Opinie o Kawa ziarnista Costa Coffee Signature Blend Dark Roast 1kg

  • Ciemno palona mieszanka arabiki i robusty, która posiada intensywnie czekoladowy smak. Costa Coffee Signature Blend Dark doskonale sprawdzi się do parzenia w ekspresach ciśnieniowych oraz kawiarkach.
Kod produktu: 5012547001650
Producent: COSTA COFFEE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 60 Średnia ocena: 4.98
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2022-08-08
Super kawa. Intensywny smak ale nie przypalony, czekoladowe nuty. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Jelenia Góra
2022-08-07
Mocną, smaczna kawa. Idealna jako uniwersalna baza do ekspresu. Smak zbalansowany bez przesadnej goryczy. Smakuje każdemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Tarnów
2022-08-04
Kawa bardzo dobra. Mocna i aromatyczna. Nie kwaśna! Szybka dostawa. Towar solidnie zapakowany. Wszystko super. Bardzo polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Strachówka
2022-08-02
Jak zawsze szybko, sprawnie i pysznie. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Siennica Różana
2022-07-31
Bardzo dobra, aromatyczna kawa. Korzystna cena. Szybko zrealizowana dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2022-07-15
Do tej pory piłem 8 ale zdecydowanie przechodzę na 10 .Polecam , bardzo dobra dobrze smakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2022-05-26
Dla mnie trochę za gorzka. Bardzo pobudzająca ,dobra na rozbudzenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lipno
2022-05-25
Bardzo smaczna kawa, kupiona na spróbowanie i pewnie jeszcze wrócę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Ślesin
2022-05-24
Kawa w smaku bardzo dobra. Zrównoważony smak bez kwasowości z goryczą idealna pod espresso jak i cappuccino oraz kawy czarne. Kawa jak z kawiarni idealna do ekspresów automatycznych, bardzo ją lubię, kupuję na przemian z innymi kawami Costa Caffe oraz innych producentów. Polecam Wszystkim nie zdecydowanym, bo warto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Jeżowe
2022-05-23
W tej cenie jest to jedna z lepszych kaw i według mnie najlepsza od Costa Coffee. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SYLWIA, Staszów
2022-05-15
Mocna, aromatyczna kawa z wyczuwalną nutką goryczy. Odpowiednia dla wielbicieli mocniejszych smaków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Białystok
2022-04-29
Fajna kawa, dosyć mocna. My pijemy z ekspresu Nivona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Kraków
2022-04-25
Smaczna kawa - kupiłam dwa opakowania ponieważ była promocja na kubek. Jeszcze do niej wrócę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Czołowo-Kolonia
2022-04-11
Dobra mocna, aromatyczna kawa na poranne przebudzenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Siedlce
2022-04-09
Kawa mi bardzo smakuje i kupuję minimum jeden rodzaj kawy Costa w każdym zamówieniu od ponad roku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2022-04-09
Czasem warto spróbować innych marek, polecam bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Gryfice
2022-04-07
Wydaj się dość mocna, nie jestem tak wybornym smakoszem żeby rozpływać się na temat nut które wyczuwam, gdyż pijam tylko latte :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Solniczki
2022-03-23
Uwielbiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Poznań
2022-03-21
Bardzo dobra kawa za dobrą cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Gliwice
2022-03-19
jeszcze nie próbowałam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Zaleszany
2022-03-19
I to jest to polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Pruszków
2022-03-14
Wszystko super- cena, jakość, szybkość dostawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łazy
2022-03-13
idealna do ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Cielądz
2022-03-07
Bardzo mocna. Do espresso w sam raz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Wejherowo
2022-03-07
Szybki i bezproblemowy zakup. produkt w 100% oryginalny, wysokiej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Gliwice
2022-03-07
Bardzo lubiana przez pracowników
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Poznań
2022-03-06
Dobra dla fanów wyrazistego aromatu kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Olsztyn Woj.śląskie
2022-02-14
Polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucjan, Gorlice
2022-01-15
Dobra, aromatyczna, dla fanów mocniejszej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, JELENIA GÓRA
2021-12-31
Super sprzedawca kawa pychota i miły gratis w postaci syropów do kawy. Suuper. Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-12-23
Pyszna kawa, cudowna obsługa ze strony KONESSO. Polecam. Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALBERT, Będzin
2021-11-02
Idealna cena. Bardzo szybka dostawa. Doskonale zapakowane. I oczywiście klasa produkt. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Wrocław
2021-10-11
Fajna kawa na początek dnia, zarówno czarna, jak i z dodatkiem gorącego spienionego mleka. Mocny, wyrazisty smak i aromat, a najważniejsze, że delikatnie słodka i z mocną goryczą. Doskonała do przemyślenia śniadaniowego menu i powtórzenia z bekonikiem na toście, paróweczką, jajecznicą lub białym serem ze szczypiorkiem. Po obiedzie też się fajnie sprawdza, nawet bez deseru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Jabłonna
2021-10-03
Wszystko ok. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gliwice
2021-09-27
Pierwszy raz kupiłam te kawe i jestem zadowolona. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Brzeźnio
2021-09-14
Smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kraków
2021-09-10
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Smak kawy znałem już wcześniej. Mocno palona, intensywna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, ŁOSICE
2021-09-10
Smak kawy idealny, No i cena bardzo dobra. Napewno skorzystam z zakupu w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Nowy Sacz
2021-09-06
Kawa z tych ziaren produkowana przez moj automat De Longhi Dinamica nie ma nic wspolnego z jakoscia kawy w kawiarni Costa na mojej ulicy. Nie ta moc i nie ten aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Łódź
2021-08-20
Bardzo smaczna kawa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Warszawa
2021-07-13
Dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Gdańsk
2021-07-07
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernard, Chełm
2021-07-05
kawa ok, ma wyrazisty smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wodzisław Śląski
2021-07-01
Dobra kawa o wyraźnym smaku, pyszna o poranku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Gdynia
2021-06-25
Szybka i sprawna obsługa super dzięki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Przemyśl
2021-06-06
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Łódź
2021-06-04
Świetna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Łódź
2021-06-02
Bardzo smaczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Gdańsk
2021-05-27
Kiedyś napiłem się tej kawy na stacji Shell w Białymstoku. Potem po roku przypadkiem trafiłem na firmowy sklep i kawiarnie w Klif Gdynia. Zawsze ten sam świetny smak z nutą czekolady. Polecam do ekspresów kolbowych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kielno
2021-05-25
bardzo dobra kawa, intensywna, nie kwaśna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Poznań
2021-05-24
Kawa ok, ale tylko pod espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Stalowa Wola
2021-05-21
Wszystko Naj:) dziękuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, KUTNO
2021-05-14
spełnia oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Łódź
2021-04-11
Bardo delikatna w smaku wyczuwalna słodycz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Stalowa Wola
2021-04-09
ciekawy smak , kupie jszcze raz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GMINA, Komańcza
2021-04-06
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Bartoszyce
2021-03-12
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Opole
2021-03-06
Smaczna, ale bez efektu wow.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2021-02-20
Smak jak w najlepszej angielskiej kawiarni :) Jedna filiżanka i wiele pięknych wspomnień.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Rydzyna
2021-02-19
najlepsz
Opinia naszego klienta w
    pixel