2020-11-22
Bardzo fajny przedmiot, długo się zbierałem do zakupu bo ogólnie wydawało mi się, że to zwyczajnie droga zabawka - ale nie. Bardzo łatwy sposób przygotowania fajnej kawy, wypracowanie techniki trochę zajmuje, powiedzmy ze ja mam juz swoją i robię kawę, która mi smakuje. Być może komuś z większym doświadczeniem by nie smakowała, ale najważniejsze, że ja jestem zadowolony. Łatwy w czyszczeniu, fajne rozwiązanie do przechowywania z tym stojaczkiem, ogólnie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ADAM, Inowrocław
2020-11-20
"Kawa ze szczykawki" daje duże możliwości zabawy smakowej z kawą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Warszawa
2020-11-20
Prosty niezawodny a kawusia SUUUUPER!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Opole
2020-11-19
Towar zgodny z opisem, kawa smakuje bardzo dobrze, nie zauwazylem problemow przy robieniu kawy, uszczelka trzyma bardzo dobrze. Jest uzywany codziennie po kilka razy oby wytrzymal jak najdluzej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Tczew
2020-11-15
Super sprzęt do robienia pysznej kawy w podróży, pracy i domu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Pasłęk
2020-11-15
Ciekawa alternatywa dla alternatywy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, BIAŁYSTOK
2020-11-12
Super. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ARTUR, GDAŃSK
2020-11-09
Klasyka gatunku, cały zestaw jak ma być !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sabina, Krakow
2020-11-08
Szybko, solidnie towar dobrze zapakowany, sprzęt świetnie spełnia swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Bielsk Podlaski
2020-11-08
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Pawlikowice
2020-11-07
Aeropress po prostu trzeba mieć. W zależności od tego jak zmielimy ziarna kawy, jak długo będziemy parzyć, ile i jaką temperature wody użyjemy uzyskamy inny napar i to jest dużym plusem aeropressu. A z drugiej strony zapisując sobie jak zrobiliśmy idealną dla siebie kawe można to bez problemu odtworzyć. Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Wrocław
2020-11-01
Jestem bardzo zadowolony z produktu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Piekary Śląskie
2020-10-31
Proste, mobilne, spełnia oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Piastow
2020-10-23
Super :) kawa zrobiona przeze mnie wreszcie smakuje jak należy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Tychy
2020-10-22
Wszystko przebiegło profesjonalnie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Jelenia Góra
2020-10-18
Super, kupione na prezent i spełnia oczekiwania. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Roczyny
2020-10-17
Wszystko ok i w terminie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Poznań
2020-10-14
Bardzo szybka wysyłka. towar zgodny z opisem. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jagoda, Ząbkowice Śląskie
2020-10-11
Super mini ekspres do przyrządzenia kawy, towar godny polecenia, jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Pruszowice
2020-10-03
Aeropress to świetna alternatywa dla ekspresu do kawy. Łatwy w użyciu i utrzymaniu w czystości. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Warszawa
2020-10-02
Produkt (AEROPRESS - ZAPARZACZ DO KAWY) zgodny z opisem, faktycznie bardzo wyciąga smak kawy i daje duże możliwości komponowania takiej wersji kawy, która mi najbardziej odpowiada smakowo. Zaskoczenie tym większe bo sprzęt faktycznie jest prosty w obsłudze i nieskomplikowany w budowie. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Terespol
2020-10-01
Świetne urządzenie, dużo różnych możliwości parzenia i smaczne wyniki nawed dla amatora. Rano kawa z kawiarki, w południe z aeropressu a wieczorem cappuccino, taki codzienny rytuał:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Poznań
2020-09-25
Nie jestem kawoszem, nawet niespecjalnie kawę lubię. Nie ocenię więc smaku, czy innych cach kawy. Dla mnie OK, nie lepsza, ani nie gorsza niż z french pressa. Plus taki, że nie ma żadnych fusów w kawie, a z praski zawsze coś się przedostawało. No i podobną moc kawy uzyskuję w krótszym czasie. Kupiłem aeropress, bo przy french pressie, a dokładnie jego czyszczeniu, miałem za dużo bałaganu, a po filmikach o aeropressie wydawało się, że powinno być lepiej. I jest. Czysto i schludnie, tak jak miało być. Krótko mówiąc: szybciej, bez fusów i bez bałaganu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Łańcut
2020-09-25
Produkt zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2020-09-08
Piękny design, wygodne używanie. Kawa pyszna, a samo parzenie jest miłym rytuałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Tczew
2020-08-23
Szybką wysyłka, zamówienie zgodne z opisem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Mogilany
2020-08-15
Osoba, która otrzymała aeroress jest zachwycona prostotą obsługi, a jednocześnie jakością otrzymywanego naparu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Luborzyca
2020-07-24
Jako komentarz powinno wystarczyć, że mąż, odkąd dostał Aeropress, nie chce już używać praski francuskiej i jakoś częściej pije kawę...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Tarczyn
2020-07-07
Kawa wychodzi dobra, fajna zabawa z samym robieniem kawy. Ową kawę można przygotować na setki sposobów z prawie wszystkich ziaren kawy wypalonych przeznaczonych do naparu. Poza tym jak się postarasz, to wyjdą dobre ziemniaki tłuczone Polecam 9/10
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Olsztyn
2020-06-30
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Violetta, Sucha Beskidzka
2020-05-06
Aeropress przypadnie do gustu tym, którzy lubią czarną, intensywną kawę, a także zabawę przy jej przygotowywaniu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbyszek, Toruń
2020-04-25
Aeropress widziałem już wcześniej ale tu jest w super cenie z dodatkami. Zabieram zawsze kiedy wyjeżdżam i ma zawsze espresso jakie lubię. Można rozbudowywać o ciekawe akcesoria. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Poznań
2020-03-29
Super sprawa, polecam każdemu zamiast wydawać ogromne pieniądze na zwykły ekspres
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdańsk
2020-02-14
Zaparzacz świetny, szybka wysyłka, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Sieradz
2020-02-09
Aeropress dotarł do mnie ekspresowo. Sprawdza się świetnie i jest łatwy w czyszczeniu. Można z jednej kawy uzyskać wiele różnych aromatów. Do parzenia polecam używać świeżo zmielonej kawy. Polecam każdemu kto szuka ciekawej metody parzenia!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Poznań
2020-01-14
Jeśli lubicie dobrą kawę, a jeszcze nie macie w swoim asortymencie aeropressu to nie traćcie czasu z jego zamówieniem! Kawę parzy się szybko, mimo tego ten sprzęt daje mnogość opcji wydobycia aromatu kawy, a przy tym dobrej zabawy. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Złocieniec
2020-01-12
Dobra jakość produktu. Już zdążył się przydać na wyjeździe :) Jestem za to zafascynowany dostawą. Bardzo miła niespodzianka z krówkami, a i sam sposób zapakowania naprawdę petarda!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Wrocław
2020-01-11
Szybka wysyłka, cena na promocji niższa niż w innych sklepach. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Gdańsk
2020-01-05
Kupiłem Aeropress z polecenia. Uważam, że jest to bardzo praktyczny sprzęt do zastosowań w domu, pracy oraz podróży. Od momentu zakupu picie kawy stało się obowiązkowym i bardzo przyjemnym przerywnikiem każdego dnia. Polecam dla osób, które rozpoczynają swoją Przygodę z Prawdziwą Kawą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Bielsko-Biała
2020-01-04
Ekspresowa wysyłka, wszystko super zapakowane. A na promocjach ceny lepsze niż gdzie indziej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2019-12-28
Jestem bardzo zadowolony z produktu. Najlepsze jest to, że z jednej kawy można wyciągnąć mnóstwo smaków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Pruszków
2019-11-17
Aeropress - takie odprawianie czarów nad wrzątkiem i kawą,trochę szamaństwo! Ale i frajda większa i kawa pyszniejsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2019-11-10
Świetne urządzenie na początek przygody z dobrą kawą. Jeśli dysponujemy świeżą, jasno paloną kawą naprawdę ciężko coś zepsuć. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Sochaczew
2019-10-08
Witam, areopres kupiłem do pracy, każdy kto spróbował kawy z tego urządzenia był zachwycony , smak kawy jest dużo lepszy no i bez fusów . Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wrocław
2019-09-16
Świetne urządzenie. Aeropress otrzymałem w następny dzień po zamówieniu. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Staffa, Warszawa
2019-09-06
Solidnie wykonany, bardzo przyjemny w użyciu - kompaktowy, zajmuje mało miejsca, dzięki czemu można go zabrać na wyjazdy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Świętoszów
2019-09-04
Dla mnie super jakość produktu. Szybka realizacja zamówienia po zaksięgowaniu przelewu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2019-08-19
Kupiłam z ciekawości i to był strzał w dziesiątkę, lubię zwłaszcza za łatwość obsługi :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Pszczyna
2019-08-12
Genialne urządzonko! :) Kawa jest czysta w smaku dzięki papierowym filtrom, poszczególne elementy są bardzo solidne (wykonane z nylonu), a czyszczenie jest błyskawiczne i bardzo wygodne :) Dodatkowym plusem jest to, że zajmuje mało miejsca i można go zabrać dosłownie wszędzie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2019-08-01
Aeropress jest tym czego szukałem. Kawa jest delikatna i klarowna. Można eksperymentować z różnymi sposobami zaparzania. Obsługa i utrzymanie w czystości banalnie proste.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wroclaw
2019-07-12
Świetny produkt przede wszystkim do podrózy, ze względu na małą wagę i rozmiary. Z małym, dobrym młynkiem stanowi zestaw który zapewni nam dobrą kawę zawsze jak tylko będziemy mieć dostep do gorącej wody! W domu też fajna zabawa dla osób lubiących alternatywy i eksperymenty z nimi jak temperatura, grubość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Krosno
2019-07-09
Wyrwany poniżej 90 ziko. Bardzo mobilna i przydatna rzecz dla każdego nałogowego kawosza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łódź
2019-07-07
Aeropress był u mnie następnego dnia po zamówieniu - duży pozytyw! Samego produktu chyba nie trzeba reklamować - może nie jest to smak i aromat z dobrego ekspresu ale cena i uniwersalność jest nie do przebicia. Polecam poszukać w sieci przepisów specjalnie dla aeropress.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, NOWA SÓL
2019-06-13
Dostawa od momentu opłacenia trwała dokładnie 47h więc jestem bardzo pozytywnie zaskoczony :) Sam Aeropress zapakowany ładnie i profesjonalnie, cena najniższa jaką znalazłem - zasłużone 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Mateusz, Gdańsk
2019-04-08
Zachęcony pozytywnymi opiniami skusiłem się na kupno aeropressu do pracy. Niestety w mojej ocenie kawa z tego urządzenia nie ma porównania do kawy z ekspresu ciśnieniowego. Smakuje mi tak samo jak z ekspresu przelewowego lub french pressa, a nie jest to mój smak. 3/5 za łatwość obsługi i mycia. Następna będzie kawiarka elektryczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Szymon, Bielsko-Biała
2019-03-28
O rewelacji tego prostego urządzenia powiedziano już sporo i chyba wszystko. Produkt warty zakupu, a Konesso jak zwykle zadbało o to, by czas realizacji zamówienia wprowadził mnie w miłe zaskoczenie. 4/5 za jakość tworzywa Aeropressu, która chyba ostatnimi czasy nieco zmarniała (wnioskuję na podstawie wcześniejszych Aeropressów).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2019-03-21
Najlepiej zainwestowane pieniądze w ostatnim czasie. Dzięki AeroPressowi odkrywam świat kawy na nowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktoria, Będzin
2019-03-16
Sprzęt świetny, porządnie zrobiony, niezwykle poręczny, a można uzyskać z niego pyszną kawę :) Sprawna i szybka wysyłka, polecam zakupy na stronie Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Olsztyn
2019-02-18
Zamówienie zrealizowane wzorowo. Sam aeropress super łatwy w użyciu, z solidnego materiału, kawa wychodzi aromatyczna, mocna i klarowna. Szczerze polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Szczecin
2019-01-15
Kawa z aeropressu nie ustępuje tej z ekspresów automatycznych. Łatwy w użyciu, kawa wychodzi klarowna, mocna, aromatyczna. Urządzenie proste w budowie, łatwo się myje i całkiem szybko można zrobić kilka kaw pod rząd. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Kraków
2019-01-13
Świetny produkt, podręczna "namiastka" ekspresu ciśnieniowego! 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kraków
2019-01-13
Produkt godny polecenia, otwiera smak kawy na nowym poziomie. Warto spróbować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Popielow
2019-01-12
Szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt, polecam sklep. Samo urządzenie rewelacyjne, używam w pracy - robi rewelacyjną kawę. Posiadam w domu ekspres ciśnieniowy i moim zdaniem kawa z aeropressu wcale mu nie ustępuje. Polecam każdemu z czystym sumieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Sobolew
2019-01-11
Zamówiłem przed świętami na prezent dla .... siebie i muszę stwierdzić, że lepszego Mikołaja dotychczas nie miałem. Świetna zabawa podczas wykonywania kawy, choć potrzebuję jeszcze trochę zanim przetestuję liczne techniki wytwarzania kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Kęty
2019-01-07
Wszystko super, oryginał, idealny prezent dla kawosza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Wrocław
2018-12-31
Wzorowo zrealizowane zamówienie, wspaniała kawa, nie do porównania z każdą pitą do tej pory!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Hutki Kanki
2018-12-30
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam produkt i sklep. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Blizanów
2018-12-18
Przesyłka dotarła szybko, całe zamówienie przebiegło bardzo sprawnie. Polecam gorąco!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Poznań
2018-11-02
Aeropress kupiłam na prezent i sprawdził się znakomicie. Tym bardziej, że sprawiał wrażenie skomplikowanego w obsłudze, a zaparzenie nim kawy okazało się bardzo proste. Solenizant był wniebowzięty. W dodatku zaparzacz ma wspaniałe rozwiązanie pozwalające na pozbycie się fusów jednym ruchem! Różne metody parzenia tym jednym urządzeniem pozwalają dopasować wszystko do swoich umiejętności oraz preferencji smakowych. Kawa wychodzi pyszna. Polecam początkującym jak i zaawansowanym kawomaniakom!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kielce
2018-10-15
Świetne urządzenie pozwalające na dowolne eksperymentowanie z przygotowaniem ulubionej kawy. Mnogość przepisów w sieci, przepisy z mistrzostw. Samo urządzenie proste w obsłudze, mocno intuicyjne. Bardzo łatwo zadbać o czystość, a koszt eksploatacji to tak naprawdę koszt filtrów. A jakby wam się znudził napar oferowany przez papier to macie szereg rozwiązań wielorazowego użytku. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Katowice
2018-09-10
Areopress kupiłem do parzenia kawy w miejscach gdzie nie ma prądu. Sprawdza się bardzo dobrze. Kawa dużo lepsza niż z normalnego "cedzaka", chociaż mi nie udało się uzyskać kawy jak z domowego ekspresu. Pewno dla tego, że stosowałem kupioną kawę mieloną. Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Wykonanie aeropressu bardzo dobre. Duże uznanie dla sklepu za szybkość wysyłki oraz solidne pakowanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kraków
2018-09-02
Doskonałe urządzenie! Kawa wychodzi pyszna, niezależnie od mieszanki. Bardzo prosta obsługa i mobilność. Wad nie znalazłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Olsztyn
2018-08-24
Paczka szybko przyszła, dobrze zabezpieczona w fajnym firmowym opakowaniu. Samo urządzenie jest świetne. Bardzo łatwo można przyrządzić kawę na wiele sposobów. Nieskomplikowane mycie dla osób, które nie lubią sprzątać w kuchni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2018-08-09
Super szybka wysyłka! Urządzenie jest świetne - wcześniej korzystałem z kawiarki, ale aeropress ją przebija 100 razy. Kawę robi się duużo szybciej i wychodzi bardziej smaczna. Dodatkowy plus to bardzo szybkie mycie aeropressu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Gdańsk
2018-07-10
Szybka wysyłka, super wygodne urządzenie! Warte na pewno tej ceny. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Skarżysko-Kamienna
2017-07-31
super urządzenie do wzięcia na wczasy lub tam gdzie liczy się gabaryt bagażu. Kawa z tego prostego w obsłudze urządzenia smakuje super, zastąpi ekspres na wyjeździe. Jest estetyczne , prościutkie w obsłudze, solidne i nie tłukące. Polecam z czystym sumieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Katowice
2017-04-15
Fantastyczne urządzenie do domu i w podróży. Zapewnia pełną kontrolę na parzeniem kawy (temperatura, czas, ilość). Łatwy w użyciu i myciu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2017-01-21
Genialne urządzenie. Łatwe w obsłudze, czyszczeniu i do tego bardzo tanie. Kawa jest tak dobra jak zaparzona przez ekspres(albo i nawet lepsza) a płacimy około 20 razy mniej. Polecam studentom :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2016-08-08
Mała rzecz, duże możliwości. Naprawdę można uzyskać rewelacyjne efekty (na dodatek za każdym razem inne ;) Poza tym bardzo wygodne w użytkowaniu (parzenie, mycie). Mnie podoba się bardzo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Rzeszów
2016-08-03
Zaskakująco udane urządzenie. Kawa bardzo smaczna, delikatna, ale pełna smaku. Widać, że przed wypuszczeniem na rynek ktoś to dobrze przemyślał. Wyczerpująca instrukcja, łatwość użytkowania, łatwość mycia, wszystko 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2014-05-28
Bardzo praktyczne urządzenie - do użycia w każdym miejscu, proste, łatwe i przyjemne przygotowanie kawy, duże możliwości wpływania na moc przygotowanej kawy. Zrobiona kawa jest bardzo smaczna. To moje trzecie urządzenie do tradycyjnego parzenia kawy oprócz kawiarki i drippera: każde z nich ma swoje zalety i zapewnia specyficzny smak kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2014-04-03
Chyba nie piłam lepszej kawy niż ta zaparzona w Aeropressie! W domowych warunkach można poczuć smak kawy jak z wyśmienitej kawiarni, nie stawiając w kuchni ogromnego ekspresu. Bardzo łatwy w obsłudze i w utrzymaniu w czystości. Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel