Opinie o Kawa mielona Lavazza Club 250g

  • Lavazza Club to kawa łagodna, wyrazista w smaku, palona średnio mocno. Lavazza Club to 100% mieszanka ziaren arabiki pochodzących z terenów południowej Ameryki. Kawa zmielona jest uniwersalnie co pozwala na parzenie jej w każdy sposób. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8000070015456
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 62 Średnia ocena: 4.89
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Polanica-Zdrój
2022-10-04
jestem bardzo zadowolona z szybkiej obsługi i wysyłki. Polecam tą firmę jest rzetelna i towar jaki wysyła jest w pełni zabezpieczony i świeży.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2022-09-09
Aromatyczna świetna kawa o wyrazistym ale łagodnym smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2022-08-31
Bardzo dobra kawa, najlepiej smakuje z kawiarki. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bachów
2022-07-20
Kawa Lavazza to niepowtarzalna gama smaku i samej przyjemności
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2022-07-01
Szybka wysyłka, dobra cena, kawa bardzo dobra! Polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Międzyrzec Podlaski
2022-05-09
Jest subtelna w smaku i aromacie. Polecam każdemu kto jest smakoszem kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Pruszcz Gdański
2022-03-26
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łazy
2022-03-13
wyrazisty smak i zapach
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Nowy Targ
2022-03-06
Wspaniały aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Międzyrzec Podlaski
2022-02-28
Kawa jest super, i szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2022-02-20
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Świebodzin
2022-02-18
Dobra, sprawdzona kawa, kiedy nie ma w zasięgu ekspresu lub młynka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Międzyrzec Podlaski
2022-01-21
Kawa jest super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Włocławek
2021-12-06
Bardzo dobra kawa,nie kwaśna i nie gorzka.świetnie nadaje się do ekspresu de Longhi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-11-16
Z kaw mielonych - najlepsza LAVAZZA espresso! Oczywiście z KONESSO. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: FOTO-MASTER, WROCŁAW
2021-11-08
Kawa bardzo dobra, natomiast miała być na prezent , a niestety puszka była pogięta i na prezent się nie nadaje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria Małgorzat, Kielce
2021-10-13
Bardzo dobra kawa.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bachów
2021-10-03
Bardzo dobra!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-09-20
Bardzo smaczna kawa. Realizacja zamówienia bez zarzutu. Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2021-09-09
Doskonała kawa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Mińsk Mazowiecki
2021-09-08
bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, LUBLIN
2021-07-30
Git
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2021-07-23
Znakomita. Łagodny, wręcz czekoladowy smak. Dla wszystkich którzy lubią delikatne aromaty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lublin
2021-07-23
Znakomita, pełen smak i aromat. Stanowczo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-07-15
Kawa pyszna. Sklep na 10/10. Polecam. Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Polanica Zdrój
2021-04-16
Moja ulubiona! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, LUBLIN
2021-04-01
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, BRZOZÓW
2021-03-28
Polecam, idealny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Jaworzno
2021-03-18
Bardzo dobra w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bolesław, Rzeszów
2021-03-16
Towar spełnia w pełni moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-03-11
Uwielbiam tę kawę i KONESSO :). Polecam. Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Andrzej, Kraków
2021-03-05
Niestety ... do kawiarki sie nie nadaje. Zostaje tylko pusta goryczka... nie jestem w stanie ocenić innych metod przygotowywania, ale w kawiarce nie sprostała oczekiwaniom
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Świdnica
2021-03-04
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożenna, Andrespol
2021-02-19
bardzo dobra kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Bładnice Dolne
2021-01-26
ciekawy, intensywny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Płock
2020-12-30
Pyszna kawa i jedna z nielicznych po których czuję się wyśmienicie. Polecam dla smakoszy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Leoncin
2020-12-26
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2020-12-18
Dobra jakość kawy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Tychy
2020-11-12
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Zabrze
2020-11-01
Zaskakująco dobra kawa. Nigdy nie byłem fanem Lavazzy, ale ta wersja ma swoje zalety.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lublin
2020-10-31
Kawa OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Trawniki
2020-10-31
Ta kawa zaskoczyła mnie swoim niesamowitym aromatem i mocą. Polecam gorąco bo to jedna z moich ulubionych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Świdnica
2020-10-27
Mieszanka Arabiki. Delikatny smak. Moim zdaniem jedna z najlepszych pozycji Lavazza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Świdwin
2020-09-26
Uwielbiam smak tej kawy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Borne Sulinowo
2020-09-18
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2020-09-12
Pyszna kawusia, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2020-09-05
Smaczna kawa polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Trawniki
2020-05-18
Wyrazista. Smaczna. Aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2019-11-26
W smaku jest łagodna ale ma fajny głęboki smak i aromat. Sprawdzi się idealnie jako duża kawa czarna lub intensywne espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2015-10-16
Kawa mocno zmielona. Dość mocno palona, z wyczuwalną goryczką. Intensywna i smaczna. Dużo bardziej wyraźna niż Qualita Rossa (której nie polecam). Bardziej gorzka niż Qualita Oro
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2015-10-09
Szybka wysyłka, solidna obsługa. Wszystkie kawy polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wróblik Szlachecki
2015-07-22
Kawa bardzo dobra,wysyłka expresowa bardzo polecam kawę jak i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, JANÓW LUBELSKI
2015-03-11
Dobra kawka. wysyłka expres
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Stanowice
2014-10-03
ciekawy wyrazisty smak, ekspresowa dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Radom
2014-06-13
Wspaniała kawa, szybka wysyłka, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2014-04-03
Kawa bardzo dobra - o odpowiedniej "smacznej" goryczce i aromacie, który kojarzy się z prawdziwą kawą. Picie jej to czysta przyjemność. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, MOGILNO
2014-02-13
SUPER KAWA, SUPER SPRZEDAJĄCY, POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-11-05
Rewelacyjna i bardzo aromatyczna polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2013-10-17
Bardzo dobra kawa, jestem wielbicielka marki Lavazza. Serecznie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2013-08-12
Kawa bardzo dobra szczególnie do parzenia po turecku. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Toruń
2013-08-09
Kawa dobra ale nie ma to jak świeżo zmielona w ekspresie :) Dostawa błyskawiczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2013-06-20
Kawka średnia, nie mój typ ;) Realizacja zamówienia jak zwykle wzorowa.
Opinia naszego klienta w
    pixel