Opinie o Waga Timemore Black Mirror Basic+

  • Czarna elektryczna waga do kawy, która sprawdzi się do espresso i alternatywnych metod parzenia. Timemore Basic Plus waży w zakresie 0,5-2000 g z dokładnością do 0,1 g.
Kod produktu: 6959493501553
Producent: TIMEMORE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 10 Średnia ocena: 4.90
Sortuj:
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Wrocław
2023-01-25
Ładna, dokładna waga. Kupiłem do odmierzania kawy w ekspresie kolbowym. Guziki mogłyby być bardziej analogowe, gdyż każde dotknięcie np. nadgarstkiem powoduje tarowanie wagi. To samo włącznik - lepszy jakiś guzik, niż oporny mały suwaczek z boku. Mata silkonowa dosyć łapie brudy i nie trzyma się dokładnie wagi. Ogólnie dobra dokładna waga, do tego ze stoperem, który startuje gdy zaczyna np. nalewać się espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Rzeszów
2023-01-12
Precyzyjna, świetnie sprawdza się przy parzeniu kawy w Aeropresie jak i w Dripie, ponieważ można kontrolować czas.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Białystok
2023-01-07
waga działa dobrze, fajnie, że ma wbudowany timer i dołączoną osłonkę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Śmiechowice
2022-12-29
Bardzo fajna waga z timerem, kawa odmierzona perfekcyjne, a i czas parzenia można łatwo kontrolować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Chorzów
2022-12-27
świetna waga, ogromny plus za możliwość ładowania przez USB-C.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Białystok
2022-12-25
Wszystko w porządku - dokładna, opcja timera, łatwa i szybka w użyciu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Fryderyk, Kraków
2022-11-18
Moim zdaniem, to dość dużo pieniędzy za wagę. Ale gdy teraz z niej codziennie korzystam, nie potrafiłbym przestać. Bardzo responsywna, precyzyjna, powtarzalna i estetyczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Krzeszów
2022-10-16
Co prawda nie jest to Acaia, lecz za tą cenę nie można się do niczego przyczepić. Masę ważonych przedmiotów pokazuje zblizoną do wagi od Hario. Na pewno jest szybsza, dzięki czemu lepiej idzie wcelować z polewaniem drops.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gliwice
2022-10-03
Precyzyjna i wygodna waga, polecam. Sprzedaż i wysyłka prawidłowa. Andrzej Gliwice
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2021-01-14
Super waga do alternatyw!
Opinia naszego klienta w
    pixel