Opinie o Kawa mielona Costa Coffee Colombian Roast 200g

  • Kolumbijska arabika Single Origin, która posiada przyjemnie słodki smak karmelu, miodu i pomarańczy. Costa Coffee Colombian Roast jest polecana do przygotowania w kawiarkach lub w sposób tradycyjny.
Kod produktu: 5012547001674
Producent: COSTA COFFEE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 31 Średnia ocena: 4.81
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lipno
2022-11-30
Kawa kupiona z ciekawości. Warta swojej ceny. Na pewno kupię ponownie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2022-10-30
Kawa zgodna z opisem. Zaparzona w szklance aromatyczna i pije się z przyjemnością.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ludmiła, Kraków
2022-10-24
Bardzo aromatyczna, smaczna kawa. Jedna z lepszych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Paulina, Poznań
2022-08-25
Nie do końca moje smaki. Myślę, że następnym razem wybiorę inny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Skierniewice
2022-06-05
Świetna kawa! Drobniutko zmielona, cudowny aromat i smak. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie; sklep na 6 :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Poznań
2022-05-31
Pyszna kawa. Sprawna i szybka przesyłka. Polecam gorąco
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszarda, Rybnik
2022-05-25
Tu nie mam opinii bo podarowałam ją oczywiście bez spróbowania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2022-05-22
Smak kawy zgodny z opisem. Zaparzam sypaną do szklanki. Zapach porannej kawy jest super. Obsługa sklepu znakomita. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Gdynia
2022-04-30
Pyszna i bardzo delikatna to mój numer jeden do dobrego dnia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Mogilany
2022-03-24
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Przeworsk
2022-03-13
Moja ulubiona kawa:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Wrocław
2022-03-01
Wszystko super jak zawsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Gdansk
2022-02-27
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdańsk
2022-01-24
Dobra kawka,na 2 miejscu za Bright Blend
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Mielec
2022-01-23
Pyszna! Idealna dla moich kubków smakowych :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2022-01-21
Polecam tę kawkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, RADOMSKORADOMSKO
2022-01-17
Kawa godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Bydgoszcz
2022-01-14
Aromatyczna, doskonała do tradycyjnego parzenia, dla mnie bardzo dobry wybór.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Julianów
2022-01-07
Dobra kawa w przystępnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rybnik
2022-01-06
Fajna kawa, dość intensywna, pełna aromatu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Bielsko-Biała
2022-01-05
Pełne zadowolenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Wrocław
2021-12-30
moim zdaniem najsmaczniejsza z całej gamy kaw Costa Coffee :) polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Przeworsk
2021-11-13
Uwielbiam:) Jedna z moich ulubionych kaw!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Bydgoszcz
2021-09-28
zapach w całej kuchni, chociaż bardziej polecam ziarnistą, zaraz po zmieleniu, piję ją często, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Lubsko
2021-08-02
Bardzo dobra kawa. Cudowny aromat. Polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Ostrów Wielkopolski
2021-04-15
wszystko o.k!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Maciej, Leżajsk
2021-03-19
Taka sobie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2021-02-25
Nie ukrywam pierwszy ta próbowałam. Ale mogę serdecznie polecić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, RADOM
2021-01-11
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kiwity
2021-01-09
Troszkę bardziej odczuwalny aromat i smak względem kawy Bright Blend. Jednak wg mnie jest dalej słabą kawą, ale pewnie dlatego, że po prostu lubię mocniejsze kawy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2021-01-01
Robiona w dripperze, niesmaczna, pierwszy i ostatni zakup kawy tej firmy.
Opinia naszego klienta w
    pixel