Opinie o Ekspres do kawy Jura E8 Piano White (EB)

  • Odświeżona wersja automatycznego ekspresu do kawy Jura. Jura E8 Piano White (EB) posiada wbudowany młynek Professional Aroma Grinder i oferuje nam aż 17 napojów z menu.
Kod produktu: 7610917153534
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 14 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Nieporęt
2022-09-16
Ekspres jest cudowny. Szybki,cichy i parzy cudowne kawy. Miałam kilka ekspresów w życiu ale ten jest absolutnym hitem. Jestem nim zachwycona. Bez problemu zrobi każdą kawę, dopasuje ilość wody i moc kawy. Przestałam pić kawę na mieście
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Imielin
2022-07-25
Niesamowita wygoda obsługi, intuicyjny panel, możliwość personalizacji ustawień. Całość łatwa do utrzymania w czystości, łącznie z systemem do spieniania mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lesia, RZESZÓW
2022-07-10
EKSPRES DO KAWY JURA spełnił wszystkie oczekiwania. Codziennie rano rozkoszujemy się aromatem pysznej kawy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugeniusz, GALEWICE
2022-05-30
Jestem seniorem-jak na swój wiek(73) radzę sobie z ekspresem dość sprawnie więc myślę że jest godne swojej ceny i jakości. Ponieważ użytkuje takie urządzenie pierwszy raz, myślę że jest jeszcze za wcześnie na szczegóły w ocenie tego ekspresu co nie znaczy, że należy mu się pięć gwiazdek: Z poważaniem Eugeniusz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Lublin
2022-02-10
Ekspres idealnie spienia mleko, a kawa ma zupełnie inny wyrazisty smak. Jest intuicyjny i łatwo można dopasowań ustawienia napoju do własnych upodobań.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hubert, Przemyśl
2021-12-31
Fantastyczny. Wyzwala nowe doznania smakowe. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2021-11-01
Świetny ekspres, prosty w obsłudze i robi fantastyczna kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALICJA, Tarnów
2021-10-31
Jestem bardzo zadowolona. Super jest a w komplecie z chłodziarka i połączenia wifi-rewelacja! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Witanowice
2021-10-04
Świetnie się sprawdza, prosty w obsłudze. Kawy bardzo dobre. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Widawa
2021-07-01
Ekspres super, kawa pyszna. Na pochwałę zasługuje również obsługa sklepu. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Świętochłowice
2021-06-27
Rewelacyjna maszyna kawa najwyższej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wolbrom
2021-04-30
Polecam sklep jak i obsługę internetową, która dokładnie i rzetelnie wytłumaczyła cechy produktu oraz wszystkie kwestie wyróżniające ekspresy Jura ;) - Kawa jest pyszna... Pzdr
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, CZestochowa
2021-02-12
trochę techniki i człowiek się gubi. trzeba się przyzwyczaić. ładnie wygląda,firma z tradycja mam nadzieje, że długo posłuży
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, CZestochowa
2021-02-12
ładny wyglad i smaczna kawa, troche to skomplikowane z czyszczeniem , ale mam nadzieje, ze to kwestia przyzwyczajenia
Opinia naszego klienta w
    pixel