Opinie o Wkład, Filtr wody Brita MAXTRA, Dafi Unimax 12 szt - zamiennik

  • Filtr wody FILTER LOGIC do dzbanków Brita, Laica, Dafi, Anna, Zelmer, Bosch oraz Aquaphor - 12 szt
Producent: FILTER LOGIC

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 34 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAROSŁAW, KOWALEWO POMORSKIE
2021-01-09
Filtr spełnia wszystkie dane
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Koszyce Małe
2020-12-29
Dostarczony towar spełnia w 100 % oczekiwania. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2020-12-12
super cena, super jakość, wkłady zachowują się jak oryginalne. Zamówiłam 12, ale zapewne będę zamawiała następne. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Radzionków
2020-11-27
Co do towaru to spełnia moje oczekiwania.Gdyby było inaczej po prostu bym nie kupował :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdynia
2020-11-07
Bardzo dobry i tani zamiennik oryginalnych filtrów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Poznań
2020-11-06
Szybka o rzetelna realizacja zamowienia. Produkt wykonany i dostarczony w stanie idealnym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Trzcianka
2020-10-09
Bardzo dobry produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, RZESZOTARY
2020-09-11
Wszystko przebiegło bezproblemowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, WROCŁAW
2020-07-05
To kolejny mój zakupu wkładów - warto kupić. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Szydłowo Koło Mławy
2020-05-25
Filtry (zamienniki) kupuję od dłuższego czasu i są bardzo dobre.Cena konkurencyjna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Łódź
2020-05-08
Filtry kupuje po raz drugi, są to zamienniki, tańsze od oryginałów i jestem z nich bardzo zadowolony. Bardzo szybka wysyłka. Polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DMYTRO, Biała Podlaska
2019-10-21
Jestem zadowolony!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Zielona Góra
2019-04-30
Jak zwykle otrzymałem produkt jakiego oczekiwałem, w czasie który mnie bardzo satysfakcjonuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Rzeszów
2019-04-07
Polecam te zamienniki. Dużo tańsze a różnicy nie widać. Dostawa szybką. Polecam jednym słowem!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, WROCŁAW
2019-03-24
Z filtrów jestem zadowolony. Transakcja przebiegła pomyślnie. Ceny atrakcyjne. Polecam zakupy w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2019-02-17
Kupuję te filtry kolejny raz. Dobry i tańszy zamiennik Brity. Dodatkowo sklep na piątkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Poznań
2018-09-03
Filtry idealnie pasują do dzbanka Brita, a są dużo tańsze. Jedyne moje zastrzeżenie to że długo czuć posmak filtra we wodzie po wymianie, nawet po dziesiątym filtrowaniu, ale nie pamiętam już czy tak samo było z oryginalnymi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Żaneta, Dąbrowa Biskupia
2017-03-18
Filtry bardzo dobre w niczym nie ustępują oryginalnym Brita. Naprawdę warto. Ekspresowa dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kraków
2017-02-13
Bardzo dobre filtry, równe oryginałom, cena konkurencyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Otwock
2017-02-05
EXPRESOWA dostawa polecam filtry ok .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Zduńska Wola
2016-12-02
Filtry bardzo dobre w niczym nie ustępują oryginalnym Brita. Naprawdę warto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Świdnica
2016-07-04
Filtry i sklep OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Brudzeń Duży
2016-06-12
Produkt doskonale pasuje do dzbanka Brita Maxtra i spełnia moje oczekiwania. Polecam sklep i produkty w nim dostępne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAN, RYTWIANY
2015-04-26
filtry używam od 2 lat produkt bardzo dobry, dobra cena, tania dostawa w ciągu 24h sklep godny polecenia jestem stałym klientem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Nowy Targ
2015-02-21
Filtry zamówiłam drugi raz. Bardzo dobrze pasują do czajnika Brita, a są dużo tańsze niż oryginalne. Obsługa bardzo sympatyczna. Dostawa ekspresowa. Polecam zakupy w tym sklepie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Bydgoszcz
2015-01-23
Szybka dostawa, filtry wyglądają ok ale jeszcze nie użyłem ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Czeladź
2014-08-18
EXPRESOWA dostawa polecam :) filtry ok .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Wrocław
2014-07-30
Ekspresowa dostawa. Używam ich od dawna - filtry do wody-wszystko ok!Sklep internetowy godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Sosnowiec
2014-07-14
Filtry które wcześniej używałem pasują do dzbanka Brity i nixzym się nie różnią od oryginalnych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Pobiedziska
2014-05-19
Ekspresowa dostawa. Używam już drugi filr do wody-wszystko ok! Ekonomiczna dostawa -mam jeszcze dziesięć filtrów do zastosowania. Sklep internetowy godny polecenia-jestem juz stałą klientką (filtry do ekspresu, filtry do wody, kawy ziarniste)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Opole
2014-03-17
Ekonomiczna alternatywa do wcale nie lepszej Brity
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Nowy Dwór Mazowiecki
2014-02-24
Ekspresowa dostawa. Filtrów jeszcze nie sprawdziłem, ale produkt zawiera szczegółowy opis użytkowania. Mam nadzieję, że wszystko będzie OK. Sklep godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Wrocław
2014-02-04
Ekonomiczniejsze rozwiązanie filtrowania wody do ekspresu - filtry sprawdzone w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
    pixel