Opinie o Syrop Cloudy Lemonade Base MONIN 0,7L + Zestaw Lemoniadowy 3x250ml

  • Zestaw 4 syropów smakowych Monin, które sprawdzą się jako dodatek to orzeźwiających lemoniad. W zestawie znajdują się syropy o smaku mango, arbuza i marakui o pojemności 250 ml oraz syrop Cloudy Lemonade Base o pojemności 700 ml.
Kod produktu: 3052911503634
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 11 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Meszna
2022-09-09
Syropy kupione na prezent okazały się strzałem w dziesiątkę. Bardzo dobre. Niedługo zamierzam kupić taki zestaw dla siebie. To chyba najlepsza rekomendacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Czarny Dunajec
2022-06-16
Towar zamówiony jest zgodny z opisem. Bardzo szybka wysyłka. Na pewno będę wracać do tego +sklepu. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Łódź
2022-06-11
Bardzo dobra baza do lemoniad, kwaskowa, może być np. mieszana z innymi, słodszymi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Bukowno
2022-05-08
Smak prawdziwej lemoniady w różnych owocowych smakach
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Doganay, Warszawa
2022-01-09
Tastes are pretty good and it gives you a chance to prepare your own cocktail at home. It was a present for my wife and she got really happy. Price was reasonable for the variety.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Czarlin
2022-01-03
Doskonały prezent dla wielbicieli słodkich napojów na zimno. Ciekawe smaki syropów, baza świetna pod dobrą lemoniadę bez konieczności wyciskania kilogramów cytryn.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2021-11-22
Bardzo fajny zestaw.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bachów
2021-10-03
Jak najbardziej polecam, pyszny syrop!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kożuchów
2021-09-25
Polecam :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Lubsko
2021-07-16
Bardzo polecam towar zgodny z zamówieniem, syropy są rewelacyjne idealne do drinków i na codzień.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Władysławowo
2021-07-15
Idealne! Wzięliśmy na przetestowanie i niedługo wprowadzamy do menu baru :)
Opinia naszego klienta w
    pixel