Opinie o Kawa mielona Kimbo Espresso Napoletano 250g

  • Kimbo Espresso Napoletano to kawa dla osób lubiących mocne espresso, idealna również do kaw z mlekiem. Bardzo aromatyczna kawa o zdecydowanym i wyjątkowym południowo włoskim charakterze z palarni Kimbo pod Neapolem. Skład: 80% Arabica, 20% Robusta
Kod produktu: 8002200602116
Producent: KIMBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 51 Średnia ocena: 4.82
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2021-01-08
Sprawdza się
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Warszawa
2020-12-29
Produkty bardzo "smaczne" :-) Kawa o wyjątkowej nucie smaku i aromatu!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2020-12-18
Kawa bardzo dobra. Smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Warszawa
2020-12-17
Bardzo dobra ale też bardzo mocna! Dla amatorów mocnych wrażeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EDVANSON.COM, Warszawa
2020-11-29
Świetna, mocna kawa do ekspresów ciśnieniowych, wyczuwalna wysoka zawartość kofeiny. Doskonała na początek dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2020-11-19
Aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Kraków
2020-11-14
Dla mnie to najlepsza kawa. Polecam ją wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2020-11-13
Bardzo intensywna, nie mój gust ale bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2020-11-08
pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Kraków
2020-10-11
Moja ulubiona kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2020-09-19
Jakoś obsługi znakomita. Zawsze na czas i zgodnie zamówieniem. Szybka i sprawna komunikacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Łódź
2020-09-01
Przesyłka szybka, wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Kraków
2020-08-07
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Stalowa Wola
2020-07-23
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie ! Kawa - pyszna !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Libiąż
2020-05-11
Bardzo dobra i smaczna kawa. Dostawa przez sklep w szybkim terminie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, BIESIEKIERZ
2020-01-24
Kawa, którą bardzo dobrze przyrządza się w ekspresie kolbowym. Mocna i aromatyczna kawa -polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: STANISLAW, LODZ
2020-01-13
Jestem fanem kawy KIMBO, więc moja opinia nie będzie obiektywna. Chcę tylko dodać, że mielona kawa tej włoskiej palarni idealnie nadaje się do zaparzania w kawiarce oraz że zakupy w sklepie konesso.pl są gwarantem znakomitej kawy zarówno ziarnistej, jak i mielonej. POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2019-12-06
Bardzo dobra kawa do ekspresu kolbowego, długo szukałem odpowiedniej i chyba trafiłem w sedno. Kawa ma wyrazisty smak i moc.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2019-08-13
Kawa Kimbo jest bardzo aromatyczna, intensywna. Dobra i wyważona kawa na poranek, dla każdego nie za mocna ale i nie słaba.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Milanowek
2019-02-09
Kawa ma delikatny smak. Nie jest tak wyrazista jak Pellini czy Lavazza ale mimo to lubię od czasu do czasu się jej napić bo to dobra jakościowo kawka :) Bardzo dobrze się komponuje z mleczkiem spienionym jako delikatne cappuccino. Jeśli ktoś szuka mocnych i wyrazistych smaków to raczej nie jest to kawa dla niego :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2018-08-19
Bardzo smaczna kawusia. Szybka dostawa. Polecam kawy z tego sklepu, wszystkie smaczne, świetna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Płock
2018-06-04
Mocna, aromatyczna kawa. Polecam jako poranny zastrzyk dobrego smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kielce
2016-12-31
Polecam kawę zwolennikom mocnego, aromatycznego espresso!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2016-11-25
Świetna, smaczna, mocna i aromatyczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Olga, Zawiercie
2016-11-21
Mocna i aromatyczna. Nadaje się do w ekspresów ciśnieniowych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Rogóźno
2016-10-03
bardzo smaczna mocna kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-08-30
Mocna kawa, lubię ja pić o poranku. świetne mocne espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Tomasz, Przeworsk
2016-08-07
Osobiście wolę Lavazze, tutaj kawa pomimo moich ulubionych proporcji składu 80% do 20% nieco mało wyrazista i droższa od konkurencji. Więcej chyba się na nią nie skuszę ale nie uważam, że to wybór zły, zwyczajnie nie mój gust. Obsługa sklepu jak zawsze rewelacyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Lipno
2016-03-14
Bardzo dobra kawa, mocna, aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2015-10-09
Szybka wysyłka, solidna obsługa. Wszystkie kawy polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Dołuje
2015-10-07
Przepyszna kawa, mocny i zdecydowany smak. Idealnie nadaje sie do kawiarki, wychodzi z niej mocne, geste espresso. Pierwszy raz sprobowalam tej kawy w Neapolu i od tej pory to moja ulubiona kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Toruń
2015-03-10
Kawa dobra, w sam raz na rozpoczęcie dnia. Obsługa sklepu - rewelacyjna. Dostawa błyskawiczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2014-09-03
Kawa poprawna, choć za mało aromatyczna. Wyczuwalna goryczka, wyczuwalne mocne palenie. W tym segmencie lepsza jakość do ceny Lavazza Qualita Rossa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Tarnów
2014-07-12
Stanisław-Tarnów Kawa dobra aromatyczna,sklep-obsługa profesjonalna,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Chojnów
2014-06-13
Bardzo dobre espresso i szybka przesyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SABINA, RYPIN
2014-05-19
kawa pyszna nieco mocniejsza niż zamawiane wczesniej, np Lawazza; parzę w ekspresie cisnieniowym znakomicie sie parzy, polecam; obsługa sklepu bardzo szybka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Świecie
2014-04-24
kawa parzona nawet tradycyjnie smakuje bardzo dobrze, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Jastrzębie-Zdroj
2014-01-19
Kawa o mocnym aromacie i zdecydowanym smaku Profesjonalna obsługa i bardzo szybka dostawa do 24 godzin szczerze polecam wasz sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Bytom
2013-11-16
pyszna kawa, mocna, doskonała na śniadanie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Kraków
2013-10-22
Kawa znakomita, obsługa i ceny w sklepie również. POLECAM i kawę i sklep!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2013-09-29
Wapniała kawa o zdecydowanym smaku. Świetnie się sprawdza przy parzeniu w kawiarce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Sosnowiec
2013-07-11
Uważam Wasz sklep za wzorcowy daje wasz sklep jako przykład innym ponieważ to co robicie jest profesjonalne i aby inni mogli czerpać od Was podobną troskę o klienta. Z poważaniem Jan Pilarski
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Łódź
2013-04-13
mocny aromat i smak idealna na rozpoczęcie dnia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2013-03-24
Polecam, szybko, sprawnie, dobry kontakt. Kawa - średnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-03-20
Wspaniała aromatyczna kawa gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JÓZEF, SIEMIANOWICE ŚLĄSKIE
2013-02-18
Moja ulubiona kawa po Pellini Fatastyczny aromat W ekspresie trzeba lekko ubic w tygielku We Wloszech spotkalem reklama tej kawy tylko w Neapolu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2012-10-29
Kawa przepyszna, parzę codziennie rano z kawiarce Bialetti - z podgrzanym lub spienionym mlekiem - REWELACJA !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Skawina
2012-10-19
Smaczna i bardzo mocna, aromatyczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Konin
2012-07-17
Bardzo smaczna kawa. Wyrazisty smak, dość mocno palona. Doskonała pianka na wierzchu nawet przy większej ilości nalewania kawy. Nie zgodzę się, aby była zbyt grubo zmielona do ekspresu ciśnieniowego jak dla mnie jest idealna gramatura. Gorąco polecam jest to jedna z moich ulubionych i najczęściej kupowanych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2012-07-09
Kawa o mocnym, zdecydowanym smaku, mocno palona, niezła crema. Minimalny kwaskowy posmak, ale finisz dość przyjemny. Niekoniecznie dla początkujących kawoszy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2012-06-18
Smaczna kawa, trochę za grubo zmielona do ekspresu ciśnieniowego ale przy dobrym ubiciu daje radę.
Opinia naszego klienta w
    pixel