Opinie o Kawa ziarnista LaCava Shady Bru 250g

  • Mieszanka wysokiej jakości arabiki i robusty w proporcjach 70/30, która jest przeznaczona do przelewowych metod parzenia. Lacava Shady Bru posiada orientalny smak z wyczuwalną nutą kakao, cydru i liści tytoniu.
Kod produktu: 5904506130085

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 20 Średnia ocena: 4.70
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2023-01-02
Świetna kawa. Konkretna w smaku, ciemniejsza, jednak świetna do przelewu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Kłodzko
2022-11-11
Produkt zgodny z opisem. BRak jakichkolwiek zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Lublin
2022-10-30
Dosyć dobra kawa do przelewu, ciekawy smak cedru, tytoniu i czekolady. Mocniejsza niż przeciętna kawa przelewowa dzięki dodatkowi robusty
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2022-10-20
Jak na robuste to bardzo delikatna, jasna, lekko tytoniowy aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Jelenia Góra
2022-10-04
Dość wytrawna kawa. U mnie zdecydowanie śniadaniowa. W smaku dominuje kakao ale jest pysznie zbalansowane.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Tomaszów Mazowiecki
2022-09-07
Pyszna kawa o delikatnym smaku, przygotowana w AeroPressie jest bez zarzutów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2022-07-16
W przelewie nie robi żadnego wrażenia. W zasadzie płaska i nijaka, mało palona. Na plus spora ilość kofeiny dzięki czemu rano przyjemnie pobudza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2022-07-04
Bardzo dobra kawa z domieszką robusty, smakuje rewelacyjnie i dobrze nią rozpoczynać dzień ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Bytom
2022-07-03
Bardzo dobra kawa. Mocna i aromatyczna, świetnie smakuje z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Anna, Suchy Las
2022-06-27
Oczekiwałam spektakularnej kawy, jest smaczna, ale w podobnej cenie są lepsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2022-06-24
Bardzo dobra, intensywna i cudownie aromatyczna kawa o poranku. Przygotowywana najczęściej w ekspresie przelewowym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gdańsk
2022-05-01
Idealnie sprawdziła się w areopresie, polecam serdecznie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2022-04-03
Zwyczajna, ze wszystkich kupionych w zamówieniu kaw pozostawiła najmniej wspomnieć.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Wiry
2022-03-20
Ta kawa stale u mnie gości. Ulubiona na weekendowe leniwe popołudnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Jaworzno
2022-03-18
Bardzo ciekawy smak. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Łódź
2022-02-07
Sprawdza się pod french press
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sabina, Liszki
2021-11-20
Super codzienna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Poznań
2021-11-19
Kawa kupiona z ciekawości - w profilu sensorycznym napisano wyczuwalny świeży tytoń. Ciekawy smak z V60.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Siemianowice Śląskie
2021-10-18
Aromatyczna kawa o poranku...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2021-09-13
Wyczuwalny tytoń w smaku kawy robi niesamowite wrażenie.
Opinia naszego klienta w
    pixel