Opinie o Kawa ziarnista illy Espresso 250g

  • illy espresso to kawa ziarnista posiadająca lekko słodki, zrównoważony smak i wspaniały aromat. Illy esspresso jest mieszanką 9 gatunków Arabik i doskonale sprawdzi się do przygotowania w ekspresach ciśnieniowych. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8003753900520
Producent: ILLY

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 165 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janina, Zambrów
2021-01-19
BARDZO DOBRA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wronki
2021-01-18
nasza ulubiona kawa. Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Zgierz
2021-01-11
Moja ulubiona kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wronki
2021-01-08
najlepsza jaką pijemy!:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Cieszyn
2020-12-30
Doskonała kawa. Świetnie zrealizowane zamówienie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Mrągowo
2020-12-11
Serdeczne polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Zgierz
2020-12-07
Bardzo dobra kawa wspaniały smak aromat Pianka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Zabrze
2020-11-23
Klasyka sama w sobie. O tej Kawie zostało już chyba wszystko napisane. Bardzo dobra i tyle.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Poddębice
2020-11-19
;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Legnica
2020-11-05
Pycha
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DANUTA, Ustka
2020-11-02
Pyszna, aromatyczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: NORBERT, MIĘDZYRZECB PODLASKI
2020-10-26
Super aromatyczna kawa.szybka i sprawna dostawa.polecam.Norbert
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2020-10-13
Kawa wyśmienita!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Sebastian, Wrocław
2020-10-08
Bardzo dobra jak zwykle. Nie mogę postawić maksymalnej noty, bo są lepsze kawy.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Strzelce Kraj.
2020-10-08
Gorąco polecam, ulubiona kawa mojej żony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Orzechowo
2020-10-04
Polecam,szybka wysyłka,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PATRYCJA, RZESZÓW
2020-09-29
Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem,miły kontakt,szybka wysyłka. GORĄCO POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Poznań
2020-09-26
Super kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-09-14
Bardzo smaczna kawa, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Piaseczno
2020-09-12
Wspaniała, aromatyczna kawa z nutą słodyczy . Dzień bez niej dniem straconym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Zbrosławice
2020-09-06
Przepyszna polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-08-18
Kawa niezmiennie bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomek, Rzeszów
2020-06-15
Kawa oczywiscie bardzo dobra jak i rowniez obsluga sklepu. Kolejne moje zakupy przebiegly bezproblemowo.Szybka wysylka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Górnicza
2020-05-30
Kawka super smak i aromat a Sklep POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nowe Racibory
2020-05-11
Wszystkie opinie widzę na super plus, a dla mnie za gorzka- może jakaś partia?
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bzmo Agnieszka, Boleslawiwc
2020-04-19
polecam super kawa poprostu poezja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Bełchatów
2020-04-17
Super kawa moje top 2 mega smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Częstochowa
2020-03-23
Kawa bardzo smaczna. Zapewne jeszcze nie raz do niej wrócę. Aromatyczna, nie wyczuwam kwaśnego smaku. Dobra zarówno czarna jak i z mlekiem. Zdecydowanie należy do tych łagodnych, ale szczerze polecam. Kawa jak z kawiarni. Szkoda, że nie ma 1kg opakowań.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Sosnowiec
2020-03-12
Kawa przepyszna...jest w moim top 3
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Błonie
2020-03-11
Kawa parzona w kawiarce. W smaku łagodna, jest aromatyczna. Nie jest kwaśna. Można pić kilka razy dziennie. Szkoda tylko, że jest droga.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Ochotnica Górna
2020-03-02
Delikatnie kwaskowaty smak, ale łagodna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Polanka Wielka
2020-01-30
Kawę parzę w kawiarce, aromat jest intensywny a napar wychodzi mocny. Narzeczony nie ma zastrzeżeń, jak dla mnie w kawie wyczuwalna jest kwasowość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Jaworzno
2020-01-26
Smak kawy dosyć intensywny, używana w ekspresie automatycznym. W porównaniu do Lavazza Pienaroma, ktorą piłem wcześniej bardziej charakterna, jakby mocniejsza w smaku. Obsługa sklepu, jak zwykle bez zarzutów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Wrocław
2019-12-13
PYCHA!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legnica
2019-11-25
Bardzo dobra, delikatna kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, POZNAŃ
2019-11-22
Pyszna aromatyczna kawa o łagodnym smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Tarnów
2019-11-06
Kawa jest przepyszna, delikatna, bez goryczki, a zapach unosi się w całym domu. Niestety nie jest tania. Sklep natomiast najlepszy pod każdym względem;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, WROCŁAW
2019-08-18
Ostatnia partia kawy tj. data palenia 05/19 zbyt intensywnie wypalona, jak nie illy. Bardzo dużo goryczy. Obsuga sklepu jak zwykle na wysokim poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Tychy
2019-05-17
Bardzo dobra kawa, nie jest mocno palona, a więc łagodna w smaku. Idealna na poranną kawę z ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Chojna
2019-05-17
Głębia smaku i aromatu. Od tej kawy można się naprawdę uzależnić, a to kosztuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Szczecin
2019-05-06
Przepyszna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2019-04-23
Klasyka włoskiego espresso na poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2019-03-02
Faktycznie kawa pyszna :) Sklep bezdyskusyjnie najlepszy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódż
2018-11-17
Mocna i idealna na poranne przebudzenie .Mnie smakuje drobniej zmielona , polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Tarnowskie Góry
2018-11-12
Illy jak zawsze najlepsza w smaku. Konesso zaskakuje mnie szybkością realizacji zamówienia. Jestem zadowolona i szczerze POLECAM :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2018-11-10
To moja pierwsza Illy i oceniam bardzo na plus. Zero kwaskowatości, wyrazistość i głębia. Dość mocna i idealna na poranne przebudzenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Przemyśl
2018-10-26
Dobra jak zawsze. Klasyczny smak. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Luborzyca
2018-10-13
Bardzo łagodna włoska kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lublin
2018-09-02
Kawa - rewelacja, łagodna w smaku, długo utrzymująca w ustach lekko słodki przyjemny smak b. dobrej kawy. Zapewne będzie moim stałym punktem następnych zamówień.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miroslaw, Koleczkowo
2018-07-19
Kawa ze ścisłego mojego topu. Łagodny smak i pełny, głęboki aromat. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Rybnik
2018-06-02
Bardzo dobra kawa w swoim rodzaju. Średnie palenie nie zabiło w niej przyjemnych miękkich i słodkawych, ale wystarczająco wyrazistych smaków. Dobry balans. Ja używam do kawiarki i french pressu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Rybnik
2018-05-05
Klasyka. Zawsze trzyma wysoki poziom. Idealny balans w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2018-04-13
Moja pierwsza, zaakceptowana kawa, jeszcze z przed sklepów internetowych.Kawa powtarzalna w swoich walorach - bez kwasowości z wyraźną pełną głębokości goryczką. Ładna crema, długo po wypiciu zachowuje smak w ustach i zapach wewnątrz filiżanki. Żałuję jedynie, że Illy nie sprzedaje jej 1 kg torebkach. Z mojego wieloletniego doświadczenia wynika, że dobrze zabezpieczona torebka po otwarciu dłużej zachowuje świeżość, ponieważ z puszki nie można wypchać powietrza z pustej przestrzeni. Ucieszyłbym się jakby zastosowali rozwiązanie do dużych opakowań. Dla mnie jest to topowa kawa do espresso, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rzeszów
2018-01-30
Bardzo dobra, uniwersalna kawa. Według mojej narzeczonej najlepsza! Sprawdza się zarówno jako mocne espresso jak i łagodne cappucino. Praktyczna puszka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Gdańsk
2018-01-18
Jedna z lepszych kaw jaką piłem , super smak ,aromat , można się od niej uzależnić .Fajne opakowanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Amadeusz, Warszawa
2018-01-06
Super kawa, można pić ją cały czas - nie nudzi się. Super aromat, zawsze tak samo smakuje. Sklep super! Wszystko błyskawicznie dociera.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wrocław
2017-12-07
Nie jesteśmy zaskoczeni dobrym smakiem. Ta kawa dobrze wkomponowuje się w nasze kubki smakowe. Kolor, zapach, smak... Spodziewaliśmy się dobrej kawy po rankingach i nie zawiedliśmy się. Marek i Kinga
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Płock
2017-10-30
rewelacyjna kawa polecam druga po bazzara espresso top 12 gran cru
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Piotrowka
2017-09-20
Bardzo dobra kawa, pyszna. Illy to moj faworyt jesli chodzi o kawe z tym ze Illy Guatemala z lekkim czekoladowym posmakiem stala sie blizsza mojemu sercu. Obsluga sklepu na najwyzszym poziomie. Dziekuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Olkusz
2017-08-24
Kawa ok, ale puszka słaba.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gorzów Wielkopolski
2017-08-14
Kawa bardzo dobra, aromatyczna, delikatna, o aksamitnym smaku. Pije się ją z dużą przyjemnością.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2017-05-25
Kawa średnio mocna, po zaparzeniu w powietrzu unosi się ładny aromat. Brak jej kwaskowatości lub goryczy . Kawa najlepiej smakuje jako espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Walbrzych
2017-04-21
Bardzo dobra kawa. Jedna z niewielu, którą mogę rozkoszować się w formie espresso - bez dodatku mleka. Fajna i praktyczna puszka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2017-03-31
Tak się zastanawiam, czy aby ILLY nie została odrobinę przereklamowana (a to przecież jej szkodzi). Spodziewałam się fajerwerków, wielkiego "smakowego" boom! A tu proszę: wielka poprawność w każdym detalu. Każdy znajdzie coś dla siebie: i nuty owocowe, i czekolada, lekka przemijająca goryczka, lekko kwasowy finisz. Fajna kawka. Spróbujcie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Pabianice
2017-02-23
świetna, Illy to najlepsza kawa ziarnista na rynku!, Z Koneeso wszystko przebiega bardzo sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Halinów
2017-01-20
Przepyszna kawa, łagodna, o pięknym aromacie i lekkiej goryczce, bez śladu kwasowości. Nie dziwię się, że jest tak popularna. Z pewnością będę do niej wracać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2017-01-16
Bardzo dobra kawa, smak zapach wszystko co trzeba
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Poznań
2017-01-10
Kawa bardzo dobra, idealna na espresso - aromatyczna z lekką goryczką i znakomitą pianką. Dobry stosunek ceny do jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszów
2016-12-23
Kawa przyzwoita, ale bez szału. Nie wyróżnia się niczym co by ja charakteryzowało, wbijało się w pamięć. W tej cenie wole inne, sporo lepsze :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Helena, Bolesław-Małobądz
2016-12-12
Smak kawy illy poznalam 2007 roku i od tej pory nadal uważam ,że jest to jenda za najlpeszych kaw , smacznaaromatyczna,nie gorzka i ma to "coś " co z żadna z kaw nie posiada .Polecam najbardziej wymagającym smoakoszom kaw.SKLEP ...rewelacja,obsługa MISTRZOSTWO !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Wrocław
2016-12-05
Moim zdaniem kawa wyśmienita w smaku, delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, POZNAŃ
2016-12-04
Kawa jest warta swojej ceny. Wyraźny aromat i smak. Szczerze mogę polecić, podobnie jak sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Cianowice
2016-11-05
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Katowie
2016-10-19
Kawa b.dobra, sklep na medal - żeby tak wszędzie traktowali ludzi, jak w Konesso, marzenie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Błonie
2016-10-13
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2016-09-26
Bardzo dobra kawa, taka jaką lubię :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Łódź
2016-09-25
Delikatna kawa dla niektórych może się okazać zbyt delikatna. Bardzo dobra do espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Władysławowo
2016-08-25
Świetna kawa, extra smak. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Przyborów
2016-08-08
Wyrazista, pełna smaku i aromatu kawa, polecam .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sambor, Pruszcz Gdański
2016-07-03
Kawa delikatna i przyjazna dla żołądka. Polecam. Obsługa rewelacyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Zielona Góra
2016-05-26
Świetny produkt - nawet dla najbardziej wymagającego konesera . Cena warta jakości . Rekomenduję tę kawę z dużą przyjemnością :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Wrocław
2016-02-08
Kawa bardzo dobra ale za tą cenę hmmm w mojej osobistej opini są lepsze propozycje w wariancie jakość = cena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Józefów
2016-01-04
kawa bardzo dobra, delikatna. Sklep na 5+
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Wrocław
2016-01-03
Jak dla mnie delikatna, smaczna i aromatyczna z najlepszych ziaren arabiki, co gwarantuje jej wyśmienity smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Gostynin
2015-12-28
Łagodna i aromatyczna kawa. Szybka realizacja zamówienia, polecam sklep Konesso!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Szczecin
2015-10-26
Bardzo łatwo zmielić ją w taki sposób, aby otrzymać idealne 30 sekund na espresso. Mój młynek z innymi kawami nie radzi sobie tak dobrze i na najdrobniejszym ustawieniu młynka czas parzenia jest zbyt niski. Przy tej kawie musiałem przestawić młynek na nieco grubszy przemiał, bo czas parzenia był zbyt długi! W smaku bardzo przyjemna, chociaż stopień palenia mógłby być nieco niższy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dariusz, Wrocław
2015-09-02
Do espresso Illy kawa, nawet w smaku jest ciekawa. Więc w Konesso ją kupiłem i tej kawy się napiłem. Ziarna zdobi puszka mała, sklep obsługa doskonała! Smacznej kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2015-06-24
Kawa jedna z najlepszych które piłem, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gorzów Wlkp
2015-04-08
Bardzo dobra kawa. Sklep jak zawsze na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WŁODZIMIERZ, RADZYŃ PODLASKI
2015-04-04
illy to jedna z tych kaw które można pić zawsze bez względu na porę dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Nowy Kawęczyn
2015-02-27
Kawa bardzo dobra, aromatyczna, delikatna i esencjonalna. Obsługa sklepu bardzo dobra, dostawa ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Poznań
2015-02-16
Świetna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Toruń
2015-02-10
Znakomita kawa. Realizacja zamówienia błyskawiczna. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2015-02-07
bardzo smaczna kawa o intensywnym aromacie i posmaku gorzkiej czekolady , a realizacja zamówienia i dostawa - jak zawsze błyskawiczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, ŁÓDŹ
2014-11-18
bardzo dobra kawa o średniej intensywności aromacie ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Łódź
2014-11-07
Kawa bardzo dobra, zgodnie z opisem na stronie sklepu, ale jak dla mnie drobnym minusem jest lekki posmak kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Łyse
2014-11-05
kawa przepyszna,polecam dla smakoszy kaw,bardzo aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Zabrze
2014-09-26
Smaczna kawa i z ekspresu i zaparzana tradycyjnie "po turecku". Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Rozdrażew
2014-08-28
Bardzo dobra. Warto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Elbląg
2014-08-20
Witam, kawa rzeczywiście bardzo smaczna. Szczególnie odpowiada mi jej smak, jest bardzo delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Jastrzębie-Zdrój
2014-08-16
Pyszna kawa ,najlepsza jaką do tej pory piłam.Mój faworyt,będę ją piła. Obsługa i dostawa b.dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Konstancin-Jeziorna
2014-08-13
Regularnie zamawiam tę kawę: smakuje całej rodzinie, jest aromatyczna, wyważona, delikatna. Sklep zawsze dostarcza w ciągu 2 dni do Paczkomatu. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Rzeszów
2014-08-06
Bardzo dobra kawa, Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gdynia
2014-08-02
najlepsza jaką dotąd piłem, moja żona też podziela to zdanie.cena wysoka ale będe ją zamawiał i chyba nie mam ochoty na próbowanie innych kaw bo prawie zawsze jestem rozczarowany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Warszawa
2014-08-01
bardzo dobra kawa, dostawa błyskawiczna, wygodna, bo paczkomatem, czyli odbiór o dowolnej godzinie, co jest wygodne bardzo:), polecam ten sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Jaworzno
2014-07-31
Znakomita kawa, jedna z najlepszych jakie piłem i zamawiałem w tym sklepie. A najlepsza dla mnie - oczywiście też Illy, ale z czarną nakrętką :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Ropczyce
2014-07-17
Bezwzględnie Illy to numer 1 wśród kaw. Wygląda na to, że wysokiej jakości produkt trafia w ręce wyjątkowych mistrzów smaku. Kompozycja wyśmienita. Cóż więcej oczekiwać...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Biała Podlaska
2014-07-08
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Łódź
2014-06-14
po prostu dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2014-05-27
Potwierdzam, kawa doskonała jednak dla mnie za delikatna, wolę smaki bardziej wyraziste.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Strzelce Opolskie
2014-05-15
Rewelacyjna kawa, delikatny smak. Najlepsza do spotkań ze znajomymi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kielce
2014-04-27
Łagodny smak, dla osób które nie lubią goryczki w ustach
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, WROCŁAW
2014-04-25
Znakomity smak i aromat. Opinia jednej z najlepszych kaw w pełni zasłużona. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Gdynia
2014-03-31
Ta kawa jest uważana za najlepszą kawę przez znajomych Włochów. w pełni popieram tę opinię. Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Świdnik
2014-03-27
Kawa w 100% znaczenia tego słowa, towarzyszka każdego poranka, polecam szczególnie tę pozycję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Sztum
2014-03-25
Doskonała kawa na każdą porę dnia,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Skawina
2014-03-11
Jak Zwykle rewelacyjna. Serdecznie polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Głogówek
2014-03-10
Według mnie najlepsza kawa na świecie! Wysyłka ekspresowa i profesjonalna. POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Jasło
2014-02-24
Bardzo smaczna i aromatyczna kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lesław, Bełchatów
2014-02-17
Bardzo dobra kawa.Polecam kawe i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Szczecin
2014-02-04
Pyszna kawa i bardzo fachowa obsługa ;) Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Poniec
2014-02-03
Bardzo dobra kawa włoska , jedna z lepszych. Dostawa ze sklepu super ekspresowa polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Busko-Zdrój
2014-01-27
Kawa łagodna w smaku warta swojej ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Warszawa
2014-01-23
Polecam - lubię takie łagodne smaki - szkoda ze nie ma opakowań 1kg
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wrocław
2014-01-09
Jakość w dobrej cenie. Doskonała kawa o delikatnym i aksamitnym smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Krosno
2014-01-05
super o niebo lepsza od kawy Pellini TOP .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Andrzej, Łomianki
2013-12-30
Zdecydowanie przewartościowana kawa. Jest w tym sklepie kilka smaczniejszych kaw, które kosztują nieco mniej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Basia, Dębica
2013-12-16
bardzo dobra aromatyczna delikatna polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Świecie
2013-11-20
faktem jest i to też przyznaję, ze jest to jedna z lepszych kaw dostępna ogólnie na polskim rynku, polecam. jest delikatna, więc powinna smakować większości domowników i gości :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Wągrowiec
2013-10-25
Pyszna kawa, polecam każdemu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2013-10-15
Delikatna kawa, bardzo dobra jako podstawa do każdego rodzaju kawy. Jakość najwyższa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Nieporęt
2013-09-30
Znakomita kawa, znam ja od dawna. Polecam też sklep bo bardzo szybka obsługa - 24 godziny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Człuchów
2013-09-22
Tej kawy,chyba już nikomu nie trzeba polecać,ale gdyby ktoś był jeszcze nie zdecydowany,to koniecznie musi ją kupić!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Siedlce
2013-08-14
Kawa bardzo dobra, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Wrocław
2013-07-29
Illy to moja ulubiona kawa:-) Realizacja zamówienia błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Czerwionka-Leszczyny
2013-07-01
Polecam kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Toruń
2013-06-20
Bardzo dobra, aromatyczna kawa. Profesjonalna obsługa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2013-06-19
Pyszna kawa ekspreowa obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Kołobrzeg
2013-06-17
świetna kawa jedna z najlepszych . SKLEP OBSŁUGA KONTAKT DOSKONAŁY....EWA KOŁOBRZWG
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Radlin
2013-06-09
Jakość kawy bardzo dobra. Obsługa klienta na najwyższym poziomie /szybko i sprawnie/. GORĄCO POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Poznań
2013-05-15
Przepyszna kawa. Bardzo dobry smak, nie ma tek nieprzyjemnej "kwaskowatosci" i goryczy jaka posiadaja inne kawy. Jedna z lepszych kaw jakie pilam. Dodatkowo, polecam sam sklep, gdyz obsluga klienta jest mistrzowska.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Sosnowiec
2013-05-13
Kawa łagodna, aromatyczna, z małą zawartością kofeiny. Brak wyczuwalnej goryczki, posiada słodkawy posmak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Zakopane
2013-05-13
Świeża, aromatyczna, o delikatnym smaku. Wyborna:) Bardzo mi smakuje. Choć ma poręczną puszeczkę, jednak, dla zachowania aromatu zdecydowanie polecam przesypanie jej do hermetycznego pojemnika. Niestety, zakręcona puszka nie jest zbyt szczelna, a szkoda, żeby kawa wietrzała:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dariusz, Dolaszewo
2013-05-05
Wygodna puszka. Kawa smaczna i trudno jej cos zarzucic. Moj automat nigdy nie wydobyl z niej kwaskowatosci, ktora psuje przyjemnosc picia kawy. Nie jest to moje TOP3, ale pije z przyjemnoscia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arek, Wroclaw
2013-04-28
Jakość kosztuje bo musi. Doskonała kawa bez cienia cierpkości, wręcz aksamitna. Dla mojej lepszej połowy kawa numer 1, dla mnie tak delikatna, że szukam dalej tej idealnej ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Lututów
2013-04-21
Kawa super polecam, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Głogów
2013-04-17
kawa bez zastrzeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Bartosz, Ornontowice
2013-04-15
Aromat ziaren nie pozostawia złudzeń co do jakości tej kawy. Kawa średnio palona, bez charakterystycznego połysku na ziarnach (matowe). Polecam na espresso, jednak inne marki spisują się tu lepiej. Kawa czarna wypada słabo, niestety. Podczas picia wyczuwalne smaki: wiśniowy, jagodowy oraz lekko orzechowy. Zawartość kofeiny bardzo niska, zdecydowanie na wielki +.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Tuplice
2013-03-25
super kawa.Cieszę się,że udało mi się posmakować tak dobrej kawy.Delikatny smak,jeden łyk powoduje to,że masz ochotę na następny.Bardzo polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Zawidów
2013-02-05
bardzo dobra kawka, polecam zakupy w tym sklepie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Lubin
2013-02-01
Świetna kawa w przystępnej cenie. Polecam kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Puławy
2013-01-30
Bardzo dobra, delikatna a zarazem aromatyczna kawa. Profesjonalizm sklepu na najwyższym poziomie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Opole
2012-12-06
Kawa illy i realizacja zamówienia znakomita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Bełchatów
2012-11-20
Pierwszy raz kupiliśmy kawę w kawywloskie.pl i polecam ten sklep. A kawa świetna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2012-10-22
Rewelacyjna przejrzystość kontaktu ze sprzedawcą (informacje na każdym etapie realizacji) i szybkość dostawy - odbiór był możliwy następnego dnia po zamówieniu i dodam, że była to sobota, a nie kolejny dzień roboczy - POLECAM sklep. 5 GWIAZDEK ***** Kawa bardzo przyjemna w smaku. Jak dla mnie jednak nieco zbyt delikatna. Porównując z moją ulubioną Lavazza Qualita Oro stwierdzam, iż nie czuję różnicy w smaku uzasadniającej różnicę ceny, a jest ona b. wyraźna. Jedynym konkretnym uzasadnieniem może być solidne opakowanie - puszka pozwalająca na przechowywanie kawy szczelnie zamkniętej po jej otwarciu. Podsumowując - polecam jeśli kogoś na nią stać. Jeśli zaś nie, może bez utraty przyjemności wybrać np. moją ulubioną kawę. :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Świnoujście
2012-10-15
Dobra kawa za dobrą cenę. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Gdynia
2012-10-01
Bardzo dobra kawa, szczególnie do espresso. Smakuje wspaniale, a jednocześnie po niej pikawa nie wali jak szalona, można się nią raczyć do woli.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2012-09-01
bardzo dobra kawa, regularnie zamawiam w sklepie www.kawywloskie.pl gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Sieradz
2012-08-26
rewelacja sama rozkosz na podniebieniu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Lublin
2012-08-12
Dobra, aromatyczna kawa. Do ekspresu automatycznego nadaje się bardzo dobrze. Mało kwaskowata i średnio mocna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Poznań
2012-07-27
Bardzo dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Mrozy
2012-07-07
Najlepsza!!!! każdy w tym smaku coś znajdzie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Gdańsk
2012-07-01
Chyba najlepsza kawa za rozsądną cenę. Obsługa ze strony sklepu bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Łuków
2012-02-09
naprawdę super kawa słodki delikatny smak warta swojej ceny
Opinia naszego klienta w
    pixel