Opinie o Kawa mielona illy Espresso 250g

34.0032.00

Przejdź do produktu
Kawa mielona illy Espresso 250g - opinie w konesso.pl
  • illy espresso mielona to świetna propozycja dla wszystkich miłośników kawy, posiada lekko słodki, zrównoważony smak i wspaniały aromat. illy espresso jest mieszanką 9 gatunków Arabik. Skład: 100% Arabika
Kod produktu: 8003753900438
Producent: ILLY

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 56Średnia ocena: 4.90
Sortuj:
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gliwice
2018-10-18

Smaczna kawa, ale można kupić lepszą w podobnej cenie :)

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2018-01-17
bardzo dobra łagodna kawa. polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PRZEMYSŁAW, RYDZYNA
2018-01-16
Kawa kupiona na prezent. Osoba obdarowana jest zadowolona i twierdzi, że kawa bardzo smaczna!
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jakub, Wrocław
2017-11-24
Kawa dobra, jednak moim zdaniem nie wyróżnia się jakoś szczególnie spośród innych kaw z tej półki cenowej. Bardzo delikatna i łagodna w smaku. Na pewno warto spróbować, może akurat Tobie ta kawa zasmakuje najbardziej.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2017-10-03
Kawa świetna, bardzo nam smakowała
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna Maria, Kraków
2017-08-07
Zachęcona opiniami zakupiłam tę kawę, ale jak dla mnie jest za słaba i mało wyraźna. Bardziej bym ją zaklasyfikowała jako "napój kawowy". Pewnie ją zużyję do nasączania biszkoptów w tiramisu:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kamienna Góra
2017-04-21
Niezwykle aromatyczna i delikatna. Kawę mielona kupiłam przez pomyłkę zamiast ziarnistej, ale dzięki pięknej puszcze produkt okazał się idealny na prezent dla znajomych pijących "sypaną" i są zachwyceni. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Kraków
2017-03-24
Bardzo smaczna i aromatyczna. Tutaj chyba w najbardziej przystępnej cenie, bo w sklepach jest zazwyczaj dużo droższa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2017-03-23
Po przetestowaniu wielu kaw znanych producentów okazuje się bezkonkurencyjna. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2017-02-03
Bardzo dobra kawa, idealna do kawiarek. Szczelne opakowanie, które można potem wykorzystać. Warto!
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Małgorzata, GDAŃSK
2016-10-11
Dobra, aromatyczna kawa. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2016-08-25
Bardzo smaczna i delikatna kawa. Zaparzałam ją w kawiarce. Piękny aromat, nie czuć goryczki i kwasowości. Idealna do picia jako czarna i doskonała z mlekiem. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Susz
2016-08-20
Smak kawy bardzo zbliżony do Lavazzy Qualita Oro, a więc nutka goryczy, a nie kwaskowości:-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Władysławowo
2016-07-15
Miałem obawy co do tej kawy, podczas zamawiania, pomyliłem się i wziąłem mieloną zamiast ziarnistej. Zdziwiłem się bo kawa nie rozczarowała, bałem się że będzie gorsza w smaku, a okazała się równie przepyszna jak ziarnista. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2016-07-08
Przyzwoita kawa w smaku dość łagodna bez nadmiernej goryczki w kawie nie ma dużo kofeiny dlatego można wypić jej więcej w ciągu dnia
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Świecie
2016-02-14
chyba nikomu kawy nie trzeba przedstawiać. 5/5
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Zawiercie
2016-01-08
Bardzo smaczna kawa. Ma lekki goryczkowaty posmak, ale można się do tego przyzwyczaić. Co do samego sklepu, to realizacja zamówienia przebiegła idealnie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Konstancin-Jeziorna
2015-12-14
Aromatyczna, delikatna kawa, bardzo dobra cena. Błyskawiczna dostawa do Paczkomatu. Polecam :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2015-10-16
Wyraźna kawa, o przyjemnym, tradycyjnym smaku i aromacie. Wolę jednak Pellini Top i Lucaffe Mr Exlisive.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2015-02-07
Wyśmienita kawa do parzenia w ekspresach jak i metodą tradycyjną intensywna a jednocześnie delikatna i o słodkim posmaku, bez zastanowienia można ja wybrać na prezent ze względu na smak jak również bardzo ładne opakowanie
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grazyna, Ostrowiec Św
2014-10-18
Kawusia wspaniala, wyrazisty smak,nie jest kwasna,naprawde super.Kontakt ze sprzedajacym znakomity ,bardzo uczciwe podejscie do klienta.Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Lublin
2014-10-02
Bardzo dobra, lekka, polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, LUBIN
2014-10-02
Producent bardzo dobrej kawy, czerwona zdecydowanie mniej aromatyczna od czarnej wersji. Szybka wysyłka. Była na drugi dzień od zamówienia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Strzelce Opolskie
2014-09-09
rewelacyjna kawa i świetna obsługa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Warszawa
2014-09-09
Moja kawa do domu. Parzę w kawiarce lub ekspresie. Kawa dla tych, którzy nie uznają kawy kwaskowej - pyszna i pachnąca. Kawa w bardzo eleganckiej, szczelnie zakręcanej puszce. Puszkę po opróżnieniu można wykorzystać do przechowywania innych produktów.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2014-07-30
Najlepsza kawa jaką kiedykolwiek piłam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Warszawa
2014-07-26
Najlepsza kawa jaką kiedykolwiek piłam! Jestem jej wierna od wielu lat, jednak nigdzie jeszcze nie spotkałam jej w tak niskiej cenie. Serdecznie polecam i kawę i sklep - realizacja była błyskawiczna i bezproblemowa :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2014-07-17
Od dawna czekałem na ten moment, ilekroć byłem w lokalnym sklepie, widywałem tą kawę na półkach, ale cena odstraszała i nie było mnie stać, ale kiedy zobaczyłem Kawywloskie.pl wszystko się zmieniło, ceny atrakcyjne, obsługa fachowa, wszystko co mi potrzebne w jednym miejscu. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antonina, Bolesławiec
2014-07-16
Dla mnie super bardzo nam smakuje z mężem chętnie do niej siadamy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, JELENIA GORA
2014-04-25
Kawa wyśmienita, gości w mojej kuchni od wielu lat. Sklep najlepszy w jakim kiedykolwiek robiłam zakupy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Lublin
2014-04-04
kawa rewelacyjna, dostawa jak zwykle bez zarzutu
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Wojkowice Koscielne
2014-03-31
świetna kawa smak ,zapach i bardzo dobre opakowanie sprawiają że nie zamienie na inną.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Lublin
2014-03-13
JEDYNA, NAJLEPSZA. Transakcja szybka, bezproblemowa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2014-02-06
Znakomita kawa, delikatny smak, wspaniały aromat a ponadto łagodna dla żołądka. Sklep REWELACJA !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2014-01-30
Bardzo dobra, lekka, polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Jarocin
2014-01-22
jak dla mnie najlepsza kawa z kawiarki
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Warszawa
2014-01-09
polecam - niepowtarzalny zapach i smak
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Patryk, Elbląg
2013-12-30
Kawa Illy Espresso Caffe Macinato jest naprawdę godna polecenia. Ma łagodny, ale wyrazisty smak i niemalże zerową kwasowość. Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja i szybka wysyłka do paczkomatu. :D
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Bydgoszcz
2013-11-07
po prostu super kawa!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2013-10-09
Kawa pyszna, smakuje wyśmienicie bez goryczki, nie jest kwaśna, wspaniała crema, POLECAM>
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Białystok
2013-10-03
Kawa z tych o delikatnym smaku i aromacie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Świnoujście
2013-08-21
Kawę ILLY zamawiam i piję od kilku lat - niezmiennie pasuje mi ten świetny produkt
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Gdańsk
2013-07-25
kawa jest OK..firma solidna..zwyklem sie u nich zaopatrywac..odbiur z paczkomatu rewelka..zdecydowamne polecam..
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Łukasz, Kaczyce
2013-07-23
Nie jestem smakoszem kawy, ale z opinii innych wiem, że to bardzo dobra kawa. Inna sprawa to to, że po raz kolejny puszka dotarła do mnie nieco wgnieciona. Szkoda, bo była przeznaczona na prezent.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Chełm
2013-07-12
Bardzo dobra kawa o łagodnym smaku i wspaniałym aromacie. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Kraków
2013-06-04
Polecam kawę Illy. Jest wyśmienita. Zakupy w sklepie godne polecenia. Zamówienie szybko realizowane, odpowiednio zabezpieczone. Polecam kawę i skle "Kawy Włoskie.pl
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Bydgoszcz
2013-06-04
polecam zarówno kawę illy jak i sklep KawyWŁOSKIE BŁYSKAWICZNA PRZESYŁKA JAK I KONTAKT NAPEWNO SKORZYSTAM NIE RAZ
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-05-30
Wspaniały smak i zapach gorąco polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Przeworsk
2013-05-27
Kawa ta ma niepowtarzalny smak i aromat, a sklep rewelacyjny
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Dębno
2013-03-26
Bardzo dobra kawa. Łagodna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Klucze
2013-03-15
Kawa mielona illy Espresso 250g
Kawa pyszna..Polecam w załączeniu foto...
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-02-26
Strasznie pyszna a sklep wyborny :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Jastrzębie Zdrój
2012-12-16
Super kawka ,najlepsza na świecie zaraz po JOLLY CREMA.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2012-08-07
kawa pyszna, dobrze zapakowana, piekny aromat! polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bartoszyce
2012-07-10
kawa jest znakomita, szczelnie zapakowana, niepowtarzalny aromat kawy; polecam1
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Gdańsk
2012-07-01
Świtena kawa, wspaniały aromat. Zdecydowanie polecam.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel