Opinie o Kawa ziarnista La Brasiliana Oro Azurro 500g

  • La Brasiliana Oro Azurro to mieszanka ziaren arabiki i robusty. Wyśmienita kawa ziarnista z północnej części Włoch. Skład: 80% Arabica, 20% Robusta
Producent: LA BRASILIANA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 26 Średnia ocena: 4.62
Sortuj:
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Marcin, Bęczyn
2020-01-27
wybaczcie, ale ta kawa nawet na te 3 gwiazdki nie zasługuje. Mocne palenie? Przecież to niepoważne. Konesso mega a kawa słaaaba.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Sucha
2019-12-31
Genialna kawa, zarówno do kaw mlecznych jak i do espresso. Delikatna w smaku z ładną pianką. Pomimo stosunkowo niewysokiej ceny zaskoczyła mnie pozytywnie smakiem, aromatem i wyglądem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Toruń
2018-11-02
Ta kawa obudzi każdego z rana (i nie tylko). Gorąca polecam. Sklep super!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Joanna, Bełsznica
2017-09-15
Kawa smaczna, mąż również był zadowolony, chętnie wypróbujemy jeszcze inne kawy tej firmy żeby znaleźć dla siebie idealną.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2017-05-02
Kawa dobra, bardziej jako baza do kaw mlecznych. Solidna +4. Sklep tradycyjnie na złoty medal
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Żywiec
2016-11-04
Smaczna aromatyczna kawa, świetnie komponuje się również z mlekiem jako caffe macchiato. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Tuchow
2016-09-17
Dokladniej dla mnie to 3.8. Nie zachwyca juz poczatkowo po otwarciu nie ma fajnego zapachu. Smak jest ok moc tez ok.ale siedzi troche na zoladku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Janusz, Katowice
2016-01-22
Kawa dobra,ale chyba nie powtórzę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-04-11
Wyrazista i mocna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Milówka
2014-08-27
Lubie mocne kawy i ta kawa jest taka mocna czarna i aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Czerwonak
2014-07-22
kawa ma świetną piankę, bardzo dobra, lubię mocne espresso, chociaż chyba bardziej w moim guście stopień palenia średni i wysoka zawartość kofeiny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Poznań
2014-06-06
Świetny produkt. Kupuję go regularnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2014-05-19
Przyzwoita kawa ale niczym się nie wyróżniła, Marfisa jednak bardziej mi smakuje. Crema ładna, espresso lekko kwaśnawe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Remigiusz, Gdańsk
2014-03-24
Nie podeszła mi ta kawa. Przede wszystkim, nie można nazwać jej mocno paloną - jest mocno średnio palona. Po drugie - jakkolwiek bym jej nie zaparzał... smakuje mi jak latte macchiato. Zdecydowanie bardziej smakowała mi pellini classico (już niedostępna?) czy carraro globo verde (nie ma w ofercie kawywloskie.pl), którą piję w pracy, bo taką kupują - obie tańsze i z dużo większą ilością robusty (choć na co dzień wolę kawy ze śladową ilością tego gatunku).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Krzyków
2014-03-16
Kawa dobra, ale drugi raz już jej raczej nie kupię. Nie do końca pasuje mi ani jako kawa czarna ani z mlekiem. Mam zamiar spróbować jeszczę Marfisę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Świdnica
2014-03-07
bardzo dobra ze świetną pianką. polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Książnice
2014-01-16
Przepyszna kawa. Mocniejsza od La Brasiliany Marfisy, ponieważ ma domieszkę robusty, ale do cappucino i latte nawet bardziej pasuje. Do espresso jednak lepsza ( łagodniejsza) La B. Marfisa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kielce
2013-11-10
Kawa godna polecenia. Jak dla mnie zbyt wyrazisty smak, ale z reguły wolę kawy łagodniejsze. Chyba powinna zadowolic prawdziwych smakoszy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Piła
2013-10-29
Trochę intensywniejszy smak niż Marfisa, ale również świetna. Jakość i szybkość obsługi jak zwykle bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Toruń
2013-10-18
Pierwszy raz w Naszych filiżankach ale coś Nam się wydaje że zagości na dłużej: Lubię mocne wyraziste smaki, moja żona trochę mniej:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Głogów
2013-10-12
jak zawsze szybka dostawa, kawa wyśmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Trzebnica
2013-09-25
Idealnie skomponowany aromat, dla osób lubiących wyraziste kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-05-26
Wspaniała aromatyczna kawa gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Puławy
2013-05-23
Kawa bardzo smaczna z doskonałą kremą. Polecam zarówno kawę jak i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Słupno
2013-03-18
Kawa super, wyśmienity aromat. Obsługa sklepu szybka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2013-03-11
Próbowałem już wszystkich kaw z palarni La brasiliana. Jak dla mnie liderem jest marfisa ale ta kawa jest również świetna, trochę mocniejsza od marfisy.
Opinia naszego klienta w
    pixel