Opinie o Aeropress - zaparzacz do kawy

  • AeroPress to bardzo proste i funkcjonalne urządzenie dzięki któremu przygotujesz wyśmienitą kawę. Kilka chwil wystarczy, aby przygotować napar o niepowtarzalnych walorach smakowych. Wyciśnij z Aeropressu pełnię smaku.
Kod produktu: 085276000800
Producent: AEROBIE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 93 Średnia ocena: 4.97
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Zakrzewo
2021-01-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Głogoczów
2021-01-04
Spełnił moje oczekiwania. Szybką dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Krakow
2020-12-16
Co tu dużo mówić. Klasyk, sprawdza się zawsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Gdańsk
2020-12-13
Aeropress świetnie nam służy. Po około 1 miesiącu użytkowania stwierdzamy, że można znów z przyjemnością pijemy kawę. Dużym atutem dla mnie jest możliwość robienia kawy w różny sposób (ilość kawy, wsoy, czas zaparzania można zmieniać). Oraz łatwość czyszczenia. To powoduje, że częściej sięgam po aeropress niż po kawiarkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Lublin
2020-12-10
Polecam, to już drugi aeropress, który używam. Pierwszy wytrzymał kilka lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Pyrzyce
2020-12-04
zamówienie przebiegło bez problemowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, Zielona Góra
2020-11-23
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Kraków
2020-11-22
Bardzo fajny przedmiot, długo się zbierałem do zakupu bo ogólnie wydawało mi się, że to zwyczajnie droga zabawka - ale nie. Bardzo łatwy sposób przygotowania fajnej kawy, wypracowanie techniki trochę zajmuje, powiedzmy ze ja mam juz swoją i robię kawę, która mi smakuje. Być może komuś z większym doświadczeniem by nie smakowała, ale najważniejsze, że ja jestem zadowolony. Łatwy w czyszczeniu, fajne rozwiązanie do przechowywania z tym stojaczkiem, ogólnie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ADAM, Inowrocław
2020-11-20
"Kawa ze szczykawki" daje duże możliwości zabawy smakowej z kawą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Warszawa
2020-11-20
Prosty niezawodny a kawusia SUUUUPER!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Opole
2020-11-19
Towar zgodny z opisem, kawa smakuje bardzo dobrze, nie zauwazylem problemow przy robieniu kawy, uszczelka trzyma bardzo dobrze. Jest uzywany codziennie po kilka razy oby wytrzymal jak najdluzej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Tczew
2020-11-15
Super sprzęt do robienia pysznej kawy w podróży, pracy i domu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Gdańsk
2020-11-15
Ciekawa alternatywa dla alternatywy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, BIAŁYSTOK
2020-11-12
Super. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ARTUR, GDAŃSK
2020-11-09
Klasyka gatunku, cały zestaw jak ma być !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sabina, Krakow
2020-11-08
Szybko, solidnie towar dobrze zapakowany, sprzęt świetnie spełnia swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Bielsk Podlaski
2020-11-08
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Kraków
2020-11-07
Aeropress po prostu trzeba mieć. W zależności od tego jak zmielimy ziarna kawy, jak długo będziemy parzyć, ile i jaką temperature wody użyjemy uzyskamy inny napar i to jest dużym plusem aeropressu. A z drugiej strony zapisując sobie jak zrobiliśmy idealną dla siebie kawe można to bez problemu odtworzyć. Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Wrocław
2020-11-01
Jestem bardzo zadowolony z produktu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Piekary Śląskie
2020-10-31
Proste, mobilne, spełnia oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Piastow
2020-10-23
Super :) kawa zrobiona przeze mnie wreszcie smakuje jak należy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Tychy
2020-10-22
Wszystko przebiegło profesjonalnie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Jelenia Góra
2020-10-18
Super, kupione na prezent i spełnia oczekiwania. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Roczyny
2020-10-17
Wszystko ok i w terminie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Poznań
2020-10-14
Bardzo szybka wysyłka. towar zgodny z opisem. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jagoda, Ząbkowice Śląskie
2020-10-11
Super mini ekspres do przyrządzenia kawy, towar godny polecenia, jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Pruszowice
2020-10-03
Aeropress to świetna alternatywa dla ekspresu do kawy. Łatwy w użyciu i utrzymaniu w czystości. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Warszawa
2020-10-02
Produkt (AEROPRESS - ZAPARZACZ DO KAWY) zgodny z opisem, faktycznie bardzo wyciąga smak kawy i daje duże możliwości komponowania takiej wersji kawy, która mi najbardziej odpowiada smakowo. Zaskoczenie tym większe bo sprzęt faktycznie jest prosty w obsłudze i nieskomplikowany w budowie. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Terespol
2020-10-01
Świetne urządzenie, dużo różnych możliwości parzenia i smaczne wyniki nawed dla amatora. Rano kawa z kawiarki, w południe z aeropressu a wieczorem cappuccino, taki codzienny rytuał:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Poznań
2020-09-25
Nie jestem kawoszem, nawet niespecjalnie kawę lubię. Nie ocenię więc smaku, czy innych cach kawy. Dla mnie OK, nie lepsza, ani nie gorsza niż z french pressa. Plus taki, że nie ma żadnych fusów w kawie, a z praski zawsze coś się przedostawało. No i podobną moc kawy uzyskuję w krótszym czasie. Kupiłem aeropress, bo przy french pressie, a dokładnie jego czyszczeniu, miałem za dużo bałaganu, a po filmikach o aeropressie wydawało się, że powinno być lepiej. I jest. Czysto i schludnie, tak jak miało być. Krótko mówiąc: szybciej, bez fusów i bez bałaganu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Łańcut
2020-09-25
Produkt zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2020-09-08
Piękny design, wygodne używanie. Kawa pyszna, a samo parzenie jest miłym rytuałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Tczew
2020-08-23
Szybką wysyłka, zamówienie zgodne z opisem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Mogilany
2020-08-15
Osoba, która otrzymała aeroress jest zachwycona prostotą obsługi, a jednocześnie jakością otrzymywanego naparu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Luborzyca
2020-07-24
Jako komentarz powinno wystarczyć, że mąż, odkąd dostał Aeropress, nie chce już używać praski francuskiej i jakoś częściej pije kawę...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Tarczyn
2020-07-07
Kawa wychodzi dobra, fajna zabawa z samym robieniem kawy. Ową kawę można przygotować na setki sposobów z prawie wszystkich ziaren kawy wypalonych przeznaczonych do naparu. Poza tym jak się postarasz, to wyjdą dobre ziemniaki tłuczone Polecam 9/10
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Olsztyn
2020-06-30
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Violetta, Sucha Beskidzka
2020-05-06
Aeropress przypadnie do gustu tym, którzy lubią czarną, intensywną kawę, a także zabawę przy jej przygotowywaniu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbyszek, Toruń
2020-04-25
Aeropress widziałem już wcześniej ale tu jest w super cenie z dodatkami. Zabieram zawsze kiedy wyjeżdżam i ma zawsze espresso jakie lubię. Można rozbudowywać o ciekawe akcesoria. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Poznań
2020-03-29
Super sprawa, polecam każdemu zamiast wydawać ogromne pieniądze na zwykły ekspres
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdańsk
2020-02-14
Zaparzacz świetny, szybka wysyłka, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Sieradz
2020-02-09
Aeropress dotarł do mnie ekspresowo. Sprawdza się świetnie i jest łatwy w czyszczeniu. Można z jednej kawy uzyskać wiele różnych aromatów. Do parzenia polecam używać świeżo zmielonej kawy. Polecam każdemu kto szuka ciekawej metody parzenia!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Poznań
2020-01-14
Jeśli lubicie dobrą kawę, a jeszcze nie macie w swoim asortymencie aeropressu to nie traćcie czasu z jego zamówieniem! Kawę parzy się szybko, mimo tego ten sprzęt daje mnogość opcji wydobycia aromatu kawy, a przy tym dobrej zabawy. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Złocieniec
2020-01-12
Dobra jakość produktu. Już zdążył się przydać na wyjeździe :) Jestem za to zafascynowany dostawą. Bardzo miła niespodzianka z krówkami, a i sam sposób zapakowania naprawdę petarda!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Wrocław
2020-01-11
Szybka wysyłka, cena na promocji niższa niż w innych sklepach. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Gdańsk
2020-01-05
Kupiłem Aeropress z polecenia. Uważam, że jest to bardzo praktyczny sprzęt do zastosowań w domu, pracy oraz podróży. Od momentu zakupu picie kawy stało się obowiązkowym i bardzo przyjemnym przerywnikiem każdego dnia. Polecam dla osób, które rozpoczynają swoją Przygodę z Prawdziwą Kawą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Bielsko-Biała
2020-01-04
Ekspresowa wysyłka, wszystko super zapakowane. A na promocjach ceny lepsze niż gdzie indziej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2019-12-28
Jestem bardzo zadowolony z produktu. Najlepsze jest to, że z jednej kawy można wyciągnąć mnóstwo smaków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Pruszków
2019-11-17
Aeropress - takie odprawianie czarów nad wrzątkiem i kawą,trochę szamaństwo! Ale i frajda większa i kawa pyszniejsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2019-11-10
Świetne urządzenie na początek przygody z dobrą kawą. Jeśli dysponujemy świeżą, jasno paloną kawą naprawdę ciężko coś zepsuć. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Sochaczew
2019-10-08
Witam, areopres kupiłem do pracy, każdy kto spróbował kawy z tego urządzenia był zachwycony , smak kawy jest dużo lepszy no i bez fusów . Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wrocław
2019-09-16
Świetne urządzenie. Aeropress otrzymałem w następny dzień po zamówieniu. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Staffa, Warszawa
2019-09-06
Solidnie wykonany, bardzo przyjemny w użyciu - kompaktowy, zajmuje mało miejsca, dzięki czemu można go zabrać na wyjazdy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Świętoszów
2019-09-04
Dla mnie super jakość produktu. Szybka realizacja zamówienia po zaksięgowaniu przelewu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2019-08-19
Kupiłam z ciekawości i to był strzał w dziesiątkę, lubię zwłaszcza za łatwość obsługi :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Katowice
2019-08-12
Genialne urządzonko! :) Kawa jest czysta w smaku dzięki papierowym filtrom, poszczególne elementy są bardzo solidne (wykonane z nylonu), a czyszczenie jest błyskawiczne i bardzo wygodne :) Dodatkowym plusem jest to, że zajmuje mało miejsca i można go zabrać dosłownie wszędzie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2019-08-01
Aeropress jest tym czego szukałem. Kawa jest delikatna i klarowna. Można eksperymentować z różnymi sposobami zaparzania. Obsługa i utrzymanie w czystości banalnie proste.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wroclaw
2019-07-12
Świetny produkt przede wszystkim do podrózy, ze względu na małą wagę i rozmiary. Z małym, dobrym młynkiem stanowi zestaw który zapewni nam dobrą kawę zawsze jak tylko będziemy mieć dostep do gorącej wody! W domu też fajna zabawa dla osób lubiących alternatywy i eksperymenty z nimi jak temperatura, grubość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Krosno
2019-07-09
Wyrwany poniżej 90 ziko. Bardzo mobilna i przydatna rzecz dla każdego nałogowego kawosza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łódź
2019-07-07
Aeropress był u mnie następnego dnia po zamówieniu - duży pozytyw! Samego produktu chyba nie trzeba reklamować - może nie jest to smak i aromat z dobrego ekspresu ale cena i uniwersalność jest nie do przebicia. Polecam poszukać w sieci przepisów specjalnie dla aeropress.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, NOWA SÓL
2019-06-13
Dostawa od momentu opłacenia trwała dokładnie 47h więc jestem bardzo pozytywnie zaskoczony :) Sam Aeropress zapakowany ładnie i profesjonalnie, cena najniższa jaką znalazłem - zasłużone 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Mateusz, Gdańsk
2019-04-08
Zachęcony pozytywnymi opiniami skusiłem się na kupno aeropressu do pracy. Niestety w mojej ocenie kawa z tego urządzenia nie ma porównania do kawy z ekspresu ciśnieniowego. Smakuje mi tak samo jak z ekspresu przelewowego lub french pressa, a nie jest to mój smak. 3/5 za łatwość obsługi i mycia. Następna będzie kawiarka elektryczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Szymon, Bielsko-Biała
2019-03-28
O rewelacji tego prostego urządzenia powiedziano już sporo i chyba wszystko. Produkt warty zakupu, a Konesso jak zwykle zadbało o to, by czas realizacji zamówienia wprowadził mnie w miłe zaskoczenie. 4/5 za jakość tworzywa Aeropressu, która chyba ostatnimi czasy nieco zmarniała (wnioskuję na podstawie wcześniejszych Aeropressów).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2019-03-21
Najlepiej zainwestowane pieniądze w ostatnim czasie. Dzięki AeroPressowi odkrywam świat kawy na nowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktoria, Będzin
2019-03-16
Sprzęt świetny, porządnie zrobiony, niezwykle poręczny, a można uzyskać z niego pyszną kawę :) Sprawna i szybka wysyłka, polecam zakupy na stronie Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Olsztyn
2019-02-18
Zamówienie zrealizowane wzorowo. Sam aeropress super łatwy w użyciu, z solidnego materiału, kawa wychodzi aromatyczna, mocna i klarowna. Szczerze polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Szczecin
2019-01-15
Kawa z aeropressu nie ustępuje tej z ekspresów automatycznych. Łatwy w użyciu, kawa wychodzi klarowna, mocna, aromatyczna. Urządzenie proste w budowie, łatwo się myje i całkiem szybko można zrobić kilka kaw pod rząd. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Kraków
2019-01-13
Świetny produkt, podręczna "namiastka" ekspresu ciśnieniowego! 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kraków
2019-01-13
Produkt godny polecenia, otwiera smak kawy na nowym poziomie. Warto spróbować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Popielow
2019-01-12
Szybka wysyłka i bardzo dobry kontakt, polecam sklep. Samo urządzenie rewelacyjne, używam w pracy - robi rewelacyjną kawę. Posiadam w domu ekspres ciśnieniowy i moim zdaniem kawa z aeropressu wcale mu nie ustępuje. Polecam każdemu z czystym sumieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Sobolew
2019-01-11
Zamówiłem przed świętami na prezent dla .... siebie i muszę stwierdzić, że lepszego Mikołaja dotychczas nie miałem. Świetna zabawa podczas wykonywania kawy, choć potrzebuję jeszcze trochę zanim przetestuję liczne techniki wytwarzania kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Kęty
2019-01-07
Wszystko super, oryginał, idealny prezent dla kawosza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Wrocław
2018-12-31
Wzorowo zrealizowane zamówienie, wspaniała kawa, nie do porównania z każdą pitą do tej pory!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Hutki Kanki
2018-12-30
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam produkt i sklep. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Blizanów
2018-12-18
Przesyłka dotarła szybko, całe zamówienie przebiegło bardzo sprawnie. Polecam gorąco!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Poznań
2018-11-02
Aeropress kupiłam na prezent i sprawdził się znakomicie. Tym bardziej, że sprawiał wrażenie skomplikowanego w obsłudze, a zaparzenie nim kawy okazało się bardzo proste. Solenizant był wniebowzięty. W dodatku zaparzacz ma wspaniałe rozwiązanie pozwalające na pozbycie się fusów jednym ruchem! Różne metody parzenia tym jednym urządzeniem pozwalają dopasować wszystko do swoich umiejętności oraz preferencji smakowych. Kawa wychodzi pyszna. Polecam początkującym jak i zaawansowanym kawomaniakom!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kielce
2018-10-15
Świetne urządzenie pozwalające na dowolne eksperymentowanie z przygotowaniem ulubionej kawy. Mnogość przepisów w sieci, przepisy z mistrzostw. Samo urządzenie proste w obsłudze, mocno intuicyjne. Bardzo łatwo zadbać o czystość, a koszt eksploatacji to tak naprawdę koszt filtrów. A jakby wam się znudził napar oferowany przez papier to macie szereg rozwiązań wielorazowego użytku. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Katowice
2018-09-10
Areopress kupiłem do parzenia kawy w miejscach gdzie nie ma prądu. Sprawdza się bardzo dobrze. Kawa dużo lepsza niż z normalnego "cedzaka", chociaż mi nie udało się uzyskać kawy jak z domowego ekspresu. Pewno dla tego, że stosowałem kupioną kawę mieloną. Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Wykonanie aeropressu bardzo dobre. Duże uznanie dla sklepu za szybkość wysyłki oraz solidne pakowanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kraków
2018-09-02
Doskonałe urządzenie! Kawa wychodzi pyszna, niezależnie od mieszanki. Bardzo prosta obsługa i mobilność. Wad nie znalazłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Olsztyn
2018-08-24
Paczka szybko przyszła, dobrze zabezpieczona w fajnym firmowym opakowaniu. Samo urządzenie jest świetne. Bardzo łatwo można przyrządzić kawę na wiele sposobów. Nieskomplikowane mycie dla osób, które nie lubią sprzątać w kuchni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2018-08-09
Super szybka wysyłka! Urządzenie jest świetne - wcześniej korzystałem z kawiarki, ale aeropress ją przebija 100 razy. Kawę robi się duużo szybciej i wychodzi bardziej smaczna. Dodatkowy plus to bardzo szybkie mycie aeropressu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Gdańsk
2018-07-10
Szybka wysyłka, super wygodne urządzenie! Warte na pewno tej ceny. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Skarżysko-Kamienna
2017-07-31
super urządzenie do wzięcia na wczasy lub tam gdzie liczy się gabaryt bagażu. Kawa z tego prostego w obsłudze urządzenia smakuje super, zastąpi ekspres na wyjeździe. Jest estetyczne , prościutkie w obsłudze, solidne i nie tłukące. Polecam z czystym sumieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Katowice
2017-04-15
Fantastyczne urządzenie do domu i w podróży. Zapewnia pełną kontrolę na parzeniem kawy (temperatura, czas, ilość). Łatwy w użyciu i myciu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2017-01-21
Genialne urządzenie. Łatwe w obsłudze, czyszczeniu i do tego bardzo tanie. Kawa jest tak dobra jak zaparzona przez ekspres(albo i nawet lepsza) a płacimy około 20 razy mniej. Polecam studentom :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2016-08-08
Mała rzecz, duże możliwości. Naprawdę można uzyskać rewelacyjne efekty (na dodatek za każdym razem inne ;) Poza tym bardzo wygodne w użytkowaniu (parzenie, mycie). Mnie podoba się bardzo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Rzeszów
2016-08-03
Zaskakująco udane urządzenie. Kawa bardzo smaczna, delikatna, ale pełna smaku. Widać, że przed wypuszczeniem na rynek ktoś to dobrze przemyślał. Wyczerpująca instrukcja, łatwość użytkowania, łatwość mycia, wszystko 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2014-05-28
Bardzo praktyczne urządzenie - do użycia w każdym miejscu, proste, łatwe i przyjemne przygotowanie kawy, duże możliwości wpływania na moc przygotowanej kawy. Zrobiona kawa jest bardzo smaczna. To moje trzecie urządzenie do tradycyjnego parzenia kawy oprócz kawiarki i drippera: każde z nich ma swoje zalety i zapewnia specyficzny smak kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2014-04-03
Chyba nie piłam lepszej kawy niż ta zaparzona w Aeropressie! W domowych warunkach można poczuć smak kawy jak z wyśmienitej kawiarni, nie stawiając w kuchni ogromnego ekspresu. Bardzo łatwy w obsłudze i w utrzymaniu w czystości. Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel