Opinie o Ekspres do kawy Jura S8 Moonlight Silver (EA)

  • Nowa odsłona w pełni automatycznego ekspresu do kawy. Jura S8 Moonlight Silver (EA) posiada wbudowany młynek do kawy ziarnistej Professional Aroma Grinder, który zapewnia jeszcze więcej aromatu.
Kod produktu: 7610917153824
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 10 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Łódź
2022-11-27
Rewelacyjny! Bardzo cichy, kawa z ekspresu jest super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Hajnówka
2022-11-03
Pierwszy miesiąc użytkowania- jestem bardzo zadowolona, kawa smakuje wyśmienicie,polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Szczecin
2022-09-12
Bardzo sprawnie, szybko i profesjonalnie zrealizowane zamowienie.Polecam ten sklep z całego serca! O sprzęcie nie wspomnę bo jest najlepszy na świecie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Prószków
2022-06-30
Nic dodać, nic ująć, po prostu JURA. Jakość wykonania, prostota obsługi, smak kawy i napojów mlecznych przebijają konkurencję w tym zakresie cenowym ekspresów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łańcut
2022-06-25
Zakup ekspresu bez problemowy. Smak kawy bardzo wyrazisty. Pianka rewelacyjna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Gliwice
2022-03-24
Świetny ekspres!!! Takiego jak się spodziewałem ale jeszcze lepsza była obsługa klienta. Bardzo miła Pani która dała nam świetny rabat na nowszy model a przy tym bardzo sympatyczna i profesjonalna. Polecam każdemu ta stronkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, łaziska Górne
2022-03-14
ten ekspres to jest mercedes jak dla mnie najlepszy w swojej klasie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Stare Miasto
2022-03-10
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łódź
2022-02-22
Dla mnie to ekspres klasy premium. Kawa z niego smakuje jak z najlepszej kawiarni. Wcześniej przez kilkanaście lat korzystałem z ekspresów Saeco. Kawa była dobra ale nie miała tego czegoś co ma kawa z Jury. Smak i aromat. Poza tym łatwość obsługi i czyszczenia. Inne firmy mogą się uczyć od Jury
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gałków Mały
2022-01-22
Ekspres do kawy jest użytkowany przez moją rodzinę około 1,5 miesiąca. Ekspres bardzo dobry, kawa bardzo smaczna, obsługa intuicyjna i łatwa dzięki interfejsowi komunikacyjnemu, który wysyła stosowne instrukchje użytkowania i konserwacji urządzenia. Ekspres godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
    pixel