Opinie o Kawa ziarnista Tchibo Barista Espresso 3x1kg + Tchibo Barista Caffé Crema 500g GRATIS

  • Ciemno palona kawa ziarnista przeznaczona do ekspresów automatycznych i kolbowych. Tchibo Barista Espresso posiada intensywny smak, w którym możemy wyczuć delikatne nuty orzechów.
Producent: TCHIBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 58 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Nadia, Ruda Ślaska
2022-07-27
Nasza ulubiona kawa :). Ekspresowa dostawa. Polecam sklep konesso :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Przasnysz
2022-07-24
Polecam towar zgodny z opisem profesionalna obsługa i szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Legionowo
2022-07-23
Kawę zamawiałem już wcześniej więc wiem że świetna, a sklep super. Obsługa i szybkość wysyłki wzorowa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Radom
2022-07-22
KAWA ZIARNISTA TCHIBO BARISTA ESPRESSO jest pyszna. A zakupy u Was to czysta przyjemność :))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Solniczki
2022-07-18
Kawa doskonała,wyrazisty smak a przy tym łagodna w smaku .polecam gorąco
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, JÓZEFÓW
2022-07-18
Pełen profesjonalizm. Przesyłka super zapakowana. Kawa wyśmienita. Zamawiam ja już kolejny raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Szczecin
2022-07-16
SUPER sklep , duży wybór kawy , super promocje , bardzo szybka wysyłka . POLECAM .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bolesławiec
2022-07-15
Kawka przepyszna, wysyłka ekspresowa polecam, to już kolejne zamówienie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Radom
2022-07-14
Sprzedawca bardzo solidny, zawsze jakieś gratisy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Zakliczyn
2022-07-12
Polecam, wszystko tak jak ma być i ceny spoko!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok
2022-07-02
Bardzo dobra kawa, w zestawie w dobrej cenie, do espresso i cappuccino. Polecam również sklep Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Żagań
2022-06-30
Od dawna moja ulubiona kawa. Polecam bardzo tę kawę i sklep Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Łódź
2022-06-29
bardzo smaczna kawa i do tego w naprawdę przyzwoitej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Kraków
2022-06-29
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Kawa pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Bolesławiec
2022-06-27
Super cena i wyśmienity smak kawy. Profesjonalne usługi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mykola, Lodz
2022-06-21
Fajny zestaw do kawy w dobrej cenie , Zawsze kupuję tę kawę, moja rodzina jest szczęśliwa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Piastów
2022-06-18
Jak zawsze OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Wrocław
2022-05-31
Jestem bardzo zadowolona z jakości produktów oraz ich ceny w sklepie Konesso. Szybka przesyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Zielona Góra
2022-05-30
Kawa została wcześniej przetestowana. Wybór Konesso był wynikiem najlepszej ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Będzin
2022-05-20
Bardzo dobry produkt w dobrej cenie oraz profesjonalna i szybka obsluga.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Warszawa
2022-05-16
Jedna z najlepszych jak dla mnie kaw w tej cenie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Wrocław
2022-05-14
Już trzykrotnie robiłam zakupy w sklepie konesso. pl Za każdym razem byłam bardzo zadowolona z zakupów, atrakcyjne ceny, doskonały towar, zawsze gratisy. Dostawa w terminie, kurierzy sympatyczni. Na pewno wrócę jeszcze wiele razy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2022-05-12
Wszystko sprawnie i super :):):):):):):):):):):):)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Smolec
2022-05-06
Tchibo Barista to moja ulubiona kawa, kupiona w sklepie Konesso spełnia oczekiwania. Dostarczona w terminie za konkurencyjną cenę. Polecam i kawę i sklep. Nie zachwycił mnie dołączony gratis: Barista Caffe Creme. Pozostanę wierny Bariście. Zbigniew
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Wrocław
2022-05-02
Produkty świeże, elegancko zapakowane. Pełen profesjonalizm. Trzykrotnie korzystałam z możliwości zakupów w Konesso. Za każdym razem otrzymuję produkty najwyższej jakości. Firma kurierska doręcza towar w idealnym stanie i uzgodnionym terminie. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Na pewno skorzystam niebawem z nowej oferty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Rzeszów
2022-04-23
Wyrazista o bogatym zapachu łagodna w smaku a zarazem intensywna. Ocena 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Radom
2022-04-22
Szybka dostawa, jak zawsze usługa wzorowa. Kawa smaczna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bolesławiec
2022-04-19
Kawka przepyszna, wysyłka ekspresowa baaardzo polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Piastów
2022-04-18
Jest OK. Dokładnie taka jaką Chciałem...............................
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Poznań
2022-04-10
Kawa była bardzo szybko u mnie. Współpraca ze sprzedawcą wzorowa i godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystian, Chorzów
2022-04-07
super firma solidna ,dobry ,wręcz znakomity towar,szybka dostawa, zdecydowanie polecam pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok
2022-04-02
Dobra kawa, w zestawie cena rewelacyjna. Polecam zakupy w Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DARIUSZ, CZĘSTOCHOWA
2022-03-31
wszystko zgodnie z opisem szybko i sprawnie dostarczone.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ula, Warszawa
2022-03-31
Produkt zgodny z opisem. Szybka realizacja zamówienia. Zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Radom
2022-03-16
Szybką dostawą, dobre ceny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Stalowa Wola
2022-03-05
jak zawsze, bez zarzutów!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Wrocław
2022-02-27
Pyszna kawa. Bardzo dobra cena. Szybka przesyłka. Jednym słowem rewelacja!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wrocław
2022-02-11
Super kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Jasionka
2022-02-10
Pozytywna szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Warsaw
2022-01-30
Super ,jak zawsze:) Dziekuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Zławieś Mała
2022-01-26
ok. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Radom
2022-01-18
Dobra cena , szybka wysyłka. Polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Jabłonna
2022-01-14
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Leżajsk
2022-01-03
Dobrze spienia kawa się w ekspresie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Jastrzebie-Zdroj
2022-01-03
Polecam dobra kawusia I szybki czas przesylki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Warszawa
2022-01-03
Moja ulubiona kawa, którą piję od lat. Bardzo dziękuję natomiast, że w ramach ceny dostałem gift w postaci Cafe Crema, którą również wypiję z przyjemnością.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok
2021-12-29
Bardzo dobra kawa w dobrej cenie w takim zestawie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Piastów
2021-12-23
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Wierzchosławice
2021-12-06
Dla mnie najlepsza kawa w przystępnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Piastów
2021-11-08
Pyszna kawa w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Tarnów
2021-10-28
Bardzo nam odpowiada. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Radom
2021-10-04
Bardzo miła obsługa szybko przesyłka dotarła polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok
2021-09-19
Bardzo dobre kawy w rewelacyjnej cenie, szczególnie jak się kupuje w zestawie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Wrocław
2021-09-18
Świetna cena za wspaniałą kawę. Szybka przesyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2021-08-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Jastrzebie-Zdroj
2021-08-13
Polecam kawa bardzo dorbra I cena odpowiednia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Wrocław
2021-07-24
Świetna kawa, szybka przesyłka. Polecam. Patrycja Konieczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacek, Warszawa
2021-07-23
wspaniała obsługa
Opinia naszego klienta w
    pixel