Opinie o Ekspres do kawy Jura S8 Moonlight Silver (EA)

  • Nowa odsłona w pełni automatycznego ekspresu do kawy. Jura S8 Moonlight Silver (EA) posiada wbudowany młynek do kawy ziarnistej Professional Aroma Grinder, który zapewnia jeszcze więcej aromatu.
Kod produktu: 7610917153824
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 20 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Łódź
2022-11-27
Rewelacyjny! Bardzo cichy, kawa z ekspresu jest super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Hajnówka
2022-11-03
Pierwszy miesiąc użytkowania- jestem bardzo zadowolona, kawa smakuje wyśmienicie,polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Szczecin
2022-09-12
Bardzo sprawnie, szybko i profesjonalnie zrealizowane zamowienie.Polecam ten sklep z całego serca! O sprzęcie nie wspomnę bo jest najlepszy na świecie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Prószków
2022-06-30
Nic dodać, nic ująć, po prostu JURA. Jakość wykonania, prostota obsługi, smak kawy i napojów mlecznych przebijają konkurencję w tym zakresie cenowym ekspresów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łańcut
2022-06-25
Zakup ekspresu bez problemowy. Smak kawy bardzo wyrazisty. Pianka rewelacyjna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RAFAŁ, KAŹMIERZ
2022-05-13
EKSPRES REWELACJA , WCZEŚNIEJ UŻYWAŁEM PRZEZ PARĘ LAT SAECO - PRZEPAŚĆ W JAKOŚCI ROBIONEJ KAWY (wiadomo że cena też inna :))---polecam rafał
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Buczkowice
2022-04-21
Wszystko super :) Ekspres świetnie się prezentuje i parzy cudną kawe :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Dziemiany
2022-04-16
Zakup ekspresu , wszystko sprawnie i zgodnie z opisem szybka wysyłka platnosc karta okey.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Gliwice
2022-03-24
Świetny ekspres!!! Takiego jak się spodziewałem ale jeszcze lepsza była obsługa klienta. Bardzo miła Pani która dała nam świetny rabat na nowszy model a przy tym bardzo sympatyczna i profesjonalna. Polecam każdemu ta stronkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, łaziska Górne
2022-03-14
ten ekspres to jest mercedes jak dla mnie najlepszy w swojej klasie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Stare Miasto
2022-03-10
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łódź
2022-02-22
Dla mnie to ekspres klasy premium. Kawa z niego smakuje jak z najlepszej kawiarni. Wcześniej przez kilkanaście lat korzystałem z ekspresów Saeco. Kawa była dobra ale nie miała tego czegoś co ma kawa z Jury. Smak i aromat. Poza tym łatwość obsługi i czyszczenia. Inne firmy mogą się uczyć od Jury
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gałków Mały
2022-01-22
Ekspres do kawy jest użytkowany przez moją rodzinę około 1,5 miesiąca. Ekspres bardzo dobry, kawa bardzo smaczna, obsługa intuicyjna i łatwa dzięki interfejsowi komunikacyjnemu, który wysyła stosowne instrukchje użytkowania i konserwacji urządzenia. Ekspres godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Bydgoszcz
2020-04-09
Już teraz nie muszę chodzić do kawiarni, aby napić się porządnej kawy. Ten ekspres to jest jakaś rewelacja. Kawa jest esencjonalna, a przede wszystkim ciepła! Pianka jest na tyle spieniona, że nie spływa z łyżeczki. Obsługa jest bardzo intuicyjna. Duży dotykowy wyświetlacz to ułatwia. Cieszę się, że jestem posiadaczem tego ekspresu, bo naprawdę jest dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Bydgoszcz
2018-10-19
Świetny ekspres, który dzięki dużemu wyświetlaczowi dotykowemu jest wygodny i prosty w obsłudze, a przy tym daje możliwość zrobienia wielu rodzajów kaw czarnych czy mlecznych - taką na jaką w danej chwili mamy ochotę. Moje ulubione kawy - espresso, espresso macchiato i flat white - są z tego ekspresu wyśmienite. Gorąco polecam ekspresy Jura, które moim zdaniem są Top of the Top wśród ekspresów automatycznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2018-07-23
Duży plus za duży wyświetlacz dotykowy, dzięki któremu obsługa jest dziecinnie prosta. Proces ekstrakcji pulsacyjnej robi z kawą cuda - espresso jest niesamowite. Polecam ten ekspres jeśli zależy ci na wysokiej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Kołobrzeg
2018-01-29
Od pierwszego użytku czuje się jakbym korzystała z niego przez całe życie. Ekspres chyba posiada wszystkie możliwe opcje. Do domu jest świetny, a cena jeśli chodzi o tą jakość, to promocja!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2018-01-15
Jest to ekspres, który zrobi chyba każdą kawę, a zachowuje przy tym czystość. Posiada bardzo wygodny wyświetlacz dotykowy i jest łatwy w użytkowaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Rzeszów
2017-12-18
Wspaniały ekspres do domu. Jurę zawsze kojarzyłem z najwyższą jakością i w stu procentach zostało to potwierdzone tym ekspresem. Posiada bardzo czytelny i przyjemny wyświetlacz dotykowy. Kawy tak dobrej z automatycznego ekspresu jeszcze nie piłem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel