Opinie o Kawa ziarnista Costa Coffee Colombian Roast 500g

  • Kolumbijska arabika Single Origin, która posiada przyjemnie słodki smak karmelu, miodu i pomarańczy. Costa Coffee Colombian Roast jest polecana do przygotowania espresso z ekspresu ciśnieniowego.
Kod produktu: 5012547001582
Producent: COSTA COFFEE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 40 Średnia ocena: 4.83
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Byczyna
2022-08-08
Najlepsza kawa, jak wszystkie inne od Konesso.pl. Aromatyczna, nie za mocna, wyczuwalny smak słodyczy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2022-08-04
Super sklep. Dobra kawa. Szybka przesyłka. Wszystko OK!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Komarówka Podlaska
2022-07-29
Bardzo szybka realizacja zamówienia, z towarem wszystko w porządku, a kawa bardzo smaczna, nie będziemy zmieniać raczej przez długi czas. :) Nie jest kwaśna i ziarna pięknie pachną.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gorzów Wielkopolski
2022-06-21
Kawę stosuję w ekspresie ciśnieniowym i polecam. Jest bardzo dobra, delikatna i aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Gliwice
2022-05-12
Bardzo dobra kawa, coś nowego i można przetestować :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2022-04-24
Bardzo smaczna kawa. Do expresu automatycznego ideałna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Pińczów
2022-03-26
B.dobra kawka polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Chodzież
2022-03-25
Dobra kawkq
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Gdynia
2022-03-24
Kawa b.dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kaliska
2022-03-22
Przy tej kawie moje kubki smakowe doznają prawdziwej rozkoszy. Polecam, łagodna, niezbyt kwaśna, bardzo smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Byczyna
2022-03-14
Kawa smaczna, pozbawiona kwasowości,łagodna. Obsługa na najwyższym poziomie. Miły kontakt i szybka wysyłka. Od lat bez zmian pełen profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Toruń
2022-03-14
Smaczna kawa, idealna na co dzień.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Domaszków
2022-03-10
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gorzów Wielkopolski
2022-02-20
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ada, Kraków
2021-12-29
Kawa smakuje wybornie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Piaski
2021-12-27
Super sklep zamówienia realizują szybko no i wybór kawy wyśmienity .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Zamość
2021-12-07
Kawa super łagodny i mocny smak beż kwasnego posmaku,aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Duchnice
2021-11-13
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2021-11-06
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2021-11-02
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: DAWID, SOSNOWIEC
2021-10-11
Smak pozostawia troszkę do życzenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Patryk, Warszawa
2021-10-02
Może być, trochę za bardzo przepalona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Tychy
2021-09-25
super smak, super jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Sokołów Podlaski
2021-09-24
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernadeta, Rzeszów
2021-09-24
Kawa pyszna, czas oczekiwania oraz sposób zapakowania na piątkę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2021-09-23
Kupiłam tę kawę po raz pierwszy i uważam, że jest godna polecenia. Piję ją rano z mlekiem, a po południu jako małą czarną. Jest smaczna, bez goryczki i nie jest kwaśna. Warto spróbować!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Giedlarowa
2021-09-23
Dobra wg mnie troszkę gorzka, ale z mlekiem świetna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Byczyna
2021-05-17
Kawa bardzo smaczna, delikatna a zarazem intensywna w smaku, prawie nie wyczuwalna kwasowość. Nasza ulubiona z dotychczas zakupionych w Konesso :) Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kaliska
2021-05-11
Bardzo smaczna kawa, delikatny karmelowy smak. U mnie numer jeden na liście kawa do parzenia. Duże opakowanie, piękne lekko palone ziarna. Samo patrzenia na opakowanie ,,Colombian Roast,, robi mi ochotę na pójście do kuchni i zaparzenia mojej ulubionej kawy. Polecam na piękne słoneczne poranki i popołudniowy relaks.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Neosystem, Gorzów Wlkp.
2021-04-19
Realizacja zamówienia błyskawiczna. Zasługuje na ocenę 10
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-03-11
Pyszna kawa! Dostawa błyskawiczna. Polecam. Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Walbrzych
2021-02-27
Do kolby nie dla mnie czekam na aeropres mam nadzieje że będzie lepiej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: MICHAŁ, GNIEZNO
2021-02-23
ciekawy smak w tym przedziale cenowym ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Rydzyna
2021-02-19
rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Krystyna, Gdynia
2021-02-18
Normalna kawa, niczym się nie wyróżnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2021-02-11
dobra kawa na rozpoczęcie dnia, super smakuje jako kawa mleczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Końskie
2021-01-21
Wyśmienity smak i aromat. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2021-01-18
*****
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Lublin
2020-12-21
Kawa jest świeża, ładnie pachnie, po zaparzeniu w ekspresie ciśnieniowym smakuje wyjątkowo. Zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Toruń
2020-12-18
Idealna kawa na poranne pobudki i na popołudniowy odpoczynek. Wyczuwalne aromaty owocowe. Polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel