Opinie o Ekspres do kawy JURA E6 Piano White (EB)

  • Automatyczny ekspres do kawy, który doskonale sprawdzi się w naszych domach oraz biurach. Jura E6 Piano White (EB) umożliwia nam przygotowanie 11 różnych specjałów, a dzięki systemowi P.E.P. gwarantuje doskonałe espresso za każdym razem.
Kod produktu: 7610917153787
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 51 Średnia ocena: 4.98
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Gdynia
2022-11-03
Jestem bardzo zadowolona z ekspresu, chociaż na początku przyszedł uszkodzony pojemnik na wodę. Wymiana na nowy dość sprawnie przebiegła. Miła obsługa sprawnie odpowiadają na emaile, wysyłka zaraz na drugi dzień po opłaceniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Świdnica
2022-10-10
Bardzo użyteczny zaspokajający potrzeby smakowitej kawy. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecamy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Kruklanki
2022-08-18
Faktycznie otrzymalem E6 z uszkodzonym zbiornikeim na wode, ale dostawa nowej czesci odbyla sie szybko. Jestem zadowolowny z serwisu, z pewnoscia bede Was polecal.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Mikołajki
2022-08-13
Zarówno ekspres jak i obsługa sklepu na najwyższym poziomie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Koleczkowo
2022-08-13
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , ŁÓDŹ
2022-08-05
ekspres sprawuje się wyśmienicie...a zakupy w Konesso to czysta przyjemność:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, WARSZAWA
2022-07-26
Wszystko sprawnie, sprzęt zgodny z opisem. Jednym słowem- POLECAM! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożenia, Rytro
2022-07-26
Zgodnie z opisem. Kawa wspaniała. Prosty w obsłudze, cichy młynek. Zgrabny i przede wszystkim piękny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Skórzewo
2022-07-08
Super obsługa i jak dotychczas ekspres spisuje sie bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Łódź
2022-05-21
Ekspres działa bez zarzutu. Całkiem cichy i prosty w obsłudze. Pięknie się wpasował do naszej kuchni i czule głaszcze nas zapachem świeżo zmielonej kawy codziennie rano. Polecam bo warto
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Zawiercie
2022-05-09
szybka i fachowa pomoc przy usłudze serwisu. Polecam jak najbardziej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2022-05-09
Znakomity ekspres do użytkowania zarówno w biurze jak w domu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Rosnowo
2022-04-19
Wszystko OK. Dostawa była OK. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Rzeszów
2022-04-07
Ekspres jest świetny, kawa pyszna i jest on zdecydowanie wart swojej ceny:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Wysoka
2022-02-14
Ekspres użytkuję od ok miesiąca. Tylko kawy czarne. Systemu mlecznego nawet nie podłączałem. Kawa jest smaczniejsza niż z większości kawiarni. Espresso jest gęste, kremowe, z gęstą pianką. Ten ekspres jest wart tych pieniędzy. Jest super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Radwanice
2022-02-04
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kielce
2022-01-11
jestem bardzo zadowolona, łatwy w obsłudze. wada - szybko zatyka się system spieniana mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Poznań
2022-01-10
spełnił moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, GDAŃSK
2022-01-02
Postanowiłem wymienić mój ekspres Saeco i po długim procesie decyzyjnym (szukanie, porównywanie itd itp) wybrałem Jura E6. Mój stary ekspres ciągle działał bez problemu, ale atrakcyjna oferta Konesso przyśpieszyła decyzję. Kupiłem i jestem zachwycony a mam porównanie z dobrym urządzeniem, które zrobiło grubo ponad 20 tysięcy kaw. Smak używanych kaw jest intensywniejszy a crema grubsza i gęstsza. Parzone kawy są zawsze identyczne i nie zdarza się, że któraś ma np mniej pianki. Wspomnę jeszcze o rewelacyjnym młynku, szybkim i cichym i pięknym wyświetlaczu i prostej obsłudze. Nie używam spieniacza mleka, więc nie wiem jak się sprawuje. Generalnie, 100% zadowolenia i żadnych uwag.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2021-12-31
Jestem bardzo zadowolony. Kawa wyśmienita. Ekspres luksusowy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Lipno
2021-12-29
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Pniewy
2021-11-28
Super Ekspres, łatwy w obsłudze, kawa naprawdę wyśmienita!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Pisz
2021-11-12
Super! super ekspres, pyszna kawka pięknie prezentuje się w kuchni bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2021-10-17
Świetny ekspres, kawa jest pyszna a obsługa bardzo prosta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Smyków
2021-10-13
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Bestwina
2021-09-24
Jesteśmy bardzo zadowoleni z ekspresu. Jest prosty w obsłudze.Kawa wychodzi wspaniała. Doskonale spienia mleko. Wszystkim polecam ten ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Zielona Góra
2021-09-16
Wszystko w najlepszym porzadku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Sulęcinek
2021-08-21
Picie kawy z tego ekspresu to sama przyjemność. Po prostu rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Warszawa
2021-07-23
Jura to klasa sama dla siebie. Ekspres piękny. Łatwy w obsłudze. Cichy. Kawa-pyszna. Póki co jestem zachwycony. Zakup w Konesso także był czystą przyjemnością: świetny i miły kontakt, szybka dostawa, dobra oferta. Polecam!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kinga, Suchy Las / Złotniki
2021-07-19
Po kilku tyg. użytkowania: +łatwość obsługi +łatwość czyszczenia +pyszna kawa, dobrze spienione mleko -chociaż przy kilkunastu osobach w firmie, grzybek (zaworek) ciśnieniowy często wymaga interwencji, nie jest to skomplikowane (wystarczy umyć i nacisnąć zaworek w 1 miejscu), ale dość częste. Jak zaworek się sklei (ma taką część gumową), wtedy nie spienia mleka. Ale to podobno minus wszystkich ekspresów z nowym typem zaworów...(?)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Nowe Gulczewo
2021-06-27
Super ekspres, polecam, spełnia moje wsystkie oczekiwania. Obsługa sklepu na najwyższym poziomie, wszelkie reklamacje rozwiązywane natychmiast. Moje najwyższe rekomendacje, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Zalasewo
2021-06-24
Po Saeco którego używaliśmy 7 lat duża zmiana na plus: filtrowanie wody w zasobniku, proste procesy czyszczące z logicznymi licznikami, płukanie małą ilością wody, cicha i szybka praca, możliwości konfiguracji parametrów kaw, woda i pienione mleko z zaworu, które wcale nie są problemem jak sądziliśmy, wrażenie mniejszego zużycia kawy, fajny aromat i bogaty smak, estetyka i wykonanie, tacka ociekowa oraz pojemnik i "jakość" krążków. Minus tylko jeden: chromowana tacka ociekowa jest plastikowa-w dłuższym okresie na 100% się zużyje, chyba że zadbacie o jakość spodów filiżanek i kubków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Borek
2021-06-11
Wspaniała obsługa . Przepiękny ekspres . Jest dodatkową ozdoba mojej nowej kuchni. Polecam wszystkim. Miałam ten model w kolorze czarnym ale ten jest niebiański. Cichy młynek, kawa wspaniała jak zawsze z jura .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Wysoka
2021-05-07
Cicha praca młynka w tym konkretnie modelu. Doskonały smak. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2021-05-04
Pełna profeska !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tamara, Nowy Dwór Maz.
2021-04-20
świetny ekspres, prosty w obsłudze a kawa wychodzi wyśmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Zgierz
2021-01-07
Rewelacyjna maszyna do kawy :) Piękny design, prostota w obsłudze i konserwacji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Mogielnica
2020-12-31
Ekspres użytkujemy od mca. Pyszna kawa, łatwa obsługa. Jedyny minus to drogie akcesoria, ale zapewniają wygodę, zero odkamieniania, ekspres praktycznie sam się czyści. Obsługa sklepu pomocna. Ekspres szybko dotarł.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-12-30
Bardzo polecam zarówno ekspres do kawy Jura E6 Pano, jak i zakupy w sklepie Konesso :-) Szybko, sprawnie, obsługa bardzo miła i pomocna, a sama dostawa ekspresowa. Rewelacja!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Gryfów Śląski
2020-12-21
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Toruń
2020-12-05
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Ząbki
2020-11-29
Szybko, profesjonalnie i solidnie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: CEZARY, NOWY SĄCZ
2020-11-26
Dzień Dobry Polecam ekspres, co prawda nie użytkuje go na codzień, ale zadowoleni są użytkownicy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olimpia, Wysoka
2020-11-24
Ekspres dotarł bardzo szybko, ale niestety był uszkodzony. Po kontakcie z obsługą klienta, uszkodzona cześć została dosłała w ciągu dwóch dni. Profesjonalna obsługa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kutno
2020-11-21
wszystko w porzadku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wieliczka
2020-11-07
To najlepszy zakup tego roku, estetyczny, poręczny ekspres, aromatyczna o właściwej temperaturze kawa. Mechanizm i obsługa bardzo intuicyjna i wygodna. Szybka dostawa zamówienia, jako maniaczka kawy mega polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Białystok
2020-10-27
jak zwykle wszystko ok, kawa powtarzalny smak - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Helena, Gniezno
2020-09-14
Świetny ekspres, piękne wygląda i kawa pyszna.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Szczecin
2020-05-18
Firma solidna, sprzęt wysokiej jakości, działa bez zarzutów, kawa jest wyśmienita, zwiększyło się jej dzienne spożywanie ale nie sposób oprzeć się.Gorąco polecam zarówno ekspres jak i firmę która go oferuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Gdynia
2020-05-11
Super cena za ekspres tej klasy. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Piaseczno
2020-04-03
Pierwsze dni z nowym ekspresem w domu i już muszę się pochwalić świetnym wyborem. To że ekspres jest atrakcyjny było widać na zdjęciach, ale na żywo wygląda 100 razy lepiej. Biały kolor robi niesamowite wrażenie. Jeżeli chodzi o funkcjonalność to ekspres ma wszystko czego mi potrzeba w domu. Kawy mleczne wychodzą z delikatną pianą i w łatwy sposób mogę sterować wszystkimi proporcjami.
Opinia naszego klienta w
    pixel