Opinie o Kapsułki Nescafé Dolce Gusto Café au Lait 3x30 sztuk

  • Kapsułki do systemu Dolce Gusto, które pozwalają przygotować kremową kawę mleczną. Opakowanie zawiera 30 kapsułek z kawą i mlekiem. Zestaw składa się z 3 opakowań Nescafé Dolce Gusto Café au Lait.
Kod produktu: 7613034365781
Producent: NESTLÉ

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 18 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Piekary Śląskie
2022-07-08
Jestem stałym nabywcą CAFE AU Lait w kapsułach jestem bardzo zadowolona z szybkiej dostawy z sklepu internetowego Konesso produkt jest porządnie zapakowany pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Poznań
2022-05-22
Moja ulubiona na miły ranek ,południe i czas późniejszy . Zawsze smaczna i sprawiająca przyjemność
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Piekary Śląskie
2022-05-06
Bardzo dobrze współpracuje mi się z Waszym sklepem uwielbiam kawę w kapsułkach Au Lait i praktycznie co dwa miesiące zamawiam 90 kapsuł dostawa jest szybka i znajomym polecam Wasz sklep pozdrawiam serdecznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Ciechanów
2022-05-03
Polecam szybko sprawnie i tanio. Zamówienie już na drugi dzień.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Kościerzyna
2022-05-02
Przesyłka została dostarczona zgodnie z zamówieniem bardzo szybko. Na pewno jeszcze skorzystam z usług tej firmy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nowa Góra
2022-04-19
Zawsze zamawiam w Konesso ponieważ jest super szybka dostawa a produkt zgodny z opisem.Polecam jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nowa Góra
2022-03-18
Produkt taki jak oczekiwałam,super sklep ,super szybka wysyłka.Poleczm
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Łódź
2022-03-14
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Jaworzno
2022-03-12
Sama przyjemność z zakupu.pyszna kawa.szybko dostarczona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Piekary Śląskie
2022-01-03
Bardzo jestem zadowolona z współpracy z Waszym sklepem internetowym od dwóch lat dostawa mojej ulubionej kawy otrzymuje szybko na drugi dzień po zamówieniu jestem osobą niepełnosprawną i taki zakup jest dla mnie bezpieczny. Pozdrawiam Was i życzę dużo dobrego w 2022r.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adriana, Bochnia
2021-10-23
Swietny produkt,szybka dostawa!!! Zamawiałam po raz kolejny i na pewno nie ostatni ! Szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Łąck
2021-10-17
Najlepsza kawa w idealnym zestawie ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adriana, Bochnia
2021-09-25
Serdecznie polecam ten produkt !!!! Zamawiałam już dwa razy i z pewnością jeszcze tutaj wrócę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-09-25
Jestem bardzo zadowolony z realizacji zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2021-09-07
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grazyna, Jaworzno
2021-09-05
Pyszna kawa..super obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Jaworzno
2021-07-13
Pyszna kawa. Szybka dostawa. Myslałam ze trzy opakowania bede miala na rok...nic bardziej mylnego. Mija miesiac , koncze drugie opakowanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Szczecin
2021-05-30
Kawka pyszna. Realizacja zamówienia profesjonalna. Cena produktu atrakcyjna. Polecam zarówno produkt jak i dostawcę.
Opinia naszego klienta w
    pixel