Opinie o Wkład, Filtr wody Brita MAXTRA, Dafi Unimax 8 szt - zamiennik

  • Filtr wody FILTER LOGIC do dzbanków Brita, Laica, Dafi, Anna, Zelmer, Bosch oraz Aquaphor - 8szt
Producent: FILTER LOGIC

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 31 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Warszawa
2020-12-30
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, POMIECHÓWEK
2020-12-13
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2020-11-07
Wszystko jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Szczecin
2020-10-18
BDB. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-09-14
używam od kilku lat, ponieważ się sprawdza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Szczecin
2020-08-26
SUPER ! Zaczęło się od zakupów 1x 4 szt. Obecnie już kolejna osoba chce więc jest 2x4 sztuki A kolejne zamówienie będzie 3x 4 szt bo dotłacza się jeszcze jedna osoba :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Złotów
2020-08-18
W ostatnim okresie czasu, z uwagi na przystępne ceny i bardzo krótki okres oczekiwania na zakupiony produkt, często korzystam składając zamówienia w "Konesso". Ze swojej strony szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Szczecin
2020-05-23
Polecam. Zamiennik dobrej jakości i szybka wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Wrocław
2020-04-05
super firma, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Józefosław
2019-12-09
Dobry tak samo jak oryginalna część
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Szczecin
2019-07-28
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Profesjonalna obsługa klienta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2019-02-20
Po za ceną nie widzę różnicy względem oryginałów. Polecam jako zamiennik. Sklep nie przycina na kosztach wysyłki, to kolejny powód żeby tu kupować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Otwock
2019-02-07
Dobry i tani towar
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Czeladź
2018-11-14
Szybka dostawa i dobry towar, dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Michałowice
2018-10-20
Wklad się sprawdza jako zamiennik do Brita Maxtra. Bardzo dobry zamiennik i bardzo dobry sklep. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Płock
2018-04-10
Zamiennik w 100% kompatybilny (ja używam do Brita Maxtra), w bardzo dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszotary
2018-03-10
Jestem zadowolona w 100 %polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Kozy
2017-09-19
Profesjonalne podejście do klienta, szybka wysyłka i bardzo dobrze zapakowany towar Możliwość przystąpienia do klubu i zbierania punktów lojalnościowych Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Raciborz
2017-08-29
Kolejne zakupy w tym sklepie i stwierdzam że lepszego nie spotkałem. Pod każdym względem super.GORĄCO POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Świnica
2017-07-28
Dobry towar i dobra cena. Ekspresowa wysyłka. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Grudziądz
2017-03-24
Filtry bardzo dobrej jakości, godne polecenia. Nie ma żadnej różnicy w stosunku do oryginału.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Ogrodzieniec
2017-03-05
Bardzo dobre i tanie filtry do wody. Szybka dostawa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Elbląg
2016-12-14
Towar zgodny z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Izabelin
2015-06-24
Towar zgodny z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Łódź
2014-10-01
Produkt w 100% godny polecenia. Dobra cena, dobra jakość! POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Jaworzno
2014-08-29
Towar zgodny z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Kłobuck
2014-08-11
Bardzo szybka i sprawna transakcja. Dziękuję i polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2014-08-02
Miło i sprawnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Wohyń
2014-07-31
100% zadowolenia , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Wronki
2014-07-16
Towar zgodny z opisem, jak oryginalny a cena zdecydowanie niższa. Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel