Opinie o Kawa ziarnista The White Bear Kolumbia Tolima 250g

  • Wysokiej jakości stuprocentowa arabika, która pochodzi z białostockiej palarni kawy. The White Bear Kolumbia Tolima posiada przyjemny słodki smak i jest przeznaczona do przygotowania espresso w ekspresach ciśnieniowych.
Kod produktu: 5908305831051
Producent: THE WHITE BEAR

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 8 Średnia ocena: 4.38
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Sopot
2021-06-11
Smak tej kawy bardzo mi odpowiada ale cóż nie jestrm wielką koneserką więc na tym poprzestanę...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Zaborówek
2021-03-12
To będzie jedna z moich ulubionych kaw tutaj - jest delikatna i migdałowa - idealna do mojego latte na słodko. Tak jak lubię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Wilczęta
2021-03-09
błyskawiczna wysyłka, kawa robi furorę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Jakub, Krzyżanów
2021-03-01
Dość słaba kawa, niczym się nie wyróżniająca w morzu innych sobie podobnych "masówek. Zdecydowanie nie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Płock
2021-02-05
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2021-01-22
Pierwsza kawa z tej palarni, która nie zyskała mojego uznania. Może to przez średni stopień palenia, a może ta odmiana ziaren? Przy różnych stopniach mielenia i ubicia nie uzyskałem dobrych efektów. Może sprawdzi się w innych metodach parzenia albo w naparach z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Jarosław
2021-01-14
Kawa czeka w kolejce do skosztowania więc nie można się jeszcze wypowiadać, natomiast sklep działa wyjątkowo profesjonalnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Niechobrz
2020-10-29
Bardzo smaczna kawa, bez wad, ale i bez iskry.
Opinia naszego klienta w
    pixel