Opinie o Wkład, Filtr wody Brita MAXTRA+, Dafi Unimax 12 szt - zamiennik

  • Filtr wody FilterLogic do dzbanków Brita, Laica, Dafi, Anna, Zelmer, Bosch oraz Aquaphor - 12 szt
Producent: FILTER LOGIC

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 67 Średnia ocena: 4.99
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Pyrzyce
2022-09-03
Kupuję te filtry odkąd mam dzbanek , nigdy się nie zawiodłam. 12 sztuk starcza mi na rok. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Jarocin
2022-08-29
Niezbędna rzecz w atrakcyjnej cenie i jakości. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2022-07-01
Jestem b. zadowolony. Podzieliłem się z sąsiadką..
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, CHOCZEWO
2022-06-11
Wysoka jakość, atrakcyjna cena. Od lat korzystam tylko z filtrów zakupionych na tej stronie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Łódź
2022-05-23
Korzystam ze sklepu internetowego od kilku lat. Jestem zadowolony z jakości towaru jak i czasu wysyłki. Uważam, że jesteście profesjonalną firmą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina SHIM-PO, Izabelin
2022-04-19
Wszystko ok. Towar zgodny z opisem. Dostawa ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Piekary Śląskie
2022-04-08
Polecam sprzedającego oraz artykuł. Szybko i na temat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Radom
2022-03-16
Cóż pisać. :) Jak zawsze świetna obsługa. Wcześniej dokonywałem zakupów filtrów do dzbanka czy ekspresu na jednym ze znanych portali aukcyjnych. Jednak wystarczy śledzić aktualne oferty, i tą samą ilość można tu kupić w o wiele lepszej cenie. POLECAM NIEZDECYDOWANYM sklep Konesso!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MONIKA, PISZ
2022-03-15
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2022-03-13
Działają jak trzeba
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Warszawa
2022-03-07
Jak zwykle miła obsługa, szybkie załatwienie i dobre towary. Jestem klientem od kilku lat i zawsze z przyjemnością korzystam z produktów Firmy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, STALOWA WOLA
2022-03-06
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Chrzanów
2022-02-19
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, informacje na kazdym etapie zamowienia, klient nie musi sie o nic martwic, polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Jarocin
2021-11-09
Filtry zmieniły nieco swój wygląd oraz kształt zaworu ogranicznika, który teraz (przynajmniej u mnie) działa lepiej. Sama filtracja wody - bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tutaj, Lesko
2021-08-16
O pół tanie niż w sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Bełchatów
2021-08-14
Zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina SHIM-PO, Izabelin
2021-06-28
Dostawa na czas. Towar zgodny z zamówieniem. Wszystko jak zawsze super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Świnoujście
2021-06-25
polecam, dobry towar i dobra cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, CEDRY WIELKIE
2021-06-18
Świetna jakość za rozsądną cenę. Sprawdzony kilkukrotnie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ińsko
2021-06-06
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami, szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Szczecin
2021-05-28
Bardzo dobry i sprawdzony filtr do wielu dzbanków. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Sosnowiec
2021-05-18
Wszystko szybko sprawnie bez problemu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, CHOCZEWO
2021-04-11
Filtr działa jak oryginalny. Wysoka jakość za niską cenę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Wałbrzych
2021-03-25
Jeszcze nie był używany, więc nie mogę go ocenić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Szczecin
2021-03-13
Jestem zadowolona dziękuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Olsztynek
2021-03-12
Jestem zadowolona dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Mysłowice
2021-02-28
Towar dobrej jakości,zgodny z opisem,szybka dostawa.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: WOJCIECH, BIELSKO BIAŁA
2021-02-19
Warto
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Chełmża
2021-02-19
Jestem zadowolona z zakupów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Świdnica
2021-02-18
Filtry te stosuję od lat są bardzo dobrej jakości. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RENATA, PŁOCK
2021-01-31
Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Ciechocinek
2021-01-30
Wszystko tak jak powinno być
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Choroszcz
2021-01-28
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAROSŁAW, KOWALEWO POMORSKIE
2021-01-09
Filtr spełnia wszystkie dane
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Koszyce Małe
2020-12-29
Dostarczony towar spełnia w 100 % oczekiwania. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2020-12-12
super cena, super jakość, wkłady zachowują się jak oryginalne. Zamówiłam 12, ale zapewne będę zamawiała następne. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Radzionków
2020-11-27
Co do towaru to spełnia moje oczekiwania.Gdyby było inaczej po prostu bym nie kupował :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdynia
2020-11-07
Bardzo dobry i tani zamiennik oryginalnych filtrów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Poznań
2020-11-06
Szybka o rzetelna realizacja zamowienia. Produkt wykonany i dostarczony w stanie idealnym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Trzcianka
2020-10-09
Bardzo dobry produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, RZESZOTARY
2020-09-11
Wszystko przebiegło bezproblemowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, WROCŁAW
2020-07-05
To kolejny mój zakupu wkładów - warto kupić. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Szydłowo Koło Mławy
2020-05-25
Filtry (zamienniki) kupuję od dłuższego czasu i są bardzo dobre.Cena konkurencyjna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Łódź
2020-05-08
Filtry kupuje po raz drugi, są to zamienniki, tańsze od oryginałów i jestem z nich bardzo zadowolony. Bardzo szybka wysyłka. Polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DMYTRO, Biała Podlaska
2019-10-21
Jestem zadowolony!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Zielona Góra
2019-04-30
Jak zwykle otrzymałem produkt jakiego oczekiwałem, w czasie który mnie bardzo satysfakcjonuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Rzeszów
2019-04-07
Polecam te zamienniki. Dużo tańsze a różnicy nie widać. Dostawa szybką. Polecam jednym słowem!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, WROCŁAW
2019-03-24
Z filtrów jestem zadowolony. Transakcja przebiegła pomyślnie. Ceny atrakcyjne. Polecam zakupy w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2019-02-17
Kupuję te filtry kolejny raz. Dobry i tańszy zamiennik Brity. Dodatkowo sklep na piątkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Poznań
2018-09-03
Filtry idealnie pasują do dzbanka Brita, a są dużo tańsze. Jedyne moje zastrzeżenie to że długo czuć posmak filtra we wodzie po wymianie, nawet po dziesiątym filtrowaniu, ale nie pamiętam już czy tak samo było z oryginalnymi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Żaneta, Dąbrowa Biskupia
2017-03-18
Filtry bardzo dobre w niczym nie ustępują oryginalnym Brita. Naprawdę warto. Ekspresowa dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kraków
2017-02-13
Bardzo dobre filtry, równe oryginałom, cena konkurencyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Otwock
2017-02-05
EXPRESOWA dostawa polecam filtry ok .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Zduńska Wola
2016-12-02
Filtry bardzo dobre w niczym nie ustępują oryginalnym Brita. Naprawdę warto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Świdnica
2016-07-04
Filtry i sklep OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Brudzeń Duży
2016-06-12
Produkt doskonale pasuje do dzbanka Brita Maxtra i spełnia moje oczekiwania. Polecam sklep i produkty w nim dostępne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAN, RYTWIANY
2015-04-26
filtry używam od 2 lat produkt bardzo dobry, dobra cena, tania dostawa w ciągu 24h sklep godny polecenia jestem stałym klientem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Nowy Targ
2015-02-21
Filtry zamówiłam drugi raz. Bardzo dobrze pasują do czajnika Brita, a są dużo tańsze niż oryginalne. Obsługa bardzo sympatyczna. Dostawa ekspresowa. Polecam zakupy w tym sklepie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Bydgoszcz
2015-01-23
Szybka dostawa, filtry wyglądają ok ale jeszcze nie użyłem ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Czeladź
2014-08-18
EXPRESOWA dostawa polecam :) filtry ok .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Wrocław
2014-07-30
Ekspresowa dostawa. Używam ich od dawna - filtry do wody-wszystko ok!Sklep internetowy godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Sosnowiec
2014-07-14
Filtry które wcześniej używałem pasują do dzbanka Brity i nixzym się nie różnią od oryginalnych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Pobiedziska
2014-05-19
Ekspresowa dostawa. Używam już drugi filr do wody-wszystko ok! Ekonomiczna dostawa -mam jeszcze dziesięć filtrów do zastosowania. Sklep internetowy godny polecenia-jestem juz stałą klientką (filtry do ekspresu, filtry do wody, kawy ziarniste)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Opole
2014-03-17
Ekonomiczna alternatywa do wcale nie lepszej Brity
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Nowy Dwór Mazowiecki
2014-02-24
Ekspresowa dostawa. Filtrów jeszcze nie sprawdziłem, ale produkt zawiera szczegółowy opis użytkowania. Mam nadzieję, że wszystko będzie OK. Sklep godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Wrocław
2014-02-04
Ekonomiczniejsze rozwiązanie filtrowania wody do ekspresu - filtry sprawdzone w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
    pixel