Opinie o 3x Filtr wody do ekspresu Jura Claris Smart

  • Zestaw trzech filtrów wody Jura Claris Smart przeznaczonych do ekspresów do kawy. Filtry wykorzystują technologię RFID i łączą się z ekspresami z systemem I.W.S. Filtr wystarcza na przefiltrowanie 50 litrów wody lub na 2 miesiące użytkowania.
Kod produktu: 7610917717934
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 249 Średnia ocena: 4.98
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Smętowo Graniczne
2022-09-10
jak zawsze najlepsze zamawiam tylko te świetny produkt polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Pruszcz Gdański
2022-09-05
Dzień Dobry, obsługa mojego zamówienie była sprawna i szybka. Zamówiony towar otrzymałem terminowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Strzelce Opolskie
2022-09-02
Filtry oryginalne, łatwo się wymienia, w zestawie (3 szt.) wychodzi korzystniej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, RZESZÓW
2022-08-29
Produkt niezastąpiony dla posiadaczy ekspresu marki, efekty świetne . Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2022-08-22
Super filtr ,Łatwa wymiana,nie trzeba odkamieniać .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, PIŁA
2022-08-16
Wszystko było jak należy! Zgodne z zamówieniem! Bardzo jestem zadowolony z waszej usługi!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Głogów
2022-08-14
Produkt zgodny z opisem. Błyskawiczna wysyłka. Rewelacyjny kontakt. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Grybów
2022-08-11
Wymieniam filtry zakupione w tym sklepie, dostawa szybo i sprawnie - jak zawsze :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Szczecinek
2022-08-09
Świetna oferta . Realizacja począwszy od przyjęcia do zakończenia w pełnej wiedzy (majle od Konesso z info co się dzieje na bieżąco) super. Szybko, sprawnie, extra. Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Wrocław
2022-08-07
Jak zwykle wszystko w najlepszym porządku. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, GRODZISK MAZOWIECKI
2022-08-05
Najlepsza cena na rynku za oryginalny produkt Jura;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Białogard
2022-08-05
Regularnie wymieniam filtry zakupione w tym sklepie, dostawa szybo i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2022-07-30
Produkt ok, poprawia smak kawy oraz zmniejsza częstotliwość odkamieniania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, 54-429 Wrocław
2022-07-18
Bardzo szybka dostawa, towar zgodny, bardzo latwe zamawianie, dziekujemy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kalej
2022-07-13
Super filtr, prosty i szybki montaż. Działa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Sulęcinek
2022-07-08
Wspaniała obsługa telefoniczna i natychmiastowa realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kiełczów
2022-07-04
Filtr potrzebny wiec kupiłam. Wszystko poszło sprawnie i szybko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Nowogard
2022-06-29
Zakup zrealizowany szybko i zgodnie z oczekiwaniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Gdansk
2022-06-25
Jak zawsze bez problemowo i profesjonalnie towary pierwsza klasa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2022-06-19
Polecam wszystkim. Filtry do ekspresu Jura. _ zawsze oryginalne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Tarnów
2022-06-09
To co potrzeba do naszego expresu. Zakupy jak zawsze sprawne i szybko zrealizowane.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Warszawa
2022-05-30
Dostawa super szybka, polecam ten sklep z czystym sumieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Police
2022-05-23
Filtry dobre i długo trzymają, do Jura polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Szczecin
2022-05-20
obsługa profesjonalna towar dostarczony bardzo szybko dziękuję polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisława, Nowa Sól
2022-05-20
działa poprawnie, montuje się łatwo; szybko dostarczony przez sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Krzeszowice
2022-05-12
Produkt o bardzo dobrej jakości, jestem usatysfakcjonowany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: INVEST, Gdynia
2022-05-11
Towar zgodny z opisem. Szybka i bezpieczna dostawa. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Gdańsk
2022-05-09
Produkt w mojej opinii poprawia smak wody kranowej (i tak świetne jakości - ujęcie Dolina Radości Potok Oliwski Gdańsk ) całkowicie eliminuje użycie odkamieniaczy. Dostepność i wysyłka OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2022-05-09
Najlepsze filtry do ekspresów Jura, nie stosuję zamienników.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Nowiny
2022-05-03
Szybka i sprawna obsługa. Elastyczność w formach płatności. Jestem usatysfakcjonowana. Chętnie skorzystam po raz kolejny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Września
2022-05-01
Zakupy w dobrej cenie, szybka obsługa. Polecam wszystkim zainteresowanym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Wrocław
2022-04-29
Filtry polecam, przy dużej u nas eksploatacji ekspresu zapewniają jego dłuższe działanie, wysyłka jak zawsze sprawna i szybka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maneta, Bąków
2022-04-26
Jak najbardziej polecam sklep Konesso. Obsługa bardzo profesjonalna i szybka. Wszystko zgodne z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Szczyrk
2022-04-20
ok, bardzo dobre, dopasowane do typu ekspresu jaki posiadam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Grybów
2022-04-20
super zestaw, oryginalne to się liczy, warte kupna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Radom
2022-04-19
Produkt jak w opisie. Szybka wysyłka. Polecam bardzo!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, PUŁAWY
2022-04-13
B.dobrze pasuje, szybka przesyłka, bezproblemowy kontakt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Jarocin
2022-04-11
wszystko w jak najlepszym porzadku. Bardzo miła obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Grzybiany
2022-04-10
Produkty doszły szybko, są zgodne z opisem, wszystko przebiegło prawidłowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Krosno
2022-04-09
Wszystko ok Pasuje idealnie.Ekspres musi mieć dobrą wodę więc trzeba o niego zadbać co jakiś czas. Smak kawy ekstra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Zambrów
2022-04-06
Trudno ocenić działanie filtru ze względu na brak możliwości porównania stanu ekspresu bez filtru, ale stwierdzam, że ekspres nie nosi śladów "zakamienienia".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Legnica
2022-04-06
Towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem i w terminie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Sokółka
2022-04-04
ok, wszystko zgodne, w terminie wysłane, jakość OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kalej
2022-04-03
Towar I klasa, spełnia swoją rolę w 100% ekonomiczne opakowanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Garlica Duchowna
2022-04-01
Wszystko bez zarzutu. I produkt. I dostawa. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RYSZARD, Ełk
2022-04-01
Produkt świetny. Stosuję regularnie z wielkim pożytkiem. Cokolwiek podrożał.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Dziekanów Polski
2022-03-25
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bytom Odrzański
2022-03-21
Działają.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kielce
2022-03-21
W porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Świerczó
2022-03-20
sprawdzone i dobrze działające
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Goleniów
2022-03-20
Wszystko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Legnica
2022-03-20
Oryginalne filtry Jura, polecam towar zgodny z opisem czas dostawy ekspresowy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, GRYFICE
2022-03-20
Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Violetta, Kalisz
2022-03-13
Produkt spełnia swoją funkcję, dzięki temu ekspres działa bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek Kwiatkowski, Elbląg
2022-03-13
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Zamość
2022-03-11
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzenna, Stalowa Wola
2022-02-13
Polecam zakupić komplet 3 filtrów, ekonomicznie i spokój na dłuższy czas :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Szczecin
2022-02-12
Super :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Rogalin
2022-02-12
Dostawa błyskawiczna ,zgodna z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Międzybrodzie Bialskie
2022-02-11
Filtr spełnia swoją rolę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Piaseczno
2022-02-11
Całość przesyłki profesjonalnie zapakowana, dodatkowo właściciele dodali gratisy związane z marką. Serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Radom
2022-02-09
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2022-02-07
szczerze mówiąc nie ma porównania. Jak się ma porządny ekspres to trzeba kupować oryginalne części i akcesoria. Proste.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Mierzyn
2022-02-06
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Strzelin
2022-02-04
Transakcja błyskawiczna, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Pabianice
2022-02-02
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Korzenna
2022-02-01
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Gdańsk
2022-01-31
Gorąco polecam,pełen profesjonalizm
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: INVEST, Gdynia
2022-01-31
zgodnie z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jaroslaw, Komorów
2022-01-29
Tanio nie jest
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, Kalisz
2022-01-28
Bardzo dobre filtry, tylko cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Września
2022-01-27
Po zastosowaniu filtra wody ekspres nie wymaga częstego czasochłonnego i kosztownego odkamieniania.Produkt bardzo przydatny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Warszawa
2022-01-27
Realizacja zamówienia eksoresowa a przedmiot zgodny z opisem na stronie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Ząbki
2022-01-25
produkt i obsluga sklepu na najwyzszym poziomie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Szczebrzeszyn
2022-01-21
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, RZESZÓW
2022-01-20
Polecam! najlepszy w eksploatacji ekspresu!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bolesław, Gdynia
2022-01-17
Bez uwag
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Plewiska
2022-01-15
Przesyłka sprawna, zgodna z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Widawa
2022-01-12
przesyłka szybko, sprawnie. kontakt ze sklepem-najlepszy jakiego można oczekiwać. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: , Konin
2022-01-10
Trwałe, skuteczne, dobra jakość, poprawiają smak kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Bukowina Tatrzańska
2022-01-10
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2022-01-09
OK wszystko brawo gratulacje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Janowiec
2022-01-07
Bardzo dobre tabletki do mojego jura
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Gliwice
2022-01-07
szybko sprawnie i na ten temat tyle
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Julianów
2022-01-07
Produkt godny polecenia oraz zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Ostrowiec Świetokrzyski
2022-01-06
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Tarnów
2022-01-05
filtr oryginalne, szybka wysyłka - Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bialystok
2022-01-03
Używam tych filtrów od 5 lat.Nie zamienię na inne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Nowiny
2021-12-27
Super obsługa, zmówienie wysłane w terminie, realizacja ekspress. Polecam i chętnie powtórnie skorzystam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Radomsko
2021-12-23
suuupcio , bez zastrzeżeń , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAROSŁAW, STRZYŻÓW
2021-12-16
Pełny profesjonalizm.Wszystko bardzo terminowo,bardzo polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lipno
2021-12-13
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Krosno
2021-12-10
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Andrychów
2021-12-03
Bardzo dobry choć mało pojemny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok
2021-12-01
Kupuję te filtry do ekspresu Jura Ena8,w sklepie Konesso są w atrakcyjnej cenie, póki co nie ma zamienników.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2021-11-29
Krótki czas życia filtra, brak zamienników
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Liszki
2021-11-25
Polecam oryginalne filtry nie najtańsze ale najlepsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Kwidzyn
2021-11-22
produkt pierwszej klasy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Poznań
2021-11-22
super 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, BIELSKO-BIAŁA
2021-11-20
Towar dostarczono zgodnie z zamówieniem i w terminie . Mogę polecić ten sklep .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RYSZARD, Ełk
2021-11-11
Filtry są świetne. Stosuję je od roku - bez potrzeby odkamieniania. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Leszno
2021-11-11
Jak zwykle wszystko przebiegło sprawnie, terminowo, towar najwyższej jakości, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Szczecin
2021-10-24
flitry działają bez zarzutów, super produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kąty Wrocławskie
2021-10-17
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisława, Nowa Sól
2021-10-15
jestem w pełni usatysfakcjonowana jakością zakupionych produktów i usługi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Kołbaskowo
2021-10-14
Towar zgodny z opisem bardzo szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Różyny
2021-10-14
Wszystko ok, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Przeźmierowo
2021-10-11
Zadowolenie w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wola Krzysztoporska
2021-10-09
kompatybilny w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Bolesławiec
2021-10-09
wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bytom Odrzański
2021-10-02
ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Września
2021-10-02
Super produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Szczecin
2021-10-02
Towar zgodny z opisem, szybka dostawa dzięki czemu codziennie mogę się cieszyć dobra kawą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kożuchów
2021-09-25
Polecam :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Ruda Śląska
2021-09-24
Filtr bardzo dobry. Zakupy w sklepie jak zwykle błyskawiczne, pełen profesjonalizm :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Piechowice
2021-09-23
Klasyczny filtr wody pasujący do ekspresu Jury. Bezproblemowy w użytkowaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Wiktorów
2021-09-20
Akceptowalna cena, szybka wysyłka. jest OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2021-09-20
super wszystko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Bolesławiec
2021-09-20
Rozmowa telefoniczna profesjonalna. Uzyskałam odpowiedzi na wszystkie zadane pytania. Zakupione akcesoria dotarły w krótkim czasie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Michałowice
2021-09-17
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Dolsk
2021-09-16
Polecam. Wszystko w porządku, przesyłka ekspresowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, NAMYSŁÓW
2021-09-14
Produkt super firma bez zarzutów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Szczebrzeszyn
2021-09-07
Jakość góry Jura niezawodzi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łobez
2021-09-06
perfekt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, RZESZÓW
2021-09-06
Jak zwykle bardzo dobra jakość. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Franciszek, Międzyrzecz
2021-09-06
Bardzo dziękuję za szybką wysyłkę, jestem zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Wrocław
2021-09-03
Produkt spełnia oczekiwania, wszystko OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Pabianice
2021-08-31
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Kaczory
2021-08-30
Sprawnie i na temat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Bukowina Tatrzańska
2021-08-28
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, TORUŃ
2021-08-27
szybko ,sprawnie, bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Ornontowice
2021-08-24
Orgnale fitry, zgodne z opisem , szybka presyłaka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Głowno
2021-08-01
Sprytne filtry, łatwy montaż. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, GDYNIA
2021-07-24
niezawodne, dobrze filtrują
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Międzyświeć
2021-07-23
oryginalny, niezbędny do dobrego serwisowania ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Poznań
2021-07-23
Produkt zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Górnicza
2021-07-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2021-07-19
zadowalająca cena, spełnia oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2021-07-19
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2021-07-17
zgodny z zaleceniami producenta Jura
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Puck
2021-07-12
szybko i profesjonalnie. jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Leżajsk
2021-07-09
Bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Julianów
2021-07-08
Produkt zgodny z opisem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Gryfów Śląski
2021-07-01
Bardzo szybka dostawa.Towar w przyzwoitej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Winnica
2021-07-01
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Dąbrowa
2021-06-22
Profesjonalnie, szybko. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Głogów
2021-06-21
Towar zgodny z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdynia
2021-06-21
Filtry ok, filtrują wodę ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Gdansk
2021-06-20
Super polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, POZNAŃ
2021-06-19
Dzięki stosowaniu filtra woda do przygotowaniu kawy jest dobrej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, GORZÓW WIELKOPOLSKI
2021-06-18
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Wola Rębkowska
2021-06-18
Swietne jak zwykle
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Odolanów
2021-06-17
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2021-06-13
Dobry produkt, świetna obsługa sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Szczecin
2021-06-11
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, NAMYSŁÓW
2021-06-05
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Piaseczno
2021-05-30
Wszystko zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2021-05-30
Kupuję i polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Krzysztof, Agatówka
2021-05-29
Filtry jak filtry.. Innych nie ma do mojego modelu ekspresu. No to jaka można mieć opinie, gdy nie ma alternatywy. Kupuje bo muszę. Filtr działa poprawnie tylko krótko. Cena jest... Monopolistyczna. Taki wklad nie powinien być droższy niż.. Góra 10 złotych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Jelenia Góra
2021-05-28
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Gdańsk
2021-05-27
Od 3 lat rewelacyjnie powtarzalna jakość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Szczecin
2021-05-24
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rosanna, Kościerzyna
2021-05-23
szybko, sprawnie, profesionalnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Wiązowna
2021-05-20
Polecam, spełnia swoją funkcję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, JABŁONKA ORAWSKA
2021-05-16
Szybka i sprawna wysyłka. Towar oryginalnie zapakowany. Polecam każdemu sklep konesso.pl kto jeszcze nie robił tu zakupów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kielce
2021-05-15
Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, RZESZÓW
2021-04-26
Niezastąpiona rzecz dla dobrej jakości kawy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Swarzędz
2021-04-25
Polecam, sprawnie i szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Głowno
2021-04-24
Inteligentne i skuteczne. Ideał :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, POZNAŃ
2021-04-23
Filyt do wody
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Górnicza
2021-04-21
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Stalowa Wola
2021-04-16
Bardzo dobre działanie filtra. Kawa jest smaczniejsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Świerklaniec
2021-04-15
Wszystko zgodnie z opisem. Szybko i sprawnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-04-13
Duża wydajność przy niskiej twardości wody. Niestety za drogi - 55 zł za 1 filtr?
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Kruszyn
2021-04-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Bydgoszcz
2021-04-10
Filtr pierwsza klasa. Nie ma lepszego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Rybnik
2021-04-10
Odpowiedni, dobry towar.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, Jerzmanowa
2021-04-10
ZANKOMIRE
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leon, Lublin
2021-04-09
Szybko i zgodnie z zamówieniem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Ostrołęka
2021-04-08
Bardzo dobry filtr, długo działa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Gryfów Śląski
2021-04-06
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Wilkowice
2021-04-03
Super produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bolesław, Gdynia
2021-04-02
Bez uwag.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2021-03-25
POLECAM !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Września
2021-03-25
Filtry idealnie spełniają swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2021-03-22
zgodny z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Gdańsk
2021-03-22
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Puszczykowo
2021-03-21
Bardzo szybka i sprawna obsluga. Paczka dotarła juz na drugi dzień po zlożeniu zamowienia. Bardzo polecam :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Uhowo
2021-03-20
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar super zabezpieczony do wysyłki. Polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Julianów
2021-03-19
Produkt zgodny z opisem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Toruń
2021-03-18
Uzywam tylko akcesoriow jura wiec razem z promocja super cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Grabów Nad Prosną
2021-03-12
Potrzebne robią robotę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gorzów Wielkopolski
2021-03-02
Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Kwidzyn
2021-03-02
Bardzo dobre
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Łódź
2021-03-01
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Wrocław
2021-02-28
Zamówienie dotarło kompletne i w expresowym czasie:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Bytom
2021-02-27
niezbędny element i tyle
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Wrocław
2021-02-27
O.K.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Strzyżów
2021-02-26
Pełny profesjonalizm.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Głowno
2021-02-11
Inteligentne i wydajne filtry. Łatwa obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Żory
2021-01-31
To już kolejny z rzędu zakup w sklepie internetowym Konesso. Produkty najwyższej jakości w przystępnej cenie z szybką dostawą to wizytówka firmy. Polecam gorąco.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Gryfów Śląski
2021-01-31
Bardzo szybkie dostarczenie zamówionego towaru. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kopanka
2021-01-29
towar zgodny z zamówieniem,dostarczony bardzo szybko,gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Jelenia Góra
2021-01-18
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Szczecin
2021-01-18
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Poznań
2021-01-15
szybka wysyłka i zgodnie z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, PIŁA
2021-01-11
Wszystko w jak najlepszym porządku. Jestem zadowolony!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Pruszków
2021-01-11
jestem zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Krosno
2021-01-11
Super, polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirka, Margonin
2021-01-05
Potrzebne więc kupuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Tarnów
2020-12-29
Wszystko sprawnie, szybko i konkretnie. Plecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Ruda Śląska
2020-12-20
Szybka dostawa, filtry w przyzwoitej cenie i świetnej jakości co poprawia jakość wody w ekspresie do kawy marki jura
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Szczecin
2020-12-20
szybko, na temat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, GORZKOWICE
2020-12-18
Wszystko w najlepszym porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Przęsocin
2020-12-16
Filtry do ekspresu oryginalne i super cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Górnicza
2020-12-14
Filtr sprawdza się Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIOLA, KOSOROWICE
2020-12-14
Polecam 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Piła
2020-12-14
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Wiązowna
2020-12-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2020-12-08
Wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Poznań
2020-12-07
super, bo niby czemu nie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Toruń
2020-12-05
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Stalowa Wola
2020-12-04
Filtr spełnia oczekiwania, bardzo łatwo się wymienia. Cena jednak za wysoka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Miłki
2020-11-28
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Warszawa
2020-11-23
wszystko ok, szybka przesyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Elbląg
2020-11-21
Towar jest bardzo dobrej jakości. Sklep rzetelny. Polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Banino
2020-11-21
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Transakcja szybka i sprawna. Dostawa i jakość bez zarzutu. Polecam sklep Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Suwałki
2020-11-19
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Grabiny
2020-11-13
Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Nowogard
2020-11-10
szybka i profesjonalna obsluga
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Raszków
2020-10-30
Wszystko w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Białystok
2020-10-27
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, RZESZÓW
2020-10-26
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2020-10-15
ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bolesław, Gdynia
2020-10-13
Zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jola, Zagórów
2020-10-12
Wszystko zgodnie z zamówieniem Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Szczucin
2020-10-06
Opinia o towarze i dostawie 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2020-10-05
Produkt zgodny z zamówieniem, szybko doręczony. Jestem bardzo zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Niedźwiedź
2020-10-05
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, POZNAŃ
2020-10-01
Towar zgodny z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Dobra
2020-10-01
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2020-09-28
O.K.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DARIUSZ, CHEŁM
2020-09-20
Towar oryginalny pasujący do posiadanego modelu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Kościan
2020-09-14
Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Stalowa Wola
2020-09-13
Towar zgodny z opisem, doskonałej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Poznań
2020-09-07
troszke mało wydajny, ale 1 klasa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kancelaria Poda, Kłodzko
2020-07-16
Szybko i sprawnie, 5 z plusem!
Opinia naszego klienta w
    pixel