Opinie o Ekspres przelewowy Melitta Aroma Fresh RWT 1021-02 - z wyjmowanym pojemnikiem

  • Przelewowy ekspres do kawy, który za jednym razem przygotuję dzbanek kawy dla całej rodziny. Melitta Aroma Fresh posiada wyjmowany pojemnik na wodę oraz jest wyposażony w funkcję Timer.
Kod produktu: 4006508222247
Producent: MELITTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 10 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Gliwice
2022-07-02
Wszystko zgodne z opisem, kawa pyszna, turbo szybka dostawa! Polecam z całego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Baranowo
2022-05-26
Świetny, wygodny ekspres, używam ten model i w biurze i w domu, dobrze sprawdza się i przy większych i przy mniejszych ilościach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Poznań
2022-04-16
Zakup że wszech miar udany. Calkowicie spełnia moje oczekiwania. Także firma sprzedająca profesjonalna i godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Szczecin
2022-03-12
Bardzo dobry ekspres przelewowy. Młynek jest naprawdę cichy w porównaniu do zwykłego młynka elektrycznego. Dodatkowy plus to wyciągany pojemnik na wodę. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Dąbrowa
2021-11-25
Wszystko ok. Ekspres 5 gwiazdek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, CHOJNICE
2021-09-15
Sprzęt godny polecenia , parzy kawę szybko i jest naprawdę smaczna . POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Katowice
2021-08-19
robi dobrą kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Rzeszów
2021-07-18
Ekspres spełnił moje oczekiwania. Kawa wychodzi pyszna. Cieszę się że zdecydowałam się na najnowszy model, bo wyjmowany Pojemnik to złoto. Jedynie do czego mogę się przyczepić, to młynek mógłby działać ciszej :) rano chcesz się rozkoszowac pyszna i pięknie pachnącą kawka, ale najpierw młynek wywali Cię z łóżka od razu na stojąco :D
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aldona, Olsztyn
2021-05-22
super ekspres ,bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Sandomierz
2021-05-15
Sprawna i profesjonalna obsługa.Polecam zakupy w tym sklepie,
Opinia naszego klienta w
    pixel