Opinie o Kawa ziarnista Etno Cafe 250g - Wesołych Świąt

  • Świąteczna kawa ziarnista od wrocławskiej palarni Etno Cafe to doskonała propozycja na idealny, świąteczny prezent. Jest to stuprocentowa, jednorodna arabika, której szlachetny smak będzie odpowiednim uzupełnieniem świątecznych spotkań.
Kod produktu: 5902768699531
Producent: ETNO CAFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 9 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Poznań
2023-01-09
Rewelacja. Gorąco polecam. Na pewno wrócę jeszcze nieraz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Warszawa
2023-01-02
Smaczna kawa. Delikatnie gorzka, dla mnie trochę zbyt kwaśna, ale to kwestia gustu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kraków
2022-01-07
Nie jestem koneserem kaw, ale ta kawa przypadła mi do gustu. Smaczna i aromatyczna zarówno czarna, jak i z odrobiną mleka. Sklep jak zwykle spisał się bardzo dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Wrocław
2022-01-06
Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Łódź
2021-01-28
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ELWOZ, Miechucino
2021-01-14
pyszna kawa, ładne świąteczne opakowanie no i #wspieramcopolskie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Wrocław
2021-01-12
Ciekawy prezent dla osób, rozpoczynających swoją przygodę z kawą z prawdziwego zdarzenia. Jako lokalna patriotka z ogromną chęcią wracam do palarni ETNO i sprawdzam nowości w ich ofercie. Jeszcze nigdy się nie zawiodłam :) Plus za urocze opakowanie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wierzchowisko
2020-01-21
Bardzo dobra kawa. Tam gdzie wchodzi nuta masła orzechowego to, według mnie, daje świetny smak, zarówno dla czarnej kawy, jak i z mlekiem. Polubiłam produkty tej palarni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Rzeszów
2020-01-05
Bardzo aromatyczna i słodka, świetnie nadaje się do french press. Zdecydowanie mój faworyt wśród kaw Etno.
Opinia naszego klienta w
    pixel