Opinie o Kawa mielona Kimbo Aroma Italiano 250g

Kawa mielona Kimbo Aroma Italiano 250g - opinie w konesso.pl
  • Kimbo Aroma Italiano to mieszanka arabiki i robusty, średnio palona i mielona. Kawa przeznaczona do kafetier mokka i parzenia tradycyjnego. Skład: 35% Arabica, 65% Robusta
Producent: KIMBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 23Średnia ocena: 4.74
Sortuj:
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Juliusz, Suchy Las
2018-10-18

Dobra, intensywna kawa. Mogłaby być nieco bardziej aromatyczna. Dla fanów”smolistej” kawy.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Gdow
2018-03-06
Bardzo dobra kawa. Pięknie pachnie. !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kielce
2017-12-30
Dobra kawka na rozpoczęcie dnia.Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Płock
2017-09-19
Niedroga, smaczna, aromatyczna. Jedyna wada to, że jest stosunkowo grubo mielona przez co po zaparzeniu większe lecz nieliczne kawałki wypływają na powierzchnię kawy ale nie dyskwalifikuje to w żaden sposób jej smaku.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Grudziądz
2017-08-13
Jedna z lepszych kaw jakie piłem do tej pory. Bardzo pozytywnie zaskoczony.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Zawoja
2017-05-13
b. dobra
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2016-08-01
Bardzo dobra kawa o zdecydowanym, wyraźnym smaku. Stawia na nogi. Sklep świetny, błyskawiczna i profesjonalna obsługa, polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2016-07-08
Dobra kawa w przyzwoitej cenie bardzo dobrze smakuję jako cappuccino oraz jako kawa na rozpoczęcie dnia
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Lipno
2015-12-14
Fajna kawa, dobra na gift
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2015-10-09
Szybka wysyłka, solidna obsługa. Wszystkie kawy polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Stary Sącz
2015-01-22
Bardzo dobra kawa,zarówno z ekspresu jak i po turecku
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Skawina
2015-01-20
Bardzo smaczna do kawiarki i prostego ekspresu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kraków
2014-08-17
Pyszna - do ekspresu i tradycyjnego parzenia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2014-07-10
Za tą cenę bardzo dobra ;)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2014-07-03
Polecam kawę i zakupy w tym sklepie
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Świecie
2013-09-26
nie jest najlepsza, nie mniej jednak do pracy jak najbardziej
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Małgorzata, Katowice
2013-09-25
Nie jest to najlepsza kawa jaka piłam w zyciu
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2013-08-28
Kawa dobra. Dostawa błyskawiczna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Konin
2013-07-16
pyszna aromatyczna kawa zarówno parzona tradycyjnie jak i w kawiarce polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-03-20
Wspaniała aromatyczna kawa gorąco polecam
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2012-11-18
Dobra kawa z rodzaju tych najczęściej podawanych we Włoszech w popularnych kafeteriach
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2012-10-29
Pyszna - rewelacyjny smak robionej kawiarce Bialetti. Po prostu rewelacja !!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Fryderyk, Elbląg
2012-09-10
Mimo, że to najtańsza kawa z palarni kimbo jest rewelacyjna.polecam
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel