Opinie o Kawa mielona Lavazza Espresso 250g

Kawa mielona Lavazza Espresso 250g - opinie w konesso.pl
  • Lavazza Espresso - kawa mielona o pełnym, zrównoważonym, bardzo wykwintnym smaku z lekką nutką goryczki. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8000070018808
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 20Średnia ocena: 4.90
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Rogóźno
2018-11-15

Moja ulubiona kawa, smakuje wyśmienicie. Polecam sklep Konesso,rzetelena firma. Przesyłka bardzo szybka.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Kraków
2018-06-14
Nie znalazłam jeszcze lepszej kawy od tej!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2018-03-10
Kawa smaczna, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Kielce
2018-01-08
Bardzo smaczna kawa jako baza o zrównoważonym smaku i aromacie. Szczególnie polecam do ekspresu kolbowego. Dostawa jak zwykle błyskawiczna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2017-12-25
Moja ulubiona dobra kawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Międzyzdroje
2017-10-24
Bardzo dobra kawa o delikatnym, zrównoważonym aromacie. Wyjątkowo duża krema z ekspresu. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Legionowo
2017-07-28
Dobra kawa , świetny dostawca .Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Będzin
2017-06-09
bardzo dobra kawa producenta LAVAZZA, świetnie sprawdza się jko espresso
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2016-06-10
Ulubiona kawa mojej mamy. Zanim jeszcze 'dorobiłam się' młynka także i moja. Ze wszystkich Lavazz ta zdecydowanie smakowała mi najbardziej. Idealna z mlekiem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, MOGILNO
2015-10-09
Super smak i aromat, polecam wszystkim smakoszom kawy
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Wągrowiec
2015-02-22
Produkt zgodny z opisem, zresztą jak zawsze :) Przesyłka super ekspresowa. POLECAM SKLEP !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Trawniki
2014-07-06
Moja ulubiona :-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2014-05-27
Bardzo dobra kawa, nadaje się nie tylko do mocnego espresso, ponieważ aromat jest wyczuwalny nawet w zwykłej kawie z mlekiem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2014-04-02
Tak jak to bywa z mocnymi kawami, idealna pod bazę
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Nowy Sącz
2014-02-04
Nie za mocna ale nie za słaba. Aromayczna i pyszna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Warszawa
2013-11-28
Bardzo dobra kawa, obsługa bardzo szybka, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-11-05
Rewelacyjna i bardzo aromatyczna polecam :) obsługa sklepu na najwyższym poziomie :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Konin
2013-07-16
Godna polecenia kawa jedna z lepszych jaką piłem z rodziny lavazza wyrazisty aromat bardzo ładna pianka doskonała również do wszelkich kaw mlecznych polecam
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Małgorzata, Katowice
2013-06-26
Dobra kawa, mocna z posmakiem goryczki, dla wielbicieli delikatniejszych, słodszych kaw polecam Lavazze Qualita Rossa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bartoszyce
2012-07-10
pyszna kawa, znakomity aromat; dla mnie najlepsze kawy lavazza to ekspresso
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel