Opinie o Filtr do ekspresu Nivona NIRF 700 - zestaw 5 sztuk

Filtr do ekspresu Nivona NIRF 700 - zestaw 5 sztuk - opinie w konesso.pl
  • Filtr został zaprojektowany specjalnie dla automatycznych ekspresów do kawy marki NIVONA. Regularnie wymieniany wkład filtra CLARIS pozwala na odkamienianie ekspresów marki Nivona tylko raz w roku. Cena dotyczy 5 sztuk.
Producent: NIVONA

    Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

    Ilość opinii: 10Średnia ocena: 5.00
    Sortuj:
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Rafał, Bucz
    2018-05-10
    Szybka wysyłka! Filtry OK. Polecam
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Katarzyna, Warszawa
    2017-07-31
    Polecam wszystkim użytkownikom ekspresów Nivona. W pakiecie taniej, wystarczy jedno zamówienie raz na jakiś czas :).
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Anna, Warszawa
    2016-11-04
    dobry produkt, spełnia swoje zadanie
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Andrzej, Poznań
    2016-08-29
    Filtry spełniają swoje zadanie.Polecam
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Jolanta, Stalowa Wola
    2015-07-28
    Polecam, filtry spełniają swoje zadanie.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Krzysztof, Chrzanów
    2014-05-19
    Bardzo sprawna transakcja, wygodna opcja filtrów w pakiecie, super szybka dostawa - In Post Paczkomaty. Polecam!
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Izabela, Warszawa
    2014-04-09
    Dobra cena i szybka realizacja zamówienia.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Adam, Białystok
    2013-12-10
    Polecam, pakiet filtrów wygodniej.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Michał, Wrocław
    2013-09-07
    Całkowicie spełnia swoje zadanie, nawet radzi sobie z tak twardą wodą jaka jest we Wrocławiu. Sugerują aby wymieniać filtry co dwa miesiące, więc w zestawie lepiej.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Paweł, Kraków
    2013-08-12
    Gorąco polecam!!! Super szybka przesyłka, wszystko zgodnie z zamówieniem.
      Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
      Zamknij
      pixel