Opinie o Kawiarka Bialetti Kitty 6 filiżanek

  • Stalowa kawiarka marki Bialetti, z którą możemy przygotować około 300 ml kawy bardzo zbliżonej do espresso. Bialetty Kitty na 6 filiżanek może być wykorzystywana na płytach indukcyjnych oraz palnikach gazowych.
Kod produktu: 8006363018074
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 29 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Longina, Plewiska
2021-01-13
POLECAM , bardzo smaczna kawa z tej kawiarki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Katowice
2021-01-12
Kawiarka świetnie się prezentuje i kawa z niej jest pyszna. Pojemność: 6 filiżanek tak faktycznie wystarcza na dwie normalne filiżanki kawy. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Stargard
2021-01-11
bardzo dobra obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-12-31
Bardzo trafiony zakup. Kawiarka jest śliczna, kawa smaczna. Używam na płycie ceramicznej. Trochę dłużej zaparza niż moja poprzednia kawiarka, ale też jest troszkę większa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Bielkowo
2020-12-30
Bardzo wygodna i ładna kawiarka. Idealna na 1:tradycyjny kubek kawy. Obsługa ok i dostawa ekspresowa. Ładnie zapakowane.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Stęszew
2020-12-18
Super produkt, kawa wyśmienita. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Rożnów
2020-12-15
Super jestem zadowolony z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Luiza, Częstochowa
2020-12-14
Kawiarka na piątkę.Estetyczne wykonanie, wygląda bardzo ładnie, a co najważniejsze przygotowana w niej kawa smakuje wyśmienicie.Realizacja zamówienia bezproblemowa i błyskawiczna. Polecam sklep Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Radom
2020-12-14
Polecam firmę, sprawnie, szybko nastąpiło zamówienie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Warszawa
2020-12-04
Najlepsza na świecie kawiarka, niesamowity smak kawy , polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Sanok
2020-11-24
Kawiarka w porządku.Jeyna wadą do jest to że ciężko wyciągnąć uszczelkę i sitko do czyszczenia.Ale to nie jest wina sprzedającego.Kawiarka bardzo ładna i spełnia swoją funkcję.Kupilam na 6 filiżanek,zaluje że nie wzięłam wiekszej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Milanówek
2020-11-22
Super kawiarka, serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Jaworzno
2020-11-12
Wasze reklamy są tak nachalne, że nic już od Was nie kupię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, WROCŁAW
2020-11-06
Kawiarka bardzo dobrej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Owczarnia
2020-10-26
Kawiarka pięknie wygląda i co najważniejsze parzę w niej doskonałą kawę. Zdecydowanie polecam zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2020-10-11
Kawiarka rewelacyjna wszystko działa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Świnoujście
2020-10-10
To jest to co chciałem mieć. Szkoda tylko ,że nie ma w zestawie specjalnego, dodatkowo wkładanego filtra, między wsypaną kawą a filtrem dzbanka. Został mi taki z poprzedniej kawiarki, a robi on bardzo dobrą robotę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Warszawa
2020-09-22
Rewelacja, bardzo szybka dostawa, sprzęt zgodny z opisem i w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożenna, Zduńska Wola
2020-09-18
Produkt bardzo ładny. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Opalenica
2020-09-05
Obsługa bez zarzutu, mogę polecać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Piaseczno
2020-08-08
Bardzo dobra kawiarka. Sprawuje się bez zastrzeżeń. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kraków
2020-07-14
Otrzymałem towar w pudełku otwartym z wadami opisanymi w reklamacji. Kawiarka dalej przecieka raz po raz. Trzeba bardzo mocno dokręcać co jest niezgodne z instrukcją. Ostry i niebezpieczny wiór usunąłem sam. Wyjaśnienie przez pracownika skąd się wziął nie ma znaczenia a raczej oczekiwałem na rekompensatę w postaci 250 gramów kawy. Owszem obsługa uprzejma ale nie dostrzegła tej możliwości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KLAUDIA, GRODZISK MAZOWIECKI
2020-06-21
Świetnie zaopatrzony, profesjonalny sklep. Zakupiona kawiarnia najwyższej jakości. Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Wroclaw
2020-06-15
Estetyczna i wygodna w użyciu kawiarka. Kawa bardzo smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Wrocław
2020-04-27
Estetyczna i wygodna w użyciu kawiarka. Kawa bardzo smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-04-02
Jest cudowna, solidnie wykonana, używam jej już od kilku tygodni i sprawuje się świetnie. Zamawiam jeszcze mniejsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Rzeszów
2020-03-03
Super kawiarka. Solidnie wykonana , pasuje do każdego wnętrza. Kawa w niej przygotowana jest pyszna i aromatyczna. Do tego bardzo profesjonalna paczka i gratisy. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Warszawa
2019-12-08
Bardzo ładna, łatwa w obsłudze. Kupiłam do korzystania na kuchence gazowej i tu mam jedyną uwagę: ten model z zaokrągloną dolną częścią niezbyt dobrze trzyma się na ruszcie do takiej kuchenki (tym nad palnikami) - kawiarkę trzeba bardzo ostrożnie stawiać, by nagle się nie zsunęła i nie przewróciła. Ale poza tym jest w porządku - jestem zadowolona z zakupu.
Opinia naszego klienta w
    pixel