Opinie o Kawa ziarnista Bazzara Espresso Etiopia Washed Sidamo 1kg

Kawa ziarnista Bazzara Espresso Etiopia Washed Sidamo 1kg - opinie w konesso.pl
  • Wysokiej jakości jednorodna arabika płukana pochodząca z Etiopii. W tej kawie dominuje nuta słodyczy, można wyczuć smak owoców tropikalnych. Kawa jest zupełnie pozbawiona goryczy. Jej aromat po zaparzeniu pozostanie na długo w pamięci. Skład: 100% Arabica
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 14Średnia ocena: 4.21
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2018-05-07
Nie bardzo rozumiem skąd tak niskie oceny. To bardzo mocny punkt w ofercie Bazzary. Smak zdecydowanie na 5. Wyraźny choć delikatny i bez goryczki. Crema trochę nietrwała i szybko znika, ale przyznam, że kawa z filiżanki też.. ;-)
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Grzegorz, Zawoja
2017-08-20
Delikatna, dobra
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Poznań
2017-08-01
Niezła delikatna Kawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Wieliczka
2017-03-15
Kawa warta spróbowania a sklep jak zwykle profesjonalny. Nie mogę doczekać się kolejnych zakupów i nowych doznań z pyszną kawą:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Nysa
2016-09-01
Kawa niezła, ja jednak wrócę do Top Class gdyż wolę kawy bez wyczuwalnej goryczki i kwaskowości. Ale polecam spróbować. Sklep jak zawsze szybki i niezawodny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wojcieszków
2016-07-17
Bardzo smaczna kawa, super na śniadanie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Poznań
2016-05-26
Kawa ziarnista Bazzara Espresso Etiopia Washed Sidamo 1kg
Suche, jasne i bardzo kruche ziarna. Ja mielę ją na drobno ale ekspres nie ma z tym najmniejszego problemu. Crema niezła ale szybko ucieka z kawy. W smaku trochę owoców czego wprawdzie nie lubię ale aromaty te skutecznie neutralizowane są mlekiem. Smak wyraźny, długo utrzymuje się w ustach. Kawa na śniadanie idealna! Cena nieco wysoka ale w tym przedziale zdecydowanie wolę ją niż np. Izzo Gold czy Parana Caffe Espresso Italiano. Polecam!
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Maria, Świdnica
2016-03-07
Bardzo kiepska ......experyment nieudany ! Nie polecam !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2016-01-03
Nie rozumiem tych powściągliwych opinii... Moim zdaniem to jedna z najciekawszych propozycji marki Bazzara. Baaardzo delikatna. Moja idealna kawa "śniadaniowa".
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wrocław
2015-06-24
Kawa nie jest zła, ale Bazzara z Kostaryki jest lepsza :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Człuchów
2015-05-11
Myślałem,że będzie lepsza i jak dla mnie jest lekko kwaskowata.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Poznań
2015-03-03
Super szybka dostawa, niecieKAWA
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Dariusz, Dolaszewo
2013-11-21
Dobra na eksperyment, ale nie na powtorki. Jednak BazzaraTopClass to...topclass i nie ma co eksperymentowac w jej "regionalnych" odmianach.
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Trzebnica
2013-11-21
aromat i smak ok, kiepska crema, ogólnie bez rewelacji
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel