Opinie o Ekspres do kawy JURA ENA 8 Touch Full Metropolitan Black

  • Jura ENA 8 Touch w kolorze Full Metropolitan Black to automatyczny ekspres do domu, który posiada dotykowy wyświetlacz. ENA 8 Touch pozwala nam przygotować kawy czarne i mleczne za dotknięciem jednego przycisku.
Kod produktu: 7610917153398
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Grybów
2022-04-20
Kapitalny ekspres, kawa z niego smakuje naprawdę wyśmienicie. Trzeba było szybciej się zdecydować o jego kupnie :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Stare Byliny
2022-03-16
Świetny ekspres. Wszystko super, sprawnie, bezproblemowo, miła i pomocna obsluga. Polecam i dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karin, Szczecin
2022-03-14
Ekspres pierwsza klasa. Mercedes wśród ekspresów. Pyszna kawa, cicha praca i świetna stylistyka. Obsługa sklepu wzorowa, z pełną dbałością o klienta. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sonia, Michałów-Grabina
2021-11-11
Wszystko doskonale
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Stalowa Wola
2021-09-26
Polecam, świetne doradztwo i szybka realizacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Szczecin
2021-07-03
Ekspres spełnił moje oczekiwania. Jest prosty w obsłudze i generuje wystarczającą ilość możliwości. Kawy robi sprawnie. Po niespełna miesiącu użytkowania wszystko działa i nie było żadnych przykrych niespodzianek.Jeśli chodzi o jakość kawy to nie wiem czy to zasługa ekspresu czy też kawy. Pewnie i to i to. Jestem usatysfakcjonowana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wrocław
2021-06-13
piękny design; cicha praca; przyjazny w obsłudze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2020-12-31
Sprawna dostawa.Elegancki,prosty w obsłudze ekspres.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dobrosława, Kraków
2020-12-26
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Pisarzowice
2020-11-07
Doskonały produkt, spełnił moje oczekiwania, szybka wysyłka, gorąco wszystkim polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Konin
2020-07-23
Ekspres nie tylko robi wyśmienitą kawę ale i pięknie się prezentuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Kielce
2020-03-13
3 tygodnie użytkowania ekspresu i przyznaję, że jestem pod wielkim wrażeniem jego funkcjonalności i tego, jak dobrą kawę potrafi przygotować. Może wydawać się ze to nieduży ekspres, ale jest w sam raz do domowej kuchni.
Opinia naszego klienta w
    pixel