Opinie o Kawa mielona Lavazza Club 250g

  • Lavazza Club to kawa łagodna, wyrazista w smaku, palona średnio mocno. Lavazza Club to 100% mieszanka ziaren arabiki pochodzących z terenów południowej Ameryki. Kawa zmielona jest uniwersalnie co pozwala na parzenie jej w każdy sposób. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8000070015456
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 27 Średnia ocena: 4.89
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Płock
2020-12-30
Pyszna kawa i jedna z nielicznych po których czuję się wyśmienicie. Polecam dla smakoszy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Leoncin
2020-12-26
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2020-12-18
Dobra jakość kawy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Tychy
2020-11-12
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Zabrze
2020-11-01
Zaskakująco dobra kawa. Nigdy nie byłem fanem Lavazzy, ale ta wersja ma swoje zalety.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lublin
2020-10-31
Kawa OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Trawniki
2020-10-31
Ta kawa zaskoczyła mnie swoim niesamowitym aromatem i mocą. Polecam gorąco bo to jedna z moich ulubionych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Świdnica
2020-10-27
Mieszanka Arabiki. Delikatny smak. Moim zdaniem jedna z najlepszych pozycji Lavazza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Świdwin
2020-09-26
Uwielbiam smak tej kawy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Borne Sulinowo
2020-09-18
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2020-09-12
Pyszna kawusia, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2020-09-05
Smaczna kawa polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Trawniki
2020-05-18
Wyrazista. Smaczna. Aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2019-11-26
W smaku jest łagodna ale ma fajny głęboki smak i aromat. Sprawdzi się idealnie jako duża kawa czarna lub intensywne espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2015-10-16
Kawa mocno zmielona. Dość mocno palona, z wyczuwalną goryczką. Intensywna i smaczna. Dużo bardziej wyraźna niż Qualita Rossa (której nie polecam). Bardziej gorzka niż Qualita Oro
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2015-10-09
Szybka wysyłka, solidna obsługa. Wszystkie kawy polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wróblik Szlachecki
2015-07-22
Kawa bardzo dobra,wysyłka expresowa bardzo polecam kawę jak i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIA, Chrzanów
2015-03-11
Dobra kawka. wysyłka expres
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Stanowice
2014-10-03
ciekawy wyrazisty smak, ekspresowa dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Radom
2014-06-13
Wspaniała kawa, szybka wysyłka, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2014-04-03
Kawa bardzo dobra - o odpowiedniej "smacznej" goryczce i aromacie, który kojarzy się z prawdziwą kawą. Picie jej to czysta przyjemność. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, MOGILNO
2014-02-13
SUPER KAWA, SUPER SPRZEDAJĄCY, POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-11-05
Rewelacyjna i bardzo aromatyczna polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2013-10-17
Bardzo dobra kawa, jestem wielbicielka marki Lavazza. Serecznie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2013-08-12
Kawa bardzo dobra szczególnie do parzenia po turecku. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Toruń
2013-08-09
Kawa dobra ale nie ma to jak świeżo zmielona w ekspresie :) Dostawa błyskawiczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2013-06-20
Kawka średnia, nie mój typ ;) Realizacja zamówienia jak zwykle wzorowa.
Opinia naszego klienta w
    pixel