Opinie o Kawiarka Bialetti Kitty 4 filiżanki

  • Wykonana ze stali nierdzewnej włoska kawiarka na indukcję. Bialetti Kitty ma pojemność 200 ml i może przygotować 4 filiżanki kawy zbliżonej do włoskiego espresso. Może być używana na płytach indukcyjnych oraz palnikach gazowych.
Kod produktu: 8006363018067
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 26 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Pabianice
2021-01-12
Zwracajcie uwagę na pojemność, a nie na ilość filiżanek. Ja myślałam, że będzie większa, jednak wychodzą 2 espresso. Ale to mój błąd, a kawiarka godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Gdańsk
2021-01-05
Towar zgodny z opisem, precyzyjnie wykonany i wygodny w użyciu. Szybka realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, RYBNO
2021-01-04
Świetnie sprawdza się dla 2 osób
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bibice
2020-12-25
Świetny sprzęt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Kielce
2020-12-19
Wszystk0 ok !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aureliusz, Strzelce Krajeńskie
2020-12-18
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Zabrze
2020-12-13
Idealna. Rozmiarem, wyglądem, jakością, smakiem kawy. Mam dobre porównanie, bo tą samą kawę używałam w kawiarce aluminiowej. Zamieniłam ją na tą stalową. Bardzo dobry zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, ZĄBKI
2020-12-11
produkt jak najbardziej zgodny z opisem ;-) Świetny kontakt ze sprzedawcą ! POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Krakow
2020-12-05
SUper
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Krakow
2020-12-03
Kawiarka zgodna z opisem, dziala tak jak powinna , polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gdynia
2020-11-27
Świetna kawiarka i ładna. Bardzo szybka relizacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Warszawa
2020-11-19
Super, solidna kawiarka. Pięknie się prezentuje. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Wrocław
2020-11-14
Idealna na jedną większą kawę lub 2 mniejsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szczepan, Szczecinek
2020-11-08
Kawiarka super.Sklep również.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernadetta, Kraków
2020-11-06
Wspaniała kafeterka , dziękuję za szybką dostawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milena, Warszawa
2020-11-06
Śliczna kawiarnia świetnej jakości! Sprawuje się bez zarzutu. Polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Częstochowa
2020-10-25
Dobey wyrób
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Białystok
2020-10-18
Witam .Polecam , towar zgodny z opisem , kawa wychodzi wspaniła . :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Michałowice
2020-10-11
Świetnie parzy kawę. Jest piękny i dobrze zaprojektowany. Nie ma "dziubka" i dzięki temu żadna niepotrzebna kropelka nie cieknie potem po kawiarce. To było miłe zaskoczenie, w porównaniu do tradycyjnej kawiarki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2020-10-07
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Katowice
2020-10-02
Super kawiareczka :) polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Warszawa
2020-07-18
Polecam kawiarke Bialetti każdemu jest super, parzy w 2 minuty pyszną aromatyczną kawę, kupiłam na 4 filiżanki, wychodzą 2 małe filiżanki, ale do espresso 4. Bardzo szybko dostarczona. Jestem bardzo zadowolona, jest bardzo ładna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Violetta, Żmigród
2020-06-12
Kawiarka Bialetti- najwyższa jakość. Dostawa błyskawiczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Częstochowa
2020-01-05
Bardzo elegancka kawiarka. Wspaniale będzie się prezentować w każdej kuchni i z każdym zestawem kawowym. Polecam sklep, szybka obsługa, niezłe ceny, duży wybór profesjonalnego sprzętu.
Opinia naszego klienta w
    pixel