Opinie o Ekspres do kawy Nivona 820

  • Nivona 820 to automatyczny ekspres do kawy do domu. Posiada funkcję Moja Kawa, która umożliwia zaprogramowanie 10 własnych przepisów kawowych oraz One Touch Spumatore Duo Plus do parzenia jednocześnie 2 kaw mlecznych.
Kod produktu: 4260083468203
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 21 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRYSTIAN, GUTOWIEC
2022-04-21
Bardzo pyszna kawa, łatwy w obsłudze , polecam....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Luboń
2022-02-14
Przy zakupie był…mały zgrzyt. Ale Konesso wybrnęło z wielką klasą. Dzięki temu zyskali we mnie oddanego klienta. Gorąco POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Myszków
2022-02-05
Używam ekspresu od miesiąca i jestem bardzo zadowolony. Super ekspres
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Nysa
2022-01-27
Czas wysyłki na 5. Obsługa zamówienia na 5. Sam ekspres również na 5. Ocena wysyłki na trójkę. Ekspres zapakowany w fabryczne pudełko które nie zostało należycie zabezpieczone, a jedynie owinięte folią stretch. Niby nic, ale karton przybył z wgniecionymi rogami, bocznymi ścianami. Dobrze, że kurier nie robił problemów i czekał na sprawdzenie zawartości. Brak dodatkowego kartonu może w przyszłości zakończyć się uszkodzeniem ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Łapy
2022-01-24
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janina, Czudec
2022-01-20
Bardzo dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Jaworzno
2022-01-18
Ekspres Nivona 820 - używam od miesiąca, działa bez zarzutu. Kawa bardzo dobra, mleko idealnie spienione. Bardzo prosty w obsłudze. Na plus wymiary urządzenia, jednak trzeba się liczyć z częstym dolewaniem wody i opróżnianiem tacek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oleksandr, Kraków
2022-01-03
Dobry ekspres, używam od miesiąca i nie mam żadnych zarzutów. Tylko to ze zapas kawy trzeba zrobić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Toruń
2021-12-30
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Poznań
2021-12-30
Transakcja sprawnie i szybko przeprowadzona. Ekspres pracuje cicho i sprawnie. Przygotowane napoje są wyśmienite. Eksploatacja prosta i intuicyjna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Włocławek
2021-12-30
ekspress super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Szczecin
2021-12-13
Sprawnie, profesjonalnie,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, KRAKOW
2021-08-23
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ELZBIETA, PRZESIEKA
2021-08-19
Ekspres spełnia moje oczekiwania, jest prosty w obsłudze, komunikaty na ekranie proste i zrozumiałe, możliwość zmiany standardowych ustawień przygotowania kaw bardzo mi odpowiada jak i opcja przygotowania dwóch filiżanek kawy jednocześnie;trochę słabe natężenie światła podświetlacza filiżanek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Mogilany
2021-07-05
cichy, przez pierwszy miesiac sprawuje sie bez zarzutow
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Rzeszów
2021-06-14
Super, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Pruszków
2021-06-04
Rewelacja!!! Cena do jakości super. Najlepsze co mogło mnie spotkać budząc się rano to kawa z tego ekspresu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Lubin
2021-01-29
Najlepszy sprzęt. Szybka realizacja. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Bierkowo
2021-01-29
Bardzo cichy mlynek. Ekspres rewelacyjny. Godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Świdnica
2020-02-21
To nasz pierwszy ekspres ciśnieniowy, dlatego spędziliśmy sporo czasu czytając fora internetowe, recenzje, itp. Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni, że padło właśnie na Nivonę 820. Kawa (każda) jest świetna, obsługa jest banalnie prosta i intuicyjna, ekspres jest cichy, do tego pięknie się prezentuje. Sam proces zakupu bez zarzutu - urządzenie zamówione w czwartek, następnego dnia było już w domu! Świetne obsługa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Kielce
2019-11-15
To jest ekspres naprawdę wysokiej jakości. Ekspres sprawuje się bardzo dobrze i cała rodzina jest z niego zadowolona. Cena satysfakcjonująca.
Opinia naszego klienta w
    pixel