Opinie o Syrop SodaStream LEMON LIME 440 ml

  • SodaStream Lemon Lime to syrop smakowy, który zmienia wodę gazowaną w napój cytrusowy. Wystarczy odrobina syropu SodaStream, aby nadać swojej wodzie wyjątkowy smak.
Kod produktu: 8719128117867
Producent: SODASTREAM

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 42 Średnia ocena: 4.90
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Bydgoszcz
2023-01-15
Bardzo smaczny napój wychodzi, nie czuć sztuczności, czego się bałam. Starcza na długo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AGNIESZKA, ŁÓDŹ
2022-12-23
Przepysznie smakuje w połączeniu z bąbelkami. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Darek, Szczecin
2022-11-17
Bardzo dobry 10/10
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Oława
2022-08-19
Syrop orzeźwiający bardzo dobry na upalne dni. Bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Bystra
2022-08-15
wszystko w najlepszym porządku. Polecam serdecznie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Ceradz Kościelny
2022-08-12
Produkt bardzo dobry zgodny z opisem. Dostawa jak zawsze szybko na drugi dzien
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Toruń
2022-07-28
Dla mnie jak sprite smak, polecam zawsze, swietne do drinków
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Toruń
2022-06-27
Przepyszny syrop szczerze polecam, nie jest za słodki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Chorzów
2022-06-17
Towar zgodny z opisem,błyskawiczna dostawa Polecam.Michał.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Racibórz
2022-05-23
Wspaniały smak. Duża wydajność warta ceny. Polecam zakup
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Tarnobrzeg
2022-05-22
Wydajny syrop cytrusowy do sporządzania napojów gazowanych. Posiada wyrazisty smak, więc wystarczy na co najmniej 15 litrów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Debrzno
2022-05-16
Produkt godny polecenia ,dobry smak ,opakowanie ok, wydajnosc dobra :):)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa
2022-05-15
Limonkowy smak schłodzonej wody, nie za słodki, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Szczecinek
2022-05-12
wspanialy dodatek do wody gazowanej.moje dzieci uwielbaja no i nie portrzebuje kupowac wielkich butelek gazowanych napojów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Toruń
2022-05-12
Bardzo dobry, smaczny syrop, polecam, nie jest za słodki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Toruń
2022-04-21
bardzo smaczny syrop, nie trzeba dużo lać, ja daję mniej niż w przepisie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Gdynia
2022-04-20
Mimo dużo mniejszej ilości cukru niż gotowym produkcie ze sklepu nie czuć smaku słodzika.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Radom
2022-03-31
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Biała Podlaska
2022-03-21
Profesjonalnie zapakowane długi termin dobra jakość wykonania polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Myślenice
2022-03-16
Syrop który zakupiłem jest przepyszny. Nadaje się do zwykłej wody jak i do drinków. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rajmund, Kalisz
2022-03-10
wszystko jak należy. szybko, jakość dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Dariusz, Bełchatów
2022-03-07
Zbyt słodki. Pozostawia posmak w ustach
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Ruda Śląska
2022-03-07
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Wiskitki
2022-02-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Łabunie
2022-02-13
Bardzo dobry syrop; aromatyczny, wyraźnie kwaskowaty i słodki - lepszy niż 7Up, w którym według mnie za bardzo wyczuwalny jest słodzik.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Łuków
2022-01-21
Jak dla mnie smak ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Dąbrowa Górnicza
2022-01-15
Polecam dla mnie super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Chełm
2021-12-06
Polecam, smak trochę przypominając spraita ale lepszy bo w orginalnej czuć aspartam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Tarnowskie Góry
2021-11-29
Z wodą gazowaną też robi robotę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Tarnowskie Góry
2021-11-21
Zwykły asortyment
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Ostróda
2021-11-15
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Siemianowice Śląskie
2021-11-11
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Gdynia
2021-11-10
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Tarnowskie Góry
2021-11-05
Sprawdzony produkt, bardzo wydajny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Opole
2021-08-10
szybka i profesjonalna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Słupno
2021-06-18
Polecam koncentrat Lemon Lime . Doskonały nie tylko do wody, ale deserów. Są w ofercie inne smaki. Każdy może wybrać ulubiony, a także poznać nieznane. Jest też wydajny. Bardzo mi smakuje. Jola
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Bieruń
2021-03-04
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Augustów
2021-02-20
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2021-01-08
bez uwag
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Aleksandra, Nowa Sarzyna
2020-10-30
Dla tych co lubia smakowa wode dobry pomysl. Dla mnie za slodkie, wole czysta wode gazowana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Poznań
2020-10-22
Produktu nie muszę zachwalać. Bardzo dobry kontakt ze sklepem, szybka wysyłka. Szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Łódź
2020-10-19
Zgodnie z oczekiwaniem
Opinia naszego klienta w
    pixel