Opinie o Kawa Lavazza Qualita Oro 250g - puszka

Kawa Lavazza Qualita Oro 250g - puszka - opinie w konesso.pl
  • Delikatna, ledwie wyczuwalna kwiatowa nuta zapachowa, charakterystyczna dla ziaren pochodzących z Ameryki centralnej, nadaje tej kawie unikalny charakter. Kawa Lavazza Qualita Oro słynie z intensywnego smaku i aromatu. Skład: 100% Arabika
Kod produktu: 8000070020580
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 17Średnia ocena: 4.82
Sortuj:
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Joanna, Kraków
2018-04-20
Lavazza Qualita Oro to wybór na dobry start. Ma wszystko co powinna posiadać w sobie kawa - dobry stosunek jakość/cena, odpowiedni aromat, lekka kwaskowatość. Dość dobrze zbalansowana, nie jest ani za mocna, ani za słaba. Po prostu smaczna. Sprawdzi się do parzenia w ekspresie, jak i w tradycyjny sposób.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PRZEMYSŁAW, RYDZYNA
2018-01-16
Klasyczna kawa, idealna na codzienne poranki!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Poznań
2017-09-29
Uwielbiam Lavazzę :-) Stanowczo 5/5, rewelacyjna kawa dla prawdziwych smakoszy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Skarżysko-Kamienna
2017-07-31
Kawa bardzo smaczna i aromatyczna, do aeropressu sprzwdziła się super.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Międzyzdroje
2017-01-08
Bardzo dobra kawa , delikatny smak, wspaniały aromat. Polecam wszystkim kawoszom.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-11-21
Zbyt kwaśne i zbyt gorzkie espresso. Paulista czy Qualita Rossa biją ja na głowę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2016-09-14
Kawa bardzo znana, ale mimo wszystko podkreślę, że ma niesamowity smak, zapach i wystarczającą moc.Sklep jak zwykle na wysokim poziomie. Polecam kawę i zakupy w Konesso
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wróblik Szlachecki
2016-08-07
Bardzo dobra kawa godna polecenia wysyłka expresowa,polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2015-09-14
znakomita!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Brzesko
2014-12-24
Profesjonalny sklep,doskonała obsługa.Polecam wszystkim kawoszom.Kawa przepyszna-warto spróbować.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Stanowice
2014-12-09
Klasyka. Sklep działa blyskawicznie, obsługa na najwyzszym poziomie. Tak trzymac
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wrocław
2014-10-22
Bardzo dobra, klasyczna kawa. Idelna na codzień. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2014-06-24
Wspaniała kawa która daje sile na każdy dzień. Idealna w smaku i odpowiednia do kawy w każdej postaci. Dodatkowo puszka, która można później wykorzystać :-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Krotoszyn
2014-06-09
Pyszna kawa, którą pijemy każdego dnia:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Klucze
2014-05-28
Kawa Lavazza Qualita Oro 250g - puszka
Kawa bardzo pyszna...drobno mielona, wyrazisty ale delikatny smak..nie kwaśna...
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Bielsko-Biała
2014-05-22
Bardzo profesjonalna obsługa całej transakcji. To było moje pierwsze zamówienie i z całą pewnością nie ostatnie. Towar zgodny z opisem. Przesyłka bardzo szybko do mnie dotarła.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel