Opinie o Kawa mielona illy Moka 250g

  • Kawa mielona znanego włoskiego producenta illy caffe. Illy moka to wyśmienita 100% arabika zmielona specjalnie z myślą o parzeniu w czajniczkach moja, ma bardzo łagodny smak z wyczuwalną nutą słodyczy.
Kod produktu: 8003753915050
Producent: ILLY

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 35 Średnia ocena: 4.91
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Rzeszów
2022-09-10
kawusia wszystkim smakowała, zaparzona w kawiarkce Bialetti New Venus
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RYSZARD, Piotrków Trybunalski
2022-08-25
Super smak i aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioleta, Warszawa
2022-06-06
Smaczna, łagodna, codzienna kawa. Sprawdza się przy parzeniu w kawiarce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Bełchatów
2022-05-28
Idealnie nadaje się do ekspresów. Przepyszna i delikatna, ale ma swoją moc. Nie wyobrażam sobie już bez niej udanego dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Nowa Wieś Szlachecka
2022-03-27
Smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Mysłakowice
2022-01-17
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Koszalin
2021-11-06
Spróbowałam i ....zamawiam kolejną
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gdynia
2021-07-26
produkt ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Odolanów
2021-05-22
Dla mnie najlepsze espresso to Illy. Jestem jej fanem od ponad 25 lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2021-03-15
Aromatyczna i idealna do kawiarki ciśnieniowej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Polkowice
2021-03-08
Kawa super,ale lepsza w smaku jest Pellini Top
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Białystok
2020-12-28
Bardzo smaczna, dobrze zapakowana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hubert, Lubań
2020-11-29
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Puławy
2020-10-05
Mi pasuje bo wolę łagodne kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Giżycko
2020-09-05
Idealna kawa do kawiarki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KARINA, GLIWICE
2020-04-19
moja ulubiona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edward, Wysowa-Zdrój
2019-10-27
moja ulubiona najlepsza do kawiarki. Edward Wysowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Wrocław
2019-05-18
Z tej palarnii MOKA jest moją ulubioną kawą, bez kwasowości. Piję czarną, bez cukru i taka uważam jest najlepsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Olsztyn
2018-06-28
Kawa bardzo smaczna i aromatyczna. Z pierwszym łykiem czuć karmelowy posmak.Napewno jedną z lepszych kaw w tej cenie. Jednak po przejściu z mocniejszych kaw smak wydaje się płaski na szczęście mija to uczucie po jednej filiżance.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Katowice
2018-06-25
Klasyka. Bardzo aromatyczna, świetna do kawiarki. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2015-09-16
Pyszna kawa, bardzo dobrej jakości, idealna do kawiarki. Świetna cena (promocja) i błyskawiczna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Warszawa
2015-02-20
Gorąco polecam, kawa aromatyczna, smaczna i bardzo dobra do kawiarki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2014-09-07
Rewelacyjna mokka. Daje bardzo esencjonalny napar. Nie ma w nim cienia kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Lublin
2014-08-28
jak zawsze, najlepsza!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2014-05-27
Kawa dobra, choć stosunek smaku do ceny trochę jej ujmuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Gdynia
2014-05-09
Idealna kawa do kawiarek. Kupiłam na prezent, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2014-03-26
supcio
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Lublin
2014-03-24
Kawa idealna do kawiarek - optymalnie zmielona. Bardzo łagodna, bez nuty goryczy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-09-27
Pyszna kawa w bardzo dobrej cenie a obsługa i wysyłka exspres. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2013-09-23
bardzo dobra kawa polecam polecam również sklep Kawy Włoskie, bardzo szybka obsługa i atrakcyjne ceny ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2013-09-23
bardzo dobra kawa do kawiarki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Kalisz
2013-09-20
Super kawa do kawiarek. POLCEAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Mariusz, Kraków
2013-09-03
Tym razem - kawa bez wyrazu i zapachu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Toruń
2013-08-28
b.dobra, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-08-16
Bardzo dobra esencjonalna kawa gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel