Opinie o Młynek do kawy Timemore Slim PLUS Grinder Black Diamond

  • Żarnowy, ręczny młynek do kawy, który jest przeznaczony do alternatyw i espresso. Timemore Slim Grinder Black Diamond posiada wyjątkowo stabilną konstrukcję i wygodny system regulacji grubości mielenia.
Kod produktu: 6959493500501
Producent: TIMEMORE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 8 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Katowice
2022-11-07
Jeden z najlepszych sklepów, jeśli miłujesz kawę z czystym sumieniem polecam zakupy. Zadowolenie 5/5 Zachwyt 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2022-11-06
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Wrocław
2022-06-10
Młynek jest starannie wykonany, wszystkie części świetnie do siebie pasują, bez luzów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Radzyń Podlaski
2021-12-26
Młynek super, najlepszy zakup ever
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Wrocław
2021-12-08
Ten młynek jest genialny. Spełnia moje wszystkie oczekiwania. Świetnie mieli zarówno pod espresso jak i alternatywy. Ma solidną budowę (zero plastiku), pewnie się go trzyma a mielenie nim to czysta przyjemność. No i mieści się w tłoczku od aeropresu!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Warszawa
2021-09-16
Świetny produkt, nie spodziewałem się aż tak wysokiej jakości przy tej cenie. Cóż, jestem pozytywnie zaskoczony :) PS. Kawy może i wchodzi mało, ale mieli tak szybko, że szybciej zmielę dwie porcje jak jedną dużą w innym młynku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Katowice
2021-01-18
Młynek jest solidnie wykonany i mieli bardzo równo. W tej kategorii cenowej to jeden z lepszych młynków. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdynia
2021-01-18
Profesjonalna realizacja zamówienia. Młynek świetny
Opinia naszego klienta w
    pixel