Opinie o Bazzara - Kubek do kawy Dopio 140ml

Bazzara - Kubek do kawy Dopio 140ml - opinie w konesso.pl
  • Bardzo ładny kubek do Dopio lub kawy czarnej z logo producenta Bazzara. Kubek wykonany z grubej porcelany dobrze trzymającej ciepło.
Producent: BAZZARA

    Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

    Ilość opinii: 10Średnia ocena: 5.00
    Sortuj:
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Sylwester, Przemyśl
    2018-11-25
    Uwielbiamy kawę Bazzara i tak samo ich porcelanę. Kubek dopio dołączył do filiżanek cappuccino 160ml, filiżanek espresso i szklaneczek do wody 80ml. Polecamy.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Piotr, Łódź
    2017-12-09
    Jakość rewelacyjna. Trzyma ciepło. Interesujący design.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Kasia, Rybnik
    2017-10-16
    Kubek idealnych rozmiarów na kawę doppio, lub espresso macchiato. Bardzo wygodny uchwyt i talerzyk na odrobinę słodkości w postaci mini ciasteczka.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Jolanta, Łomianki
    2015-09-22
    Dobra jakość porcelany, grube ścianki dobrze trzymają ciepło. Idealny do espresso loungo. Bardzo dobra obsługa i szybka wysyłka . Polecam
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: ANNA, ŁÓDŹ
    2014-11-18
    Dobra jakość. prezentuje się elegancko
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Grzegorz, Mińsk Mazowiecki
    2014-06-26
    Kubek do kawy Dopio to prawdziwe dopio dla smaku i oczu w zakresie jego estetyki i rytuału picia espresso.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Waldemar, Rzeszotary
    2014-05-13
    Ładny, nowoczesny kształt kubka, logo jednego z moich ulubionych producentów kawy. Kubek otrzymany za punkty, dostawa za punkty, w komplecie z kawą Bazzara Top12 już nie za punkty :)
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Krystyna, Warszawa
    2013-12-11
    Ładny kubek z dobrej porcelany, akurat na pobudzające poranne espresso .
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Jarosław, Busko-Zdrój
    2013-07-12
    SZybka wysyłka ,kubek gruby ,ładny kształt.polecam.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Adam, Rzeszów
    2013-06-27
    Bardzo dobra jakość porcelany i ładna forma kubka sprawia, że serwowanie i picie w nim espresso doppio to podwójna przyjemność - dla podniebienia i oczu! Polecam.
      Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
      Zamknij
      pixel