Opinie o Kawa mielona illy Espresso 250g

  • illy espresso mielona to świetna propozycja dla wszystkich miłośników kawy, posiada lekko słodki, zrównoważony smak i wspaniały aromat. illy espresso jest mieszanką 9 gatunków Arabik. Skład: 100% Arabika
Kod produktu: 8003753900438
Producent: ILLY

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 68 Średnia ocena: 4.89
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Olsztyn
2020-09-28
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Wroclaw
2020-09-27
ten podstawowy smak ILLY nigdy się nie nudzi;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Kutno
2020-09-24
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Warszawa
2020-09-10
Opakowanie i smak kawy oceniam pozytywnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Sopot
2020-08-09
Moja ulubiona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kościerzyna
2020-05-23
Kawa ma ciekawy delikatny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Patrycja, Pruszków
2020-04-23
Bardzo dobra kawa. Idealna na poranek, dosyć delikatna. Nie znalazłam jednak w niej niczego wowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernadeta, Oksa
2020-03-21
Bardzo dobra kawa, aromatyczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adrian, Szczecin
2019-12-29
Jest ok, choć nie do końca wiem czym różnią się mielone z napisami na puszkach Illy Espresso od Illy Classico Espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Słupsk
2019-04-02
Dla mnie (piję espesso) i mojej Żony (pije białe kawy) obowiązkowa pozycja na półce z kawami. Łagodna bez kwasu i goryczy - łagodna a za razem bogata aromatyczna - polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Sosnowiec
2018-12-24
Kawa o łagodnym smaku, aromatyczna ;polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Agnieszka, Siewierz
2018-10-18
Smaczna kawa, ale można kupić lepszą w podobnej cenie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2018-01-17
bardzo dobra łagodna kawa. polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PRZEMYSŁAW, RYDZYNA
2018-01-16
Kawa kupiona na prezent. Osoba obdarowana jest zadowolona i twierdzi, że kawa bardzo smaczna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jakub, Kobylnica
2017-11-24
Kawa dobra, jednak moim zdaniem nie wyróżnia się jakoś szczególnie spośród innych kaw z tej półki cenowej. Bardzo delikatna i łagodna w smaku. Na pewno warto spróbować, może akurat Tobie ta kawa zasmakuje najbardziej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2017-10-03
Kawa świetna, bardzo nam smakowała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna Maria, Kraków
2017-08-07
Zachęcona opiniami zakupiłam tę kawę, ale jak dla mnie jest za słaba i mało wyraźna. Bardziej bym ją zaklasyfikowała jako "napój kawowy". Pewnie ją zużyję do nasączania biszkoptów w tiramisu:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Walbrzych
2017-04-21
Niezwykle aromatyczna i delikatna. Kawę mielona kupiłam przez pomyłkę zamiast ziarnistej, ale dzięki pięknej puszcze produkt okazał się idealny na prezent dla znajomych pijących "sypaną" i są zachwyceni. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Kraków
2017-03-24
Bardzo smaczna i aromatyczna. Tutaj chyba w najbardziej przystępnej cenie, bo w sklepach jest zazwyczaj dużo droższa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2017-03-23
Po przetestowaniu wielu kaw znanych producentów okazuje się bezkonkurencyjna. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2017-02-03
Bardzo dobra kawa, idealna do kawiarek. Szczelne opakowanie, które można potem wykorzystać. Warto!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Małgorzata, GDAŃSK
2016-10-11
Dobra, aromatyczna kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2016-08-25
Bardzo smaczna i delikatna kawa. Zaparzałam ją w kawiarce. Piękny aromat, nie czuć goryczki i kwasowości. Idealna do picia jako czarna i doskonała z mlekiem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Susz
2016-08-20
Smak kawy bardzo zbliżony do Lavazzy Qualita Oro, a więc nutka goryczy, a nie kwaskowości:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Władysławowo
2016-07-15
Miałem obawy co do tej kawy, podczas zamawiania, pomyliłem się i wziąłem mieloną zamiast ziarnistej. Zdziwiłem się bo kawa nie rozczarowała, bałem się że będzie gorsza w smaku, a okazała się równie przepyszna jak ziarnista. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2016-07-08
Przyzwoita kawa w smaku dość łagodna bez nadmiernej goryczki w kawie nie ma dużo kofeiny dlatego można wypić jej więcej w ciągu dnia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Świecie
2016-02-14
chyba nikomu kawy nie trzeba przedstawiać. 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Zawiercie
2016-01-08
Bardzo smaczna kawa. Ma lekki goryczkowaty posmak, ale można się do tego przyzwyczaić. Co do samego sklepu, to realizacja zamówienia przebiegła idealnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Konstancin-Jeziorna
2015-12-14
Aromatyczna, delikatna kawa, bardzo dobra cena. Błyskawiczna dostawa do Paczkomatu. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2015-10-16
Wyraźna kawa, o przyjemnym, tradycyjnym smaku i aromacie. Wolę jednak Pellini Top i Lucaffe Mr Exlisive.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2015-02-07
Wyśmienita kawa do parzenia w ekspresach jak i metodą tradycyjną intensywna a jednocześnie delikatna i o słodkim posmaku, bez zastanowienia można ja wybrać na prezent ze względu na smak jak również bardzo ładne opakowanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grazyna, Ostrowiec Św
2014-10-18
Kawusia wspaniala, wyrazisty smak,nie jest kwasna,naprawde super.Kontakt ze sprzedajacym znakomity ,bardzo uczciwe podejscie do klienta.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Lublin
2014-10-02
Bardzo dobra, lekka, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, LUBIN
2014-10-02
Producent bardzo dobrej kawy, czerwona zdecydowanie mniej aromatyczna od czarnej wersji. Szybka wysyłka. Była na drugi dzień od zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Strzelce Opolskie
2014-09-09
rewelacyjna kawa i świetna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Warszawa
2014-09-09
Moja kawa do domu. Parzę w kawiarce lub ekspresie. Kawa dla tych, którzy nie uznają kawy kwaskowej - pyszna i pachnąca. Kawa w bardzo eleganckiej, szczelnie zakręcanej puszce. Puszkę po opróżnieniu można wykorzystać do przechowywania innych produktów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2014-07-30
Najlepsza kawa jaką kiedykolwiek piłam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Warszawa
2014-07-26
Najlepsza kawa jaką kiedykolwiek piłam! Jestem jej wierna od wielu lat, jednak nigdzie jeszcze nie spotkałam jej w tak niskiej cenie. Serdecznie polecam i kawę i sklep - realizacja była błyskawiczna i bezproblemowa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2014-07-17
Od dawna czekałem na ten moment, ilekroć byłem w lokalnym sklepie, widywałem tą kawę na półkach, ale cena odstraszała i nie było mnie stać, ale kiedy zobaczyłem Kawywloskie.pl wszystko się zmieniło, ceny atrakcyjne, obsługa fachowa, wszystko co mi potrzebne w jednym miejscu. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antonina, Bolesławiec
2014-07-16
Dla mnie super bardzo nam smakuje z mężem chętnie do niej siadamy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, JELENIA GORA
2014-04-25
Kawa wyśmienita, gości w mojej kuchni od wielu lat. Sklep najlepszy w jakim kiedykolwiek robiłam zakupy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Lublin
2014-04-04
kawa rewelacyjna, dostawa jak zwykle bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Wojkowice Koscielne
2014-03-31
świetna kawa smak ,zapach i bardzo dobre opakowanie sprawiają że nie zamienie na inną.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Lublin
2014-03-13
JEDYNA, NAJLEPSZA. Transakcja szybka, bezproblemowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2014-02-06
Znakomita kawa, delikatny smak, wspaniały aromat a ponadto łagodna dla żołądka. Sklep REWELACJA !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2014-01-30
Bardzo dobra, lekka, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Jarocin
2014-01-22
jak dla mnie najlepsza kawa z kawiarki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Warszawa
2014-01-09
polecam - niepowtarzalny zapach i smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Patryk, Elbląg
2013-12-30
Kawa Illy Espresso Caffe Macinato jest naprawdę godna polecenia. Ma łagodny, ale wyrazisty smak i niemalże zerową kwasowość. Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja i szybka wysyłka do paczkomatu. :D
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Bydgoszcz
2013-11-07
po prostu super kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2013-10-09
Kawa pyszna, smakuje wyśmienicie bez goryczki, nie jest kwaśna, wspaniała crema, POLECAM>
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Białystok
2013-10-03
Kawa z tych o delikatnym smaku i aromacie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Świnoujście
2013-08-21
Kawę ILLY zamawiam i piję od kilku lat - niezmiennie pasuje mi ten świetny produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Gdańsk
2013-07-25
kawa jest OK..firma solidna..zwyklem sie u nich zaopatrywac..odbiur z paczkomatu rewelka..zdecydowamne polecam..
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Łukasz, Kaczyce
2013-07-23
Nie jestem smakoszem kawy, ale z opinii innych wiem, że to bardzo dobra kawa. Inna sprawa to to, że po raz kolejny puszka dotarła do mnie nieco wgnieciona. Szkoda, bo była przeznaczona na prezent.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Chełm
2013-07-12
Bardzo dobra kawa o łagodnym smaku i wspaniałym aromacie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Kraków
2013-06-04
Polecam kawę Illy. Jest wyśmienita. Zakupy w sklepie godne polecenia. Zamówienie szybko realizowane, odpowiednio zabezpieczone. Polecam kawę i skle "Kawy Włoskie.pl
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Bydgoszcz
2013-06-04
polecam zarówno kawę illy jak i sklep KawyWŁOSKIE BŁYSKAWICZNA PRZESYŁKA JAK I KONTAKT NAPEWNO SKORZYSTAM NIE RAZ
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-05-30
Wspaniały smak i zapach gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Przeworsk
2013-05-27
Kawa ta ma niepowtarzalny smak i aromat, a sklep rewelacyjny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Dębno
2013-03-26
Bardzo dobra kawa. Łagodna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Klucze
2013-03-15
Kawa pyszna..Polecam w załączeniu foto...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-02-26
Strasznie pyszna a sklep wyborny :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Jastrzębie Zdrój
2012-12-16
Super kawka ,najlepsza na świecie zaraz po JOLLY CREMA.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2012-08-07
kawa pyszna, dobrze zapakowana, piekny aromat! polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bartoszyce
2012-07-10
kawa jest znakomita, szczelnie zapakowana, niepowtarzalny aromat kawy; polecam1
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Gdańsk
2012-07-01
Świtena kawa, wspaniały aromat. Zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel