Opinie o Kawa ziarnista La Brasiliana Rosso Extra 1kg

  • Wyśmienita kawa ziarnista charakteryzująca się intensywnym aromatem oraz trwałą i gęstą cremą. La Brasiliana Rosso Extra to doskonale skomponowana mieszanka ziaren arabiki i robusty.
Producent: LA BRASILIANA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 86 Średnia ocena: 4.92
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Żory
2022-05-05
Również b. dobra kawa, espresso mocne, bez żadnych dodatków o wybornym smaku i zapachu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Tczew
2022-03-07
Wyborna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Toruń
2022-02-28
Ciekawy smak, bardzo dobra marka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Żory
2022-01-20
Rewelacyjna kawa ziarnista, średnio mocna, ale intensywna w smaku. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urząd Gminy, Górzno
2021-12-27
Kawa wspaniała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gdynia
2021-12-01
Bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Wyszków
2021-10-31
Ciekawe odkrycie. Bogaty aromat i smak. Zastosowania mieszanka bardzo fajnie się uzupełnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Sieradz
2021-10-11
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Szczecin
2021-10-10
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sabina, Liszki
2021-09-27
super codzienna do biura
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Agatówka
2021-09-27
Mieszanka arabiki z robustą o niesamowitych walorach smakowych. Delikatna ale intensywna, super kawa na poranne, pobudzające espresso. Dla mnie, to najlepsze rozpoczęcie dnia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Warszawa
2021-09-23
Dla mnie super. Zamowiłem 5 x
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Czerwionka-Leszczyna
2021-09-03
kawa przyjemna w smaku, lekko kwaskowa. pijemy czarną, nadaje się na lekkie przebudzenie i do popołudniowego ciastka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Zabierzów
2021-08-30
Bardzo dobra aromatyczna kawa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sabina, Liszki
2021-08-16
nowe odkrycie codziennej kawy do biura!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2021-08-15
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Lądek-Zdrój
2021-08-10
Polecam sklep Konesso wszystkim smakoszom dobrej kawy i poszukujących wszystkiego,co do kawy potrzebne.Załoga rzetelna i przyjazna klietom.Czas realizacji zamówień i dostawy kurierskie bez zarzutów.Tak trzymać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Legnica
2021-07-26
ok, najlepsza kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacław, Zaczernie
2021-07-18
Kawa bardzo smaczna polecam do picia bez mleka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Podgórzyn
2021-07-12
Super smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-07-04
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Szczecin
2021-07-02
Wziąłem na próbę i to był bardzo dobry wybór. Od kawy oczekuję "mocy", niskiej kwasowości , umiarkowanej goryczy, a jak do tego czuć w niej smaki kakao , orzechów czy czekolady to jestem w pełni usatysfakcjonowany. Ta kawa spełniła moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Brzeg
2021-06-28
Wspaniała bardzo smaczna Kawa za rozsądną cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Bydgoszcz
2021-06-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kalisz
2021-06-18
Może być
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Warszawa
2021-06-11
Moja ulubiona, wspaniały smak i aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Garwolin
2021-06-10
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2021-06-05
Idealna o poranku. Mocniejsza wersja klasyki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lublin
2021-05-30
Bla mnie za gorzka. Naciągane 4
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Legnica
2021-05-02
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Wrocław
2021-04-22
Towar zgodny ze specyfikacją.Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Sieradz
2021-03-01
Bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2021-02-26
Idealna o poranku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Legnica
2021-02-26
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Stary Sącz
2021-02-13
Bardzo dobra kawa,mocna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Świnoujście
2021-02-12
Świetna kawa, SUPER sklep!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Piaseczno
2021-02-08
Dobra kawa - mieszanka 60/40 dla mnie, z całej gamy La Brasiliana ta kawa najsłabsza. Oczywiście to kwestia gustu. Smakuje najsłabiej z z całej "3". zgodnie z opisem - gorzka niż "granatowa" Brasiliana. dla mnie ok. spróbowałem, ale będę wracał tylko do La Bra. Marfisa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Stobno Siódme
2021-02-06
Kawka ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Łodygowice
2020-11-28
Kawa super, bardzo ją polubiliśmy i będziemy nadal kupować, smak zdecydowanie pozytywny również dla gości,których częstowaliśmy nią.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Piaski
2020-10-13
Super sklep i kawa tyż
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adela, Koscierzyna
2020-10-09
Nic dodać nic ująć wszystko zgodnie z zamówieniem i na czas. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-10-09
Super extra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, WROCŁAW
2020-09-10
Kawa bardzo dobra, jeśli chodzi o mój gust smakowy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kraków
2020-07-27
Wszystko w należytym porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Warszawa
2020-07-27
Jedna z moich ulubionych i najczęściej zamawianych w sklepie Konesso.pl. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Gorlice
2020-04-26
Dobra kawa, szczególnie w połączeniu z mlekiem -polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2020-03-12
Nie od razu ta kawa do mnie „przemówiła”. Lecz wraz ze zmniejszająca się ilością ziaren doceniłam wyrazistość i smak espresso. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Łodygowice
2019-09-20
Kawa to kwestia gustu, ale ta kawa smakuje, bardzo smakuje mnie i wszystkim moim znajomym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Rzeszów
2019-04-06
Kawa jak dla mnie trochę nijaka, mozna wypić ale nie zachwyca. Gorzkawa, slaba crema. Wiecej nie kupię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Tomaszów Maz
2019-02-13
Bardzo dobra kawa.Polecam ją wszystkim smakoszom.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2019-01-07
bardzo dobra kawa, smakuje mi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Wodzisław Śląski
2018-10-18
Kawa godna polecenia, mocna i aromatyczna jednak do pięciu gwiazdek troszkę brakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAROLINA, PUŁAWY
2018-10-01
kawa dobra, choć spodziewałam się petardy. jeszcze do niej zajrzę:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dzierżoniów
2018-03-09
Jeśli nie możecie dobudzić się rano - ta kawa to strzał w dziesiątkę. Zwykle mieszanki robusty są dosyć kwaśne, w tym przypadku jest zachowany balans. Jedna z lepszych jakie piłem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Warszawa
2018-01-04
Dobra i mocna kawa, o intensywnym aromacie i nutach czekoladowych. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Warszawa
2017-12-29
Bardzo dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Reguły
2017-10-07
absolutnie na 5*. Kupiłem kilka różnych kaw z Konesso, wszystkie były oceniane przez Klientów bardzo dobrze. Jednak do tej pierwszej z czystym sumieniem daję ocenę, właśnie zamawiam ją po raz drugi, jako pierwszą z kupionych. Kawa mocna, aromatyczna, bardzo dobra do espresso. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łódź
2017-08-23
intensywna i aromatyczna, godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2017-08-17
Zakupy szybkie, profesjonalne i niezawodne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Radosław, Tarnów
2017-06-09
Kawa okay, ale jeszcze nie wiem, czy przy niej pozostanę, czy będę szukał nadal. ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Sieradz
2017-05-10
Bardzo dobra kawa, mocna, o intensywnym aromacie i nutach czekoladowych. Zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Sieradz
2017-05-10
Bardzo dobra kawa, mocna, o intensywnym aromacie i nutach czekoladowych. Zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Wojciech, Bydgoszcz
2017-05-03
Świetna jakość, zdecydowanie polecam zwolennikom delikatnego smaku. Jeśli lubisz czuć ze pijesz kawę, to niestety nie jest to kawa dla Ciebie. Osobiście wole jak kawa ma bardziej intensywny smak, dlatego wracam do Lavazza Rossa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2017-04-10
swietna kawa o infensywnym aromacie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Wrocław
2017-02-14
Polecam. Bardzo dobrej jakości kawa, intensywna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2017-01-17
Piłem już wszystkie mieszanki tego producenta. Ta kawa zaspokoiła wszystkie moje potrzeby: jest moc, jest pełne body, bardzo dobra crema, i oczywiście przyjemna nuta, która pozostaje po ostatnim łyku na dłużej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2016-12-13
Przetestowałem bardzo wiele kaw (La Brasiliana Marfisa, Illy, Bazzara, Lavazzy, Tchibo, Zi Caffe...) i uważam, że La Brasilliana Rosso Extra to najlepsza z kaw jakie piłem do tej pory. Uważam, że może się jej równać jedynie kawa z kawiarni NERO. Zazwyczaj pije z mlekiem i wszyscy goście się zachwycają :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Nowy Dwor Mazowiecki
2016-11-21
Fajna kawka, lekko kwaskowata, dobra jak dla mnie do porannej dużej czarnej. Z mlekiem też całkiem fajnie wychodzi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-08-30
Bardzo dobra kawa, wspaniały aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2016-08-04
Świetna kawa, mocna i treściwa dzięki wysokiej zawartości robusty. Sklep jak zwykle rewelacja - dostawa i jakość obsługi na złoty medal
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Elbląg
2014-11-26
Szybka dostawa. Świetna kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Dęblin
2014-10-06
Kawa bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor:
2014-09-18
Kawa świetnie smakuje ze spienionym mlekiem, jednak nie jest rewelacyjna jeżeli chodzi espresso. Nie jest gorzka, ale lekko kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Oleśnica
2014-06-27
Super kawa za super cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2014-02-26
Brasiliana w Kawach Włoskich...pasuje jak ulał:-) pycha! polecam! :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2014-01-20
Kawa bardzo dobra, przesyłka w sklepie błyskawiczna! POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Brwinów
2014-01-15
Rewelacja, super intensywny smak, bardzo gęsta crema!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Chotomów
2013-12-08
Bardzo smaczna kawa. A szybkość dostawy na 5 plus.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łódź
2013-11-26
Świetna mieszanka. Charakterystyczny smak, nie do pomylenia z inną kawą. Polecam, w szczególności do cappuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Poznań
2013-10-30
swietna kawa o infensywnym aromacie i gestej cremie, bardzo dobry smak. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Legionowo
2013-08-26
Pyszna kawa. Mocna i bez problemu stawia na nogi. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-06-02
cudowny aromat wspaniały smak polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Częstochowa
2013-05-01
Szybka dostawa. Świetna kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Żary
2013-04-23
Kawa mająca intensywny aromat, zdecydowany smak (z nutą gorzkiej czekolady). Polecam ją osobą lubiącym intensywne espresso z grubą cremą. Pozdrawiam Bartosz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2013-03-11
Świetna na kawę poranną, na prawdę stawia na nogi. Z mlekiem fajnie smakuje, ma delikatną czekoladową nutę. Polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel