Opinie o Kawa mielona Costa Coffee Bright Blend 200g

  • Costa Coffee Bright Blend to kawa mielona, która składa się z południowoamerykańskiej arabiki. Jest to kawa przeznaczona do przygotowania w kawiarkach i posiada wyraźnie słodki owocowo-czekoladowy smak.
Kod produktu: 5012547001698
Producent: COSTA COFFEE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 19 Średnia ocena: 4.95
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2022-08-21
Bardzo smaczna nie jest gorzka w smaku jest intensywna i bardzo pijalna. W tej cenie jedna z lepszych kaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, GDYNIA
2022-06-24
Jako podstawowa kawa na wszelkie sposoby zaparzania. Bardzo zrównoważony smak, więcej gram kawy trzeba przygotować a kawa odwdzięcza się miłym akcentem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Skierniewice
2022-06-05
Świetna kawa! Podobnie jak Costa Coffee Colombian Roast czaruje doskonałym smakiem i aromatem. Nie wyczuwa się nawet odrobiny goryczki, co dla mnie jest bardzo istotne. Polecam produkt i oczywiście sklep :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Poznań
2022-05-05
Aromatyczna kawa i szybka realizacja zamówienia. Jak zawsze jestem zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, GDYNIA
2022-03-25
Delikatny zapach, intensywny smak. Dobra z rana na pobudzenie zmysłów. Dobry balans smaków. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Poznań
2022-01-31
Kawa bardzo smaczna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdańsk
2022-01-24
Moja nowa ulubienica, nie jest kwaśna i mocna, lekko jakby czekoladowa...pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2022-01-21
Smaczna i nie za mocna. Idealna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Hanna, Wrocław
2021-12-30
lekka, przyjemna w smaku, choć w mojej ocenie Columbian Roast z tej serii jest smaczniejsza :) niemniej również polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-12-23
Bardzo smaczna kawa, szybka profesjonalna obsługa ze strony KONESSO. Polecam. Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, GNIEZNO
2021-11-29
Wszystko w jak najlepszym porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Poznań
2021-10-23
Kawa smaczna i w korzystnej cenie. Szybka realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Poznań
2021-09-20
Kawa ma idealny smak i aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Poznań
2021-04-25
Świetna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Ostrów Wielkopolski
2021-04-15
wszystko o.k!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Zambrów
2021-04-03
Dla smakiszy delikatnej aczkolwiek dobrej kawy.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Głogów Małopolski
2021-02-20
Smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Milanówek
2021-02-08
bardzo dobra kawa, nie za mocna nie za słaba
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kiwity
2021-01-09
Kupiłam cztery rodzaje kawy Costa i jak dla mnie ta kawa jest bardzo słaba pod względem smakowym, mało aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
    pixel