Opinie o Kawiarka Bialetti Kitty 10 filiżanek

  • Bialetti Kitty na 10 filiżanek to kawiarka włoskiej produkcji, która może być wykorzystywana na palnikach gazowych oraz płytach indukcyjnych. Obudowa kawiarki została wykonana ze stali nierdzewnej, a jej pojemność wynosi 500 ml.
Kod produktu: 8006363018081
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 15 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogna, Suwałki
2022-07-24
Świetny sprzęt do parzenia pysznej kawy. Bez plastikowych lub ebonitowych elementów, które zwykle prędzej, czy później się łamały. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Radzymin
2022-03-24
piękny, funkcjonalny - idealny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAROSŁAW, Szczecin
2022-02-18
Super zaparzacz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Koszalin
2021-10-30
Miłe zaskoczenie 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Łódź
2021-10-15
Zakupy w sklepie Konesso -bardzo duży wybór kaw i różnorodność narzędzi do parzenia kawy ,obsługa i dostawa szybka polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Żory
2021-09-13
Elegancka, parzy dobrą kawę:) Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Warszawa
2021-07-27
Kawiarka jest dobra i spełnia swoją funkcję, tj.zaparzania większej niż inne kawiarki kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Ryki
2021-05-16
Szczerze polecam sprzedawcę. Szybka przesyłka, profesjonalna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOANNA, WROCŁAW
2021-04-08
Super kawiarka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WOJCIECH, RACIBÓRZ
2021-01-29
super, uzywam od lat Bialetti bez problemowo tak ja realizacja kolejnych zakupow w Konesso - polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2021-01-16
Super jestem zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Czapury
2021-01-12
Kawiarka zgodna z opisem:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, RADZIEJÓW
2021-01-11
Kawiarka jest super. Mieści dużą ilość kawy i jest bardzo estetyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Wrocław
2020-12-28
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Kamionki
2020-12-02
Kawiarka jest bardzo dobrej jakości, nie żałuję i 1 zł wydanej na nią. Fajna wielkość dla osób, które lubią pić większą porcję kawy. Płyta indukcyjna chwyta bez problemu. Szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel