Opinie o Kawa w kapsułkach Costa Coffee Espresso Signature Blend kompatybilne z ekspresami Nespresso®* - 10 szt.

  • Klasyczna, średnio palona mieszanka ziaren arabiki i robusty, która daje przyjemnie słodką kawę. Costa Coffee Espresso Signature Blend w kapsułkach Nespresso zachwyca karmelowo-orzechowym posmakiem.
Kod produktu: 5012547001735
Producent: COSTA COFFEE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 24 Średnia ocena: 4.88
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Tarnów
2022-08-12
bardzo smaczna kawa, lepsza od większości oryginalnych kapsułek nespresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2022-07-25
Idealnie pasują do ekspresów nespresso. Bardzo dobry smak kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2022-07-24
Kawa bardzo dobra, szybka wysyłka. Wszystko zgodnie z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Warszawa
2022-04-30
super extra! rewelacja! szybka wysyłka ! polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Wrocław
2022-03-14
Pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Poznan
2022-03-06
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Wrocław, DOLNOŚLĄSKIE
2022-02-20
Kawa spelnia moje oczekiwania. Kapsułki bez problemu mieszczą się w expresie do Nesspreso. Nie zacina sie mechanizm przy opróżnianiu komory na kapsulki. Poza tym sklepie natychmiast zareagował na moją skargę dotyczaca uszkodzenia paczki i uszkodzenia zawartości. Ku memu zdziwieniu przyslal mi opakowanie z przeprosinami. Zacnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Jakub, Mysłakowice
2022-01-17
Kawa smakowo średnia, lepsze są oryginalne Nespresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2021-10-04
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-09-17
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Wrocław
2021-09-12
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Słubice
2021-08-31
Bardzo fajna smaczna kawa, idealna zarówno z mlekiem jak i solo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Warszawa
2021-08-23
średniak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marek, KOSZALIN
2021-08-14
Jeśli lubisz łagodną kawę, ta będzie ok, choć dla mnie jednak za słaba - lubię głębszy, asencjonalny smak. Wybiorę mocniejszą Costę - o mocy od 10 do 12 :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Szczecin
2021-07-26
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-07-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-07-17
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-07-02
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Łódź
2021-07-02
Signature blend najlepszy ze wszystkich blendów costy, bije również starbucksa na głowę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Gdańsk
2021-06-28
Smaczna kawa, dobra alternatywa do kapsułek nespresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gliwice
2021-06-19
Kawy Costa Coffee są dobrymi zamiennikami do ekspresu Nespresso. W smaku według mnie delikatniejsze niż wskazywałaby moc na opakowaniu, ale bardzo dobre. Przesyłka z Konesso bardzo szybka, bo zaledwie w ciągu 1 dnia, towar bardzo dobrze zabezpieczony. Polecam sklep i kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Kwidzyn
2021-06-12
Pyszota
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Kraków
2021-05-15
Moja ulubiona . Doskonala
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-04-29
Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel