Opinie o Kawa mielona illy Espresso Black 250g

  • illy espresso BLACK to kawa mielona z lekką nutką goryczki, posiada wspaniały smak i aromat. Illy esspresso jest mieszanką 9 gatunków Arabik. Skład: 100% Arabica
Producent: ILLY

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 23 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Giżycko
2021-05-24
kawa spełnia moje oczekiwania smakowe
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, LYSKI
2021-04-09
Super smak. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, BRZOZÓW
2021-03-28
Pyszna, delikatna, aromatyczna, idealna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Lądek-Zdrój
2021-03-01
Polecam wszyskimkawiarzom,mają co dusza zapragnie w dobrej cenie i dostawa bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Rumia
2021-01-07
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Olsztyn
2020-09-28
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Sucha Beskidzka
2020-06-20
Szybko dostarczone, kawa bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Szczecin
2019-09-22
Bardzo dobre espresso, intensywny smak z nutką goryczki. Gdy dodam odrobinę kakao, cynamonu i słodkiej, prawdziwej śmietanki i miodu to mój smak, oczywiście w pięknej porcelance. Dostawa ekspresowa zawsze niezawodna gratulacje. Agnieszka Szczecin
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2019-08-13
Bardzo dobre espresso, z gęstą cremą. W aromacie słodka z nutką czekolady. Smak łagodny z bardzo lekką nutką goryczki.Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2018-04-04
Mój komentarz znajduje się pod adresem http://www.rozbria.pl/ocena-illy-espresso-black/
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PRZEMYSŁAW, RYDZYNA
2018-01-16
Kawa kupiona na prezent. Znajomi twierdzą, że jest bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, JANÓW LUBELSKI
2015-03-11
Bardzo dobra. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Lublin
2014-10-02
Bardzo dobra, lekka, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Warszawa
2014-07-24
Moja ulubiona kawa. Najlepsza na rynku :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antonina, Bolesławiec
2014-07-16
Mocniejsza od illy espresso i wyczuwa się odrobinę goryczki, ale ze smakiem, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Gdynia
2014-05-09
Illy to jest marka, zawsze ten sam intensywny smak. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Poniec
2014-02-03
Bardzo dobra włoska kawa , jedna z lepszych. Dostawa ze sklepu super ekspresowa polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2014-01-30
Bardzo dobra, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Krzeszowice
2013-07-31
Probowalem i szukalem wielu kaw dla siebie, ale wciaz wracam do illy - nie znalazlem wciaz lepszej, ktora tak doskonale sprawdza sie w tradycyjnym espresso czy sniadaniowej "latte".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-07-08
Bardzo dobra polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Łukasz, Kaczyce
2012-10-01
Kawę kupiłem na prezent, sam nie piję kawy, więc ciężko wypowiadać mi się o smaku. Jedną gwiazdkę mogę odjąć jednak bez wyrzutów sumienia. Całkiem ładna puszka, w której zamknięta jest kawa, przybyła do mnie z kilkoma wgnieceniami i otarciami. Ciężko winić za ten stan rzeczy transport, bo pakowanie było całkiem profesjonalne. Po prostu ktoś wybrał dla mnie brzydszą puszkę podczas kompletowania zamówienia. Standard przy zakupach przez internet, ale zawsze mam nadzieję na więcej...
Opinia naszego klienta w
    pixel