Opinie o Ekspres do kawy Nivona 821 - 3 LATA GWARANCJI

  • Automatyczny ekspres do domu Nivona 821 w kolorze srebrnym posiada funkcję Moja Kawa, która umożliwia zaprogramowanie 10 własnych przepisów kawowych oraz One Touch Spumatore Duo Plus do parzenia jednocześnie 2 kaw mlecznych.
Kod produktu: 4260083468210
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 120 Średnia ocena: 4.99
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Rzeszów
2022-11-27
Ekspres parzy dobrą i ciepłą kawę.Jedynym {mankamentem} jest konieczność bardzo częstego i niezbyt potrzebnego opróżniania tacki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Zebrzydowice
2022-11-20
Polecam. Sprzęt prosty w obsłudze. niezawodny i parzy pyszne kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Mników
2022-11-20
Ekspres jest rewelacyjny. Piekne latte. Mleko ciepłe ładnie spienione. Najlepszy wybór. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Stalowa Wola
2022-11-19
Ekspres jest super! Wygląda świetnie, kawę robi wyśmienitą, obsługa intuicyjna- wszystko pokazuje na ekranie. Obsługa sprzedażowa pełna profeska ( łącznie ze szczegółowym szkoleniem-odbiór na miejscu). Użytkuję dopiero 1 m-c, ale polecam ekspres i sklep. Jacek Stalowa Wola
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Nowy Tomyśl
2022-11-18
Jestem nowym posiadaczem i nigdy wcześniej nie miałem żadnej styczności z innymi ekspresami. Ten zakupiłem z polecenia. Według mnie przycisk uruchamiania jest umiejscowiony w strasznie nie wygodnym miejscu, po lewej stronie na samym dole. W moim przypadku ekspres stoi przy ścianie i jest dość ciasno żeby rękę wcisnąć. Ekspres przy każdym uruchomieniu i wyłączeniu się przepłukuje. Nie wiem czy tak częsty proces jest konieczny ale ogólnie sprawia to wrażenie jakby strasznie dużo wody się marnowało. Poza tymi subiektywnymi bolączkami resztę oceniam rewelacyjnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Kluczbork
2022-11-10
Fantastyczny eksperta, prosta obsługa, kawa znakomita !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sabina, Borzytuchom
2022-11-07
Długo szukałam ekspresu do kawy jest to mój pierwszy ekspres ale jestem bardzo zadowolona łatwy w obsłudze proste menu łatwy w czyszczeniu polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Lubsza
2022-10-31
Ekspres prosty w obsłudze, praca młynka cicha, u mnie stoi pod wisząca szafką wiec jego nieduża wysokość daje komfort obsługi pojemnika na wodę i pojemnika na kawę, łatwy w czyszczeniu, nie używam filtra ponieważ wlewam wodę już filtrowaną
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edmund, Toruń
2022-10-28
Super ekspres rewelacja bardzo szczerze polecam - sprzedawcę również
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Polańczyk
2022-10-24
Serdecznie polecam ! Użytkuję ekspres ponad miesiąc i jestem bardzo zadwolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Błażejewo
2022-10-20
Bardzo udany zakup. Miałem okazję wcześniej korzystać z ekspresu tej marki i bardzo dobrze wspominam, dlatego też zdecydowałem się na zakup. Samo urządzenie prezentuje się świetnie, nie jest zbyt głośne, jest bardzo łatwe w użytkowaniu i robi pyszną kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Gdynia
2022-10-09
Expres zakupiony po opiniach rowniez innych uzytkownikow -poki co po mcu dziala zgodnie z opisem sterowanie intuicyjne bez problemow kawa pyszna taka jak powinna byc z firmowego expressu polecam wszystim ceniacym sobie jakosc i wygode uzytkowania zakupiony ze sklepu Konesso w atrakcyjnej cenie i blyskawiczna dostawa -Sklep godny zaufania i polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jelcz-Laskowice
2022-10-08
Mega prosty w obsłudze, rurka do spieniania mleka, o niebo lepsza niż dysza, kawa rewelacyjna w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Poznań
2022-10-06
To już drugi taki sam model ekspresu zakupiony w Konesso. Przy takiej obsłudze klienta (dotyczy pierwszego zakupu) wybór sklepu był dla mnie oczywisty. A ponieważ pierwszy ekspres sprawuje się bardzo dobrze, wybór drugiego takiego samego (w promocji) również był oczywisty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Toruń
2022-10-03
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Wzorowo, beż żadnych zastrzeżeń!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Stary Toruń
2022-09-29
Wszystko na + . Bezproblemowe zamówienie i dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Łódź
2022-09-23
Świetny kawomat. Jedyny dla mnie minusik to to, że dużo zużywa wody i trzeba często uzupełniać zbiornik - w biurze jest to lekko kłopotliwe. Ale kawa pyszna! Jestem bardzo zadowolona z zakupu!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Bieliny
2022-09-22
Towar zgodny z opisem,sprawuje się super,szybka wysyłka,gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Ruda Śląska
2022-09-22
Ekspres godny polecenia! Zgodnie z opisem. Kawa aromatyczna,odpowiednia temperatura.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Malanów
2022-09-20
Super Sprzedawca, dobry kontakt mailowy i telefoniczny, szczegółowa odpowiedź na zapytanie, szybka wysyłka. Ekspres cichy, kawa pyszna, polecam serdecznie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Jelenia Góra
2022-09-08
Wszystko super! Produkt, obsługa, informacja, wysyłka! Zadowolenie moje 100%!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Krosno
2022-08-19
Ekspres super, łatwy w obsłudze, bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Radom
2022-08-19
Ekspres o stosunkowo niewielkich rozmiarach, ale parzy smaczną kawę. Duży zakres możliwych ustawień pozwala dobrać kawę do preferencji użytkownika. Informacje na wyświetlaczu o stanie ekspresu i wymaganych czynnościach (np. uzupełnij kawę) są bardzo przydatne i ułatwiają obsługę. Moim zdaniem stosunek ceny do jakości jest bardzo korzystny dla tego urządzenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Grodzisko
2022-08-16
Mój pierwszy ekspres Nivona - jak dla mnie petarda, cichy, intuicyjny, świetnie spienia mleko, możliwość stworzenia swojej ulubionej kawki, gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Gdynia
2022-08-01
Świetny ekspres. Szybka i sprawna wysyłka. Jestem zadowolony :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Poznań
2022-07-26
Użytkuję ekspres NIVONA od miesiąca i jestem zachwycony. Estetyczny i robi co do niego należy. Mam porównanie do kilku ekspresów używanych w pracy czy wcześniej w domu - NIVONA 821 pozytywnie wyróżnia się. Jest to ekspres elegancki - będzie pasował do każdego wnętrza. Jest też niezwykle cichy - ze spokojem można używać w otwartych kuchniach lub przy śpiących dzieciach. Z plusów: + robi pyszną kawę. Ja wybieram kawy czarne (chętnie espresso, "zwykłą" czarną 240 ml, americano niekoniecznie) ale przy tym ekspresie chętnie czasem wypiję capuccino. Wychodzi po prostu pyszne a obsługa mleka sprowadza się do wsadzenia rurki do pojemnika z mlekiem (tak! można włożyć rurkę bezpośrednio do buletki/kartonika, które znów można włożyć do lodówki i nie trzeba przelewać mleka do innego pojemnika), + młynek pracuje cicho, zaparzanie odbywa się cicho, nalewanie kawy odbywa się cicho. Najgłośniejszy jest proces czyszczenia parą dyszy i rurki mlecznej, + proste i intuicyjne menu. Menu jest czytelne, nieprzeładowane i w zasadzie po pierwszej konfiguracji nie zagląda się do ustawień wcale. Ustawienia konkretnej kawy można także modyfikować w trakcie jej przygotowania. + bardzo wygodne i przemyślane pokrętło do sterowania menu, + sprawne nalewanie kawy (nie chlapie kawą jak np. Saeco Aulika EVO), + wybór mocy kawy + wybór temperatury kawy (uwaga, kawa z maksymalną temp. naprawdę jest gorąca)\ + automatyczne płukanie po włączeniu ekspresu i przed wyłączeniem się. Bardzo wygodne płukanie dyszy po cyklu kawy mlecznej, + regulacja wysokości wylewki + wygodne uzupełnianie ziaren + wygodne uzupełnianie wody, + łatwość montażu filtra wody, + możliwość ustawienia godziny automatycznego włączania się ekspresu (budzimy się a on czeka, gotowy :) Z minusów (choć to minusy wg mnie, które powodują, że nie jest to ideał, choć są użytkownicy (np. moja małżonka), którym to nie będzie przeszkadzać: - wylewka kawy jest moim zdaniem ciut za blisko ekspresu. Powoduje to, że kubek zawsze musi być przysunięty do samego ekspresu. Moim zdaniem dodatkowe 0,5-1 cm odsunięcia wylewki byłoby super. - dużo wody zużywa na płukanie. To także zaleta bo dobrze przepłukany ekspres zachowa dłuższą żywotność. ALE: przy naszym użytkowaniu (ok 4-6 kaw dziennie) mam wrażenie, że co najmniej 2x-3x dziennie musze opróżnić tacki i uzupełnić wodę. Nie wyobrażam sobie używać tego sprzętu przy większej liczbie osób - po prostu wywierciłbym dziurę w tacce :) W związku ze zużywaniem dużej ilości wody pojemnik także wydaje się troszeczkę za mały. - miękki plastik wyświetlacza - oj, bardzo byłem zasmucony, gdy okazało się, że po tygodniu pojawiły się ryski. Widocznie wyświetlacz przetarty został nie dość miękką szmatką (druciaków do naczyń nie używamy, nie wiem co to musiało być), - moim zdaniem odrobinę za nisko podnosi się wylewka. Niestety, nie mogę zrobić kawy bezpośrednio do mojego kubka turystycznego. Niby mała rzecz ale za każdym razem o tym myślę. - dość nietypowe otwarcie pokrywy bocznej (dostęp do bloku zaparzającego). Nie zagląda się tam często, ale to zamknięcie jakby niedopracowane, - kilka razy zdarzyło się, że po opróżnieniu tacek, ekspres wyświetlił ponownie komunikat o konieczności opróżnienia tacek. Moim zdaniem wynika to z tego, że zamoczone zostały czujniki znajdujące na końcu tacki (czujniki blaszane informujące o poziomie wody). Podczas wylewania łatwo je zamoczyć. Wtedy przed ponownym włożeniem tacek na miejsce warto przetrzeć suchą ściereczką te blaszki na końcu i wszytsko jest ok. Wszystkie zalety tego ekspresu przyćmiewają jego niedostatki. W tej cenie bardzo dobry sprzęt. Mam nadzieję, że posłuży lata bo jesteśmy bardzo zadowoleni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, PORAJ
2022-07-14
Jak ekspres to tylko Nivona, polecam jestem bardzo zadowolony z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2022-07-08
Ekspres jest bardzo cichutki, cichszy nawet od ekspresu Mellita barista , który również korzystam. Kawa w porządku jednakże w ilości rodzajów kawy i sposobów parzenia następnym razem znów wybiorę ekspres Mellita barista. Dostawa jak zwykle na 5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ELŻBIETA, MRZEŻYNO
2022-07-03
Ekspres jest super.Kawa wychodzi bardzo dobra.Pracuje bardzo cichutko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Dziadkowice
2022-06-23
super sprzęt. szybka dostawa. polecam ekspres i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Chrzanów
2022-06-12
Ekspres i obsługa sklepu - doskonałe. Polecam wszystkim zainteresowanym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Koszalin
2022-06-04
Bardzo dobry ekspres. To trzecia moja Nivona. Niestety po około 4-5 latach użytkowania każda poprzednia popsuła się. Zawsze to zawór, który trzeba wymieniać w komplecie z napędem a koszt części przekracza 1000 zł. Dlatego ponownie nowy. Ale co zrobię, gdy tylko ten robi kawę jaką lubię czyli Crema. Ten jest super cichy, kilka razy cichszy niż poprzedni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, BIAŁOGARD
2022-06-02
Bardzo fajny ekspres. Cichy,kawa wyśmienita, pianka spieniona perfekcyjnie. Miałam wcześniej ekspres innej firmy, obecny przewyższa go we wszystkim.Polecam z czystym sumieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Szczecin
2022-05-30
Kawa przygotowana w ekspresie jest aromatyczna. Mleko spienione idealnie. Młynek pracuje cicho. Obsługa urządzenia to jedna wielka przyjemność. Zarówno przygotowanie napoju, jak płukanie czy czyszczenie. Polecam z pełną świadomością.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2022-05-27
Ekspres zakupiony do firmy.Na razie nie ma najmniejszych uwag.Pracownicy zadowoleni;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Piaseczno
2022-05-26
Rewelacyjny ekspres. Obsługa urządzenia jest intuicyjna i nie sprawia problemu nawet laikowi, który wcześniej nie miał styczności z ekspresami automatycznymi. Samo działanie ekspresu przekroczyło moje oczekiwania - ekspres jest baaardzo cichy w porównaniu z moim wcześniejszym Philipsem, a same kawy... wiele zależy od mieszanki, którą się używa, ale trzeba przyznać że są bardzo smaczne. Kawy "mleczne" z dobrze spienionym mlekiem, a czarne z pyszną cremą. Czyszczenie ekspresu bardzo proste i nawet przyjemne, czego wcześniej nie przywykłem stwierdzać :) Z czystym sumieniem polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, LUBIN
2022-05-13
Ekspres spisuje się świetnie, cichy młynek to zaleta tego modelu, kostki zużytej kawy zbite i suche, podświetlana podstaw filiżanki sygnalizuje zakończenie przygotowania kawy. Kawa gorąca i smaczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Puławy
2022-04-24
Ekspres bardzo przyjazny w obsłudze, konstrukcja, materiały solidne, kawa wychodzi pyszna. Możliwość ustawienia ilości naparu, mleka, mocy, aromatu, możliwość tworzenia własnych kaw. Sam proces zamówienia, wysyłka bardzo sprawne, cena konkurencyjna, także sklep można polecić z czystym sumieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wrocław
2022-04-23
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Nie będę krytykował poprzedniego ekspresu znanej włoskiej marki ale NIVONA to same plusy. Cichy czysty*często prowadzony jest proces płukania i czyszczenia* kawa wg upodobań i cenowo atrakcyjny. Intuicyjny w obsłudze. %/%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Nowy Sącz
2022-04-21
Bardzo dobry produkt, spełnia wszystkie moje oczekiwania. Zdecydowanie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Jasło
2022-04-20
Fajny ekspres,ładna stylizacja,prosty w obsłudze,kawa pyszna.Może trochę irytujące,że ciągle się chce płukać i zużywa dużo wody,ale może dzięki temu nie będzie awaryjny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Sokolniki
2022-04-17
Witam, zakup maszyny do kawy trafny. Obsługa infolini profesjonalna, przez telefon dokonałam zamówienia. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Nikita, Warszawa
2022-04-15
Najlepsze urządzenie w swojej kategorii cenowej. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, MODLNICZKA
2022-04-14
Ekspres bardzo dobrze się sprawdza. Jest bardzo intuicyjny i łatwo się go obsługuje. Zakup bardzo udany. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Kostrzyn
2022-04-10
Ekspres spełnia swoje zadanie i oczekiwania. Prosty w obsłudze. Jedyny zarzut to ilości pitej i znikającej kawy;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miroslaw, Sosnowiec
2022-04-08
EKSPRES NIVONA 821 SPEŁNIA MOJE OCZEKIWANIA, KAWY MAJĄ BARDZO DOBRY SMAK, PROSTA OBSŁUGA EKSPRESU POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Łask
2022-04-07
Bardzo dobry, cichy ekspres. Kawa wychodzi przepyszna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, Płock
2022-03-22
Super ekspres. Polecam z całego serca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Tarnobrzeg
2022-02-27
Po miesiącu użytkowania mogę powiedzieć ze ekspres Nivona spełnia moje oczekiwania. Panel jest czytelny a obsługa jest prosta. Polecam produkty tej firmy, poprzedni ekspres tez miałem firmy Nivona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jacek, Augustów
2022-02-19
Ekspres po dwóch tygodniach trafił na serwis. Brak mocowania wężyka doprowadzającego wodę do "grzałki". Woda pod ekspresem. Usterka została usunięta w ramach gwarancji. Brak uwag co do obsługi sklepu konesso. Wszystko pozytywnie. Ekspres łatwy w czyszczeniu. Kawa bardzo dobra, spieniacz ok. Wymiary na plus, zgrabny. Plastiki matowe, nie widać śladów. Menu czytelne, sporo opcji personalizacji kawy. Cicha praca. W tej cenie wszystko pasuje. Dam 4 z uwagi na usterkę. .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Dynów
2022-02-14
Bardzo dobry ekspres. Łatwy w utrzymaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2022-02-11
Świetny. Żona zadowolona. Pianka na cappuccino (z Lavazza Rossa) - super trwała. Duże zużycie wody - ciągle płucze i czyści, ale to dobrze. Polecam produkt i sprzedawcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Olszyn
2022-01-27
Piję kawę z Nivony od 20 lat i ciągle jest dobra. Teraz syn używa stary ekspres i też sobie chwali. Nivona 821 robi kawę jeszcze lepiej niż moja stara Nivona 620! Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Białystok
2022-01-20
Jestem bardzo zadowolona z ekspresu Nivona 821. Jest to lepsza wersja używanego poprzednika. Dobrze się sprawdza w domu i biurze. Przy prawidłowej obsłudze, można powiedzieć, że niezawodny. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanislaw, Libertów
2022-01-11
Jestem zadowolony z obsługi sklepu i ekspresu Nivona 821
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Kraków
2022-01-10
jestem zadowolona , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Hrubieszów
2022-01-10
Super sprzęt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Płock
2022-01-10
Ekspres użytkuję od miesiąca. Mogę o nim wyrażać się w samych superlatywach. Cichy, prosty w obsłudze, kawę robi wyśmienitą (oczywiście dużo zależy od jakości samych ziaren kawy i daty palenia), jak na razie bezusterkowy. Co do trwałości mogę powiedzieć więcej, ponieważ podobny tej marki używam w pracy. Ekspres pracuje jak traktor. Kilkadziesiąt kaw dziennie i przy odpowiedniej obsłudze i serwisie pracuje bez usterek. Dla mnie osobiście zaletą jest również jego minimalistyczny design. To ma być ekspres, który robi dobrą kawę i nie nawala a nie "wodotrysk" do ozdoby kuchni. Szczerze polecam ten ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PIOTR, Krasnystaw
2022-01-09
Ekspres sprawuje się dobrze. Przy wcześniejszym ekspresie przelewowym kawy szło kilogramami a teraz duża oszczędność. W ekspresie przydał by się większy zbiornik na wodę, drugim małym niedociągnięciem jest parzenie 2 kaw jednocześnie nie nalewa po równo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Józefosław
2022-01-09
Kawa z ekspresu przepyszna, ładna stylizacja obudowy, cicha praca urządzenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Kraków
2022-01-08
Towar zgodny z opisem, dostawa bezproblemowa, wszystko super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Barcice
2022-01-06
Ekspres rewelacja, pyszna kawa, łatwość obsługi, możliwość komponowania swoich napojów kawowych w czasie rzeczywistym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Reda
2022-01-05
Zarówno ja jak i moi znajomi domówi kawosze jesteśmy pod wrażeniem smaku robionej kawy jak również prostoty w jego obsłudze oraz konserwacji a nie zawsze tak było korzystając z konkurencyjnych ekspresów o podobnej klasie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Wielgomłyny
2022-01-04
Obsługa prosta, menu czytelne, mielenie ciche, zaparza dobrą kawę, obudowa zwarta i stosunkowo małych rozmiarów wykonana z dobrych materiałów. Estetyczny wygląd. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Rząska
2022-01-03
Ekspres pierwsza klasa. Cichy szybki, pyszna kawa, b.dobrze spienia mleko. Wyświetlacz czytelny, czyszczenie proste i szybkie. Zadowolenie 5/5. Sklep spisał się idealnie, dostawa szybka i pewna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LIDIA, Dominikowo
2022-01-03
Bardzo dobry ekspres do kawy. Cichy i prosty w obsłudze. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert , Radomsko
2022-01-03
Model sprawdzony. Bardzo dobry ekspres do domu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Piotrków Trybunalski
2021-12-30
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2021-12-28
Express spełnił w 100% moje oczekiwania :) polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Świdnica
2021-12-27
Doskonały produkt, intuicyjna obsługa i wysoka jakość wykonania .... jak na Szwajcara przystało. Polecam wszystkim bez wyjątku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Szczyglice
2021-12-25
Bardzo fajny ekspres, cichy, wybor kaw wystarczający, może brakuje zwykłej bialej kawy, można spersonalizować własne kawy. Wszystko bardzo sprawnie, byłam zaskoczona szybkością realizacji zamówienia . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Feliks, Tychy
2021-12-25
W tej kategorii cenowej oceniam jako wyjątkowy. Przepyszne kawy, ładny design, prosty w obsłudze. Polecam bardzo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Zarzecze
2021-12-20
Produkt godny polecenia, kawa jest wyborna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Nowy Sącz
2021-12-15
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MACIEJ, Celestynów
2021-10-29
Bardzo fajny ekspres, super kawa, prosty w obsłudze. Długo się wachalem z zakupem i to był najlepszy zakupu w ostatnim czasie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Białystok
2021-10-25
Eksres bardzo łatwy w obsłudze, wszytsko działa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Ozorków
2021-10-18
Ekspres idealnie spełnia moje oczekiwania, jakość robionych kaw, obsługa, czyszczenie, funkcje jak bieżące programowanie itp. - wszystko OK, a nawet bardziej. I do tego kolor wersji 821 idealnie pasuje do wystroju kuchni. Zdecydowanie kupiłbym jeszcze raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2021-10-15
Bardzo dobry i prosty w obsłudze ekspres. Wysoka jakość przystępna cena. Obsługa zamówienia natychmiastowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Bydgoszcz
2021-10-11
Super maszyna, kawę robi pyszną. Bierząca konserwacja też prosta. Choć informacja o odkamienianiu raz na rok przy wykorzystaniu filtrów - to chyba przy robieniu 1 kawy na tydzień.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Konstancin - Jeziorna
2021-10-10
Bardzo dobry produkt,ocena bardzo dobra.Wykonanie i wygląd bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Jeżowe
2021-09-22
Ekspres rewelacja ,kawa przepyszna,bardzo łatwy w obsłudze,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Bieruń
2021-09-21
Nie żałuję ani trochę zakupu tego ekspresu. Jest super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Puszczykowo
2021-09-19
Mają znajomi, kupiłem i ja. Ekspres robi kawę wyśmienitą pod warunkiem, że kupisz przyzwoite ziarna. Cała reszta też bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Krzyżowice
2021-09-10
4
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eliza, Święcice
2021-09-06
wszystko ok. Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Poznań
2021-09-03
Witam .Używamy ekspres około miesiąca. Jest super. dużo możliwości, a najważniejsze że sam przypomina o tym że np trzeba dolać wody, dosypać kawy, przepłukać spieniacz itp. Polecam sklep jak i ekspres
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Poznań
2021-09-02
Po ponad 8 latach padł mi model 635, który wiernie wspierał mnie każdego poranka. Nigdy z nim problemu nie było ale cóż, rozstania nadszedł czas. Osiem lat codziennego użytkowania to moim zdaniem dość przyzwoity wynik zatem wybór marki był dość oczywisty. Nivona. Tym razem model ciut wyższy w funkcjach i wodotryskach. Jednak ponieważ w 99% parzę zwykłą cafe creme to nie spodziewłem się korzystania ze wszystkich opcji. No ale cóż.. siła marketingu... i wskoczyłem dwa szczebelki wyżej. Co mnie przekonało do tego modelu to info o dodatkowym wygłuszeniu, pojemność zbiornika i purystyczny design bez fajerwerków. A teraz spostrzeżenia po miesiącu użytkowania: PLUSY: - łatwość programowania, w zasadzie intuicyjna - spora lista opcji, może nie najdłuższa ale jak dla mnie wystarczająca. Nie oszukujmy się, przez 30 dni zrobiłem jedną kawę z mlekiem , reszta to tzw crema. O innch napojach z ich trendy nazwami nawet nie pomyślałem - możliwość modyfikacji programów... czyli prócz programu MOJA KAWA można dostosować predefiniowane warianty kaw. Dla mnie super, zmodyfikowałem program KAWA, od którego rozpoczyna się odpalenie ekspresu. Dzięki temu nie muszę przewijać w opcjach do programu MOJA KAWA.. niby nic ale trochę to irytowało. Teraz jest idealnie - możliwość modyfikacji czasów przejścia w tryb uśpienia czy wyłączenia - jest cicho (relatywnie jak na ekspres) - zdecydowanie ciszej niż w poprzednim modelu choć nie pamiętam , czy ten ośmioletni na początku swej przygody ze mną również budził cały blok gdy robiłem kawę czy tak mu się zrobiło przez te osiem lat służenia mi o poranku:) - spora pojemność zbiornika, która się okazała ważna jeszcze z powodu, o którym w minusach - minimalistyczny design. Egzemplarz, który dostałem jest dodatkowo bez napisów (prócz logo na froncie) co jest ponoć kierunkiem rozwoju wzornictwa firmy. I to mi odpowiada jeszcze bardziej. Jeden przycisk, jeden napis a kawa leci wyborna - skromny wyświetlacz, który nie zajmuje połowy powierzchni i nie jest skomplikowany niczym pomieszczenie kontroli lotów na Cape Canaveral. Pokazuje wszystko co potrzebne i schluss MINUSY - w przeciwieństwie do starego modelu, ten nowy (i chyba wszystkie obecnie produkowane) przepłukują dysze przed- i po zakończeniu pracy. I to powoduje, że mimo większej pojemności zbiornika muszę go napełniać dwa razy częściej. Niby nic a jednak czasem to wkurza. Zwłaszcza, że wraz z dodatkowym czyszczeniem zwiększa się też częstotliwość opróżniania tacki skroplin. No cóż, że zacytuję: nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi. - magazynek ziaren w starym ekspresie miał w pełni zdejmowany dekiel co ułatwiało zasypywanie ziaren. To było dla mnie bardzo ważne. Ekspres stoi we wnęce przy jej prawej ściance i w której nad ekspresem nie ma zbyt wiele miejsca. Mimo, że wymierzyłem i wydawało się OK, to ponieważ klapka zasypu kawy w nowym ekspresie nie jest zdejmowalna i dodatkowo otwiera się tylko o 90st to operacja zasypu kawy w moich warunkach wymaga cierpliwości, samozaparcia oraz potrafi rozbudzić jeszcze przed wypiciem kawy. Najgorsze jest jednak to, ze w otwory zawiasów klapki i szczelinę, która tworzy ona po otwarciu z obudową ekspresu wpadają ziarna kawy, które uniemożliwiają ponowne pełne zamknięcie klapki. Tu firma się nie popisała i to chyba największy jak dla mnie minus. Nie jest to specjalnie upierdliwe, gdyż kawę uzupełniam powiedzmy raz na 10 dni ale jak już to robię to używam dość mało słownikowych słów. Jeżeli ktoś zamierza ustawić ekspres w podobnych warunkach to sugeruję zwrócenie na to uwagi. - nie znalazłem opcji ustawiania czasu wstępnego zaparzania, który moim zdaniem ma wpływ na smak kawy Reasumując: Czy kupiłbym po raz drugi? chyba tak, z pewnością mocno bym rozpatrywał taką możliwość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Domaradz
2021-08-30
To mój pierwszy express i to strzał w 10 prosty w obsłudze i parzy pyszną kawę. Tym jeszcze nie zdecydowanym POLECAM!! Sprzedajacy tez na 5+
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2021-08-29
Super express
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Zabrze
2021-08-17
Świetny sklep. Mogę polecić z czystym sumieniem . Transakcja i wysyłka szybka bezproblemowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, Wałbrzych
2021-08-16
Ekspres spełnia wszystkie oczekiwania. Jest super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2021-08-11
Jestem bardzo zadowolony . Rozmowa z konsultantem na najwyższym poziomie. Zamówienie zrealizowane w ciągu 20 godzin.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, MOTYCZ
2021-07-27
Wszystko super. Towar zgodny z opisem. Dostawa bezproblemowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warka
2021-07-26
Super produkt Najwyższa jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-07-19
Super cena super jakość jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Aleksandrów
2021-07-18
Jest super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRAŻYNA, ZAMBRÓW
2021-07-16
ekspres jest cudny, robi pyszną kawę, łatwy w obsłudze,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Podolszyn Nowy
2021-06-27
Bardzo udany zakup. Przesiadka z leciwego już KRUPS EA9010 ujawniła nieodkryte dotychczas walory smakowe pitej kawy Opcji znacznie mniej ale w zupełności wystarczające. Ekspres dobrze się prezentuje w kuchni. Dla smakoszy kaw mlecznych dobra wiadomość - ekspres bardzo pomaga w utrzymaniu systemu mlecznego (i generalnie całego systemu) w czystości. Polecam dokupić szklankę / termos do którego wpina się rurkę. Podpowiem że te od Jury też pasują (Nivona nie była dostępna w momencie zakupu).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Puławy
2021-05-23
ekspresowa wysyłka, dobry kontakt, miła obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Turbia
2021-04-24
Super Ekspres polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Brzeszcze
2021-03-29
Polecam, bardzo szybko realizacja zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Zielona Góra
2021-01-08
Świetny ekspres. Obsługa bardzo prosta. Każdy z rodzinki ma już ustawioną odpowiednią kawusię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2020-11-07
Współpraca z tym sklepem to czysta przyjemność. To już kolejny ekspres zakupiony w Konesso. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam z wielką przyjemnością.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Wyszków
2020-11-06
Ekspres rewelacja. Estetyka wykonania , fukcjonalność, własne przepisy . Ekspres zaparza doskonałą kawę. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo miła i fachowa obsługa, której warto się poradzić przed zakupem. Polecam .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Niedźwiedź
2020-10-24
Bardzo dobry ekspre Polecam innym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Gdańsk
2020-10-10
super eksperes, prosty w obsłudze, dobrze spienia mleko, łatwy w czyszczeniu, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Szczecin
2020-09-26
Wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Lublin
2020-09-26
Narazie wszystko w porządku, jestem zadowolony z tego ekspresu i jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Sopot
2020-09-25
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Sulejówek
2020-09-18
Na espres Nivona postawiłem z kilku powodów. Najważniejsze że ma trzyletnią gwarancyje a nie jak inne tylko dwa. To ważne bo kiedy ekspres się zepsuje czasem jego naprawa jest nieopłacalna. Nivona ma dużo programów kaw. Ale co mnie bardziej cieszy, że ma programy własne. Sam sobie ustawiasz przepis na ulubioną kawę a nie na taką jaką jesteś zmuszony. Ekspres posiada świetny system płukania. Może minusem jest ilość zużytej podczas tej operacji wody no ale... Przynajmniej dobrze się wypłucze. Świetny design pasuje praktycznie do każdej aranżacji kuchni. Gabarytowo nie jest duży. Co ważne nie jest głośny. Pracuje dość cicho. Każdemu smakoszowi dobrej kawy bo taką właśnie ten ekspres parzy polecam nie będzie zawiedziony. Polecam zakupić od razu zestaw do czyszczebia. Nie przyda się może od razu ale na pewno. Ekspres sam informuje ktedy trzeba odkamienić lub wyczyścić tabletką ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Niegowa
2020-09-16
Sklep godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bytów
2020-09-07
Jesteśmy bardzo zadowoleni. Obsługa ekspresu bardzo wygodna, łatwo utrzymać go w czystości i co najważniejsze robi świetną kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Biłgoraj
2020-09-06
Super obsługa. Super Ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2020-09-05
Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2020-07-27
Ekspres bardzo fajnie się sprawuje. Nie było żadnego problemu z obsługą, ponieważ wszystkie wskazówki w języku polskim są wyświetlane na ekranie. Ekspres sam mówi, co kiedy trzeba zrobić. Jest to solidna maszyna i mam nadzieję że będzie nam służyć przez lata.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2020-06-22
Super expres+superowa kawa w gratisie.Realizacja zakupu przesyłka-wszystko zgodne z ustaleniami z obsługą sklepu.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Poznań
2020-06-15
Rzeczywiście na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na grafikach :) Zaawansowany technologicznie, ma duzo ciekawych opcji, ale najlepsze jest to, że robi przepyszne cappuccino. Kawa dołączona do zestawu też jest wysokiej jakości. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Opole
2020-06-09
Ten ekspres to był świetny wybór. Jestem zadowolony z zakupu i polecam go wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2020-05-25
Polecam ekspres i sprzedawcę. Obsługa bardzo profesjonalna i chętna do pomocy :) Jeśli chodzi o maszynę to pierwszy raz miałem do czynienia z ekspresem, który robi 2 kawy z mlekiem za jednym razem. Przyznaję, że miałem wątpliwości co do ich jakości, ale obie kawy wychodzą bardzo dobre.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Bielsko-Biała
2020-05-06
W domu ekspres sprawuje się znakomicie pod każdym względem. Wygląda bardzo ładnie (znacznie lepiej niż w internecie), młynek pracuje po cichu, można bardzo fajnie zmieniać ustawienia parzonej kawy, a kawy z mlekiem są przepyszne. Nie mogę żałować takiego zakupu.
Opinia naszego klienta w
    pixel