Opinie o Aeropress - zaparzacz do kawy

Aeropress - zaparzacz do kawy - opinie w konesso.pl
  • AeroPress to bardzo proste i funkcjonalne urządzenie dzięki któremu przygotujesz wyśmienitą kawę. Kilka chwil wystarczy, aby przygotować napar o niepowtarzalnych walorach smakowych. Wyciśnij z Aeropressu pełnię smaku.
Kod produktu: 085276000800
Producent: AEROBIE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 31Średnia ocena: 4.90
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, NOWA SÓL
2019-06-13
Dostawa od momentu opłacenia trwała dokładnie 47h więc jestem bardzo pozytywnie zaskoczony :) Sam Aeropress zapakowany ładnie i profesjonalnie, cena najniższa jaką znalazłem - zasłużone 5/5
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Mateusz, Gdańsk
2019-04-08
Zachęcony pozytywnymi opiniami skusiłem się na kupno aeropressu do pracy. Niestety w mojej ocenie kawa z tego urządzenia nie ma porównania do kawy z ekspresu ciśnieniowego. Smakuje mi tak samo jak z ekspresu przelewowego lub french pressa, a nie jest to mój smak. 3/5 za łatwość obsługi i mycia. Następna będzie kawiarka elektryczna.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Szymon, Bielsko-Biała
2019-03-28
O rewelacji tego prostego urządzenia powiedziano już sporo i chyba wszystko. Produkt warty zakupu, a Konesso jak zwykle zadbało o to, by czas realizacji zamówienia wprowadził mnie w miłe zaskoczenie. 4/5 za jakość tworzywa Aeropressu, która chyba ostatnimi czasy nieco zmarniała (wnioskuję na podstawie wcześniejszych Aeropressów).
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2019-03-21
Najlepiej zainwestowane pieniądze w ostatnim czasie. Dzięki AeroPressowi odkrywam świat kawy na nowo.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktoria, Będzin
2019-03-16
Sprzęt świetny, porządnie zrobiony, niezwykle poręczny, a można uzyskać z niego pyszną kawę :) Sprawna i szybka wysyłka, polecam zakupy na stronie Konesso
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Olsztyn
2019-02-18
Zamówienie zrealizowane wzorowo. Sam aeropress super łatwy w użyciu, z solidnego materiału, kawa wychodzi aromatyczna, mocna i klarowna. Szczerze polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Szczecin
2019-01-15
Kawa z aeropressu nie ustępuje tej z ekspresów automatycznych. Łatwy w użyciu, kawa wychodzi klarowna, mocna, aromatyczna. Urządzenie proste w budowie, łatwo się myje i całkiem szybko można zrobić kilka kaw pod rząd. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Kraków
2019-01-13
Świetny produkt, podręczna "namiastka" ekspresu ciśnieniowego! 5/5
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kraków
2019-01-13
Produkt godny polecenia, otwiera smak kawy na nowym poziomie. Warto spróbować.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Popielow
2019-01-12
Szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt, polecam sklep. Samo urządzenie rewelacyjne, używam w pracy - robi rewelacyjną kawę. Posiadam w domu ekspres ciśnieniowy i moim zdaniem kawa z aeropressu wcale mu nie ustępuje. Polecam każdemu z czystym sumieniem
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Sobolew
2019-01-11
Zamówiłem przed świętami na prezent dla .... siebie i muszę stwierdzić, że lepszego Mikołaja dotychczas nie miałem. Świetna zabawa podczas wykonywania kawy, choć potrzebuję jeszcze trochę zanim przetestuję liczne techniki wytwarzania kawy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Kęty
2019-01-07
Wszystko super, oryginał, idealny prezent dla kawosza.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Wrocław
2018-12-31
Wzorowo zrealizowane zamówienie, wspaniała kawa, nie do porównania z każdą pitą do tej pory!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Hutki Kanki
2018-12-30
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam produkt i sklep. Pozdrawiam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Blizanów
2018-12-18
Przesyłka dotarła szybko, całe zamówienie przebiegło bardzo sprawnie. Polecam gorąco!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Poznań
2018-11-02
Aeropress kupiłam na prezent i sprawdził się znakomicie. Tym bardziej, że sprawiał wrażenie skomplikowanego w obsłudze, a zaparzenie nim kawy okazało się bardzo proste. Solenizant był wniebowzięty. W dodatku zaparzacz ma wspaniałe rozwiązanie pozwalające na pozbycie się fusów jednym ruchem! Różne metody parzenia tym jednym urządzeniem pozwalają dopasować wszystko do swoich umiejętności oraz preferencji smakowych. Kawa wychodzi pyszna. Polecam początkującym jak i zaawansowanym kawomaniakom!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kielce
2018-10-15
Świetne urządzenie pozwalające na dowolne eksperymentowanie z przygotowaniem ulubionej kawy. Mnogość przepisów w sieci, przepisy z mistrzostw. Samo urządzenie proste w obsłudze, mocno intuicyjne. Bardzo łatwo zadbać o czystość, a koszt eksploatacji to tak naprawdę koszt filtrów. A jakby wam się znudził napar oferowany przez papier to macie szereg rozwiązań wielorazowego użytku. Polecam!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Katowice
2018-09-10
Areopress kupiłem do parzenia kawy w miejscach gdzie nie ma prądu. Sprawdza się bardzo dobrze. Kawa dużo lepsza niż z normalnego "cedzaka", chociaż mi nie udało się uzyskać kawy jak z domowego ekspresu. Pewno dla tego, że stosowałem kupioną kawę mieloną. Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Wykonanie aeropressu bardzo dobre. Duże uznanie dla sklepu za szybkość wysyłki oraz solidne pakowanie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kraków
2018-09-02
Doskonałe urządzenie! Kawa wychodzi pyszna, niezależnie od mieszanki. Bardzo prosta obsługa i mobilność. Wad nie znalazłem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Olsztyn
2018-08-24
Paczka szybko przyszła, dobrze zabezpieczona w fajnym firmowym opakowaniu. Samo urządzenie jest świetne. Bardzo łatwo można przyrządzić kawę na wiele sposobów. Nieskomplikowane mycie dla osób, które nie lubią sprzątać w kuchni.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2018-08-09
Super szybka wysyłka! Urządzenie jest świetne - wcześniej korzystałem z kawiarki, ale aeropress ją przebija 100 razy. Kawę robi się duużo szybciej i wychodzi bardziej smaczna. Dodatkowy plus to bardzo szybkie mycie aeropressu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Gdańsk
2018-07-10
Szybka wysyłka, super wygodne urządzenie! Warte na pewno tej ceny. :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Skarżysko-Kamienna
2017-07-31
super urządzenie do wzięcia na wczasy lub tam gdzie liczy się gabaryt bagażu. Kawa z tego prostego w obsłudze urządzenia smakuje super, zastąpi ekspres na wyjeździe. Jest estetyczne , prościutkie w obsłudze, solidne i nie tłukące. Polecam z czystym sumieniem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Katowice
2017-04-15
Fantastyczne urządzenie do domu i w podróży. Zapewnia pełną kontrolę na parzeniem kawy (temperatura, czas, ilość). Łatwy w użyciu i myciu. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2017-01-21
Genialne urządzenie. Łatwe w obsłudze, czyszczeniu i do tego bardzo tanie. Kawa jest tak dobra jak zaparzona przez ekspres(albo i nawet lepsza) a płacimy około 20 razy mniej. Polecam studentom :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2016-08-08
Mała rzecz, duże możliwości. Naprawdę można uzyskać rewelacyjne efekty (na dodatek za każdym razem inne ;) Poza tym bardzo wygodne w użytkowaniu (parzenie, mycie). Mnie podoba się bardzo.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Rzeszów
2016-08-03
Zaskakująco udane urządzenie. Kawa bardzo smaczna, delikatna, ale pełna smaku. Widać, że przed wypuszczeniem na rynek ktoś to dobrze przemyślał. Wyczerpująca instrukcja, łatwość użytkowania, łatwość mycia, wszystko 5/5
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2014-05-28
Bardzo praktyczne urządzenie - do użycia w każdym miejscu, proste, łatwe i przyjemne przygotowanie kawy, duże możliwości wpływania na moc przygotowanej kawy. Zrobiona kawa jest bardzo smaczna. To moje trzecie urządzenie do tradycyjnego parzenia kawy oprócz kawiarki i drippera: każde z nich ma swoje zalety i zapewnia specyficzny smak kawy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2014-04-03
Chyba nie piłam lepszej kawy niż ta zaparzona w Aeropressie! W domowych warunkach można poczuć smak kawy jak z wyśmienitej kawiarni, nie stawiając w kuchni ogromnego ekspresu. Bardzo łatwy w obsłudze i w utrzymaniu w czystości. Szczerze polecam.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel