Opinie o Kawa ziarnista LaCava Daily Bru 250g

  • Mieszanka jasno palonych ziaren arabiki segmentu specialty, która jest przeznaczona do alternatywnych metod parzenia. LaCava Daily Bru posiada przyjemny słodki smak i sprawdzi się jako kawa śniadaniowa.
Kod produktu: 5904506130184

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 26 Średnia ocena: 4.88
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2022-09-14
Jak na wzykla kawę bardzo spoko polecam kupić duża paczkę od razu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Zielona Gòra
2022-08-11
Dobra kawa, zamówiona przeze mnie już kolejny raz pod dripa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2022-07-10
W przelewie nie zrobiła na mnie wrażenia. Nie jest to pozycja warta ponownego zakupu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2022-07-02
Całkiem smaczna, pijalna, czekoladowa, w sam raz żeby wypić do śniadania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wroclaw
2022-07-02
bardzo dobra nuta smakowa lecz trudno tam znalesc czerwone jablko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Wrocław
2022-06-23
Bardzo fajna kawa do przelewu, słodkawa. Godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2022-06-22
Dobra kawa. Trudno jej coś zarzucić. Dobrze wypalona pod przelew.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gorzów Wielkopolski
2022-06-21
Pierwsza filiżanka wydawała się lekko zbyt kwaśna. Później było tylko lepiej. Ma trochę ciała i coś w sobie intrygującego na pewno wrócę do tych smaków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Łódź
2022-06-15
Nieprzeciętna kawa, z wspaniałym aromatem i smakiem. Polecam każdemu kawoszowi do przelewów jak i do aeropressa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Wrocław
2022-06-12
Jedna z moich ulubionych! Idealna pod dripa :) polecam spróbować!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Kwidzyn
2022-06-10
Świetna kawa. U mnie sprawdziła się zarówno jako espresso "z kolby" jak i parzona w dripie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kazimierz, Radom
2022-05-21
Powtórny zakup. W miarę dobra kawa Zdecydowanie brakuje mi oceny 4,5*. Poprzednie 5* trochę zawyżyłem, więc teraz nieco mniej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Radom
2022-04-24
Dobra kawa, chociaż wolę bardziej owocowe i kwaskowe. Kwasek jest tu mniej niż średni. Raczej na 4 gwiazdki, ale dam 5 na dobry początek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Lipno
2022-03-25
Dla mnie najlepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Myszków
2022-01-30
Brak zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Jaworzno
2022-01-09
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Lipno
2022-01-04
Jedna z najlepszych, o silnym aromacie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Pruszków
2021-12-27
Nikaragua zawsze i wszędzie. Co fajne, pasuje do metod tradycyjnych i alternatywnych. Kawa taka na codzień.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojtek, Chyby
2021-12-16
Świetna kawa. Będę po nią wracał
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Lipno
2021-12-11
Świetna. Najlepsza jaką odkryłem. Optymalna cena do smaku. Parzę w aeropresie, mleko ubijam ręcznie. Super po pracy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sabina, Liszki
2021-11-20
Uzależnia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Przemyśl
2021-11-15
Ziarno bardzo ciekawe patrząc na relację jakości do ceny. Osobiście wolę bardziej kwaśne, ale kawa wzięta ze względu na cenę. Czuć klasykę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Pruszków
2021-09-13
Klasyk!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sabina, Liszki
2021-08-30
Bardzo mi pasuje ta kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Lipno
2021-08-15
Super kawka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Stare Babice
2021-07-18
Bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
    pixel