Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Expert Tierra Bio Organic 1kg

  • Organiczna kawa ziarnista, która jest mieszanką średnio palonych ziaren arabiki i robusty. Lavazza Expert Tierra BIO Organic posiada intensywny smak z wyczuwalnymi nutami gorzkiej czekolady i suszonych owoców.
Kod produktu: 8000070044616
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 16 Średnia ocena: 4.69
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Kościan
2022-06-29
Kawa Lavazza jest bardzo dobra. Uważam zakup za udany
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, STADNIKI
2022-04-26
Wraz z odkryciem sklepu Konesso,odkryłam kawe lavazze bio organic.Myslę,ze mam juz na swoim koncie 20 kg.....Dla mnie kawa jest idealna,wywazona,aromatyczna,nadaje sie zarówno do picia z mlekiem,jak i jako klasyczne esspresso.Wyczuwalny aromat czarnej porzeczki,orzechów...Pyszna.Polecam gorąco tak kawe jak i sklep.Niezawodna para.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Dawidy Bankowe
2022-04-22
Bardzo dobra kawa z ciekawym, głębokim posmakiem. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Mińsk Mazowiecki
2022-04-02
Pyszna, zrównoważona kawa, wyrazista, doskonała do espresso i lungo. No i Bio w bardzo przystępnej cenie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bieganów
2021-12-29
Wspaniała kawa popołudniowa, wyrazisty smak i zapach, nie jest super mocna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, STADNIKI
2021-12-18
Najlepsza kawa jaką piłam do tej pory.Juz "zaraziłam" nią cała rodzine.Ostatnio kupilismy 7 opakowań.....Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, TYCHY
2021-12-03
to jest to czego szukałem - pełnia smaku i BIO organic!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, STADNIKI
2021-10-31
Moja ulubiona kawa.Po wielu latach poszukiwań znalazłam i od 2 lat tylko Lava zza bio organic.Polecam gorąco.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Rzeszów
2021-10-17
Bardzo smaczna kawa. Do tej pory używaliśmy głównie lavazzy oro, natomiast tą zamówiłem z czystej ciekawości. Używamy jej w domu do ekspresu automatycznego. Zarówno kawa czarna jak i w połączeniu z mlekiem daje wspaniały efekt. Po wypróbowaniu także kaw dallmayr, costa, kimbo tą polecam z czystym sumieniem. Żona woli lavazze oro ze względu na delikatność, jednak dla mnie ta jest jeszcze lepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, STADNIKI
2021-10-02
Moja ukochana kawa.Bez niej nie wyobrazam sobie poranka.Aromat....cudowny,głeboki.Kto raz spróbuje prawdopodobnie przy niej zostanie.Dla mnie jest to odkrycie i od ponad roku własciwie pij e tylko tę.Do expresu idealna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Aleksandra, Lublin
2021-09-27
Z jednej strony płaski gorzki smak, ale jednocześnie wyczuwana charakterystyczna goryczka. Z kaw Tierra Lavazza ta najmniej mi przypadła do gustu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, STADNIKI
2021-08-23
Od dłuzszego czasu zamawiam tylko te kawe.Aromat,smak,wszystko to wspaniale wywazone.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, STADNIKI
2021-07-02
Kawe bio organic zamawiam juz 3 raz i jest to dla mnie najlepsza kawa jaką do tej pory piłam.Aromatyczna,delikatna,a jednoczesnie mocna.Polecam gorąco.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Hubert, Warszawa
2021-06-25
Zbyt cierpka w smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, STADNIKI
2021-05-14
Po raz pierwszy kupiłam te kawe i jestem BARDZO zadowolona.Ta kawa napewno bedzie przeze mnie zamawiana często.Cudowny aromat...Tak pachniała kawa w czasach młodości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesława, Warszawa
2021-02-20
Wspanialy smak i aromat
Opinia naszego klienta w
    pixel