Opinie o Saturator SodaStream Source - Czarny

  • Syfon do wody gazowanej SodaStream Source w kolorze czarnym to urządzenie, które pozwala nam stworzyć własną wodę gazowaną. Wystarczy jedno kliknięcie, a zwykłą wodę zamieni się w gazowany napój.
Kod produktu: 8718309255091
Producent: SODASTREAM

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 22 Średnia ocena: 4.86
Sortuj:
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Michał, Mysłowice
2021-06-12
urządzenie dobrze wykonane. Niemniej funkcja nagazowania to zbyteczny dodatek. Wymieniłem na prostszy model. Tutaj sprawność i szybkość wymiany przez Konesso zasługuje na najwyższą ocenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Piecki
2021-06-01
Produkt zgodny z opisem, szybka realizacja. Polecam ten sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdańsk
2021-05-16
Polecam Świetny prezent Jakość doskonała Wyśmienicie prezentuje się w kuchni Fachowa obsługa i szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Łódź
2021-03-17
Szybka dostawa . Produkt zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milena, Buczek
2021-03-05
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Mysłowice
2021-02-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Izbica Kujawska
2021-02-11
Gody polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kręczki
2021-02-11
Wszystko super. Szybka wysyłka. Urządzenie bardzo przydatne, działa bez problemów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Zielona Góra
2021-01-30
Bardzo dobry produkt. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wołów
2021-01-28
Super produkt smak wody przypomina dzieciństwo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Borowa Góra
2021-01-20
Bardzo dobry i tani saturator, szybka wysyłka, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Lębork
2021-01-06
Bardzo szybka przesyłka, Saturator się sprawdza polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Mosina
2020-12-28
Sprzęt o b wysokiej jakości wykonania, estetyczny a co najważniejsze można zrobić wodę wg własnych upodobań. Polecam wszystkim i towar i Sprzedawcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-12-05
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Milicz
2020-11-30
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Nowa Sarzyna
2020-10-30
Produkt swietny. W koncu zero zbednych butelek w domu. Stopien gazowania wody mozna dostosowac do dnia i humoru. A najwyzszy stopien gazowania to napraaawde mocny gaz. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Łódź
2020-10-19
Zgodnie z oczekiwaniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Bolesławiec
2020-10-17
Bardzo łatwy w obsłudze, po znalezieniu punktu z wymianą butli, naprawdę bardzo tanio wychodzi woda. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Andrzej, Zawiercie
2020-10-16
Towar przybył niesprawny trzeba było go wysłać do serwisu w serwisie został wymieniony na nowy sprawny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gdańsk
2020-10-15
Działa ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, BIAŁYSTOK
2020-10-11
Sprzęt naprawdę super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Słupsk
2020-10-03
Super saturator
Opinia naszego klienta w
    pixel