Opinie o Kawa mielona Bialetti Napoli Moka 250g

  • Bialetti Napoli Moka to kawa, która dzięki 70% zawartości ziaren robusty, posiada wyjątkowo intensywny smak i wysoką zawartość pobudzającej kofeiny. Napoli Moka idealnie sprawdzi się do parzenia w kawiarkach moka.
Kod produktu: 8006363024334
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 17 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Warszawa
2021-01-11
Polecam, pyszna kawa z czekoladowym posmakiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Toruń
2021-01-02
Pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2020-11-29
Kolejny klasyk do kawiarki Bialetti od Bialetti
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Słupsk
2020-11-29
Towar zgodny z opisem, pierwszorzędnej jakości. Szybka wysyłka i dostawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2020-11-21
twarda, wydatny smak, pobudza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Kolbuszowa
2020-11-07
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2020-10-30
Jak dla mnie- najlepsza, najsmaczniejsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2020-09-12
Pyszna kawusia, polecam. Zaparzałem nawet w aeropressie- także wyśmienita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Kraków
2020-05-22
Bardzo dobra mocna kawa o intensywnym smaku i aromacie. Idealna zarówno dla osób potrzebujących rano solidnego zastrzyku kofeiny jak i dla tych którzy chcą spędzić miłe popołudnie przy dobrej kawie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2020-05-03
Kawa mocniejsza niż "Roma". Świetna dla smakoszy i tych lubiących mocniejszą dawkę kofeiny z rana o idealnym smaku i zapachu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Wasilków
2020-03-05
Jedna z najlepszych kaw jakie piłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2020-01-14
Przepyszna kawa, mieszanka jest bardzo aromatyczna. Od otwarcia smukłej puszki 'atakuje' uzależniającym, bogatym zapachem. Smak przyrządzonej kawy wyśmienity.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Poznań
2020-01-09
Świetna kawa z kawiarki, intensywna, mocna, ale delikatna w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Namysłów
2019-10-17
Zamówiona już nie jedna puszka i na pewno nie ostatnia - POLECAM - jest moc, a jej kosztem nie traci wyśmienitego smaku :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Słupsk
2019-10-13
Kawa dość mocna chociaż nie jest wyczuwalna zdecydowana goryczka a ślad kakao lub gorzkiej czekolady.Mnie pasuje skład i stopień palenia a do tego estetyczna "pucha". Polecam smakoszom zdecydowanej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2019-08-16
znakomita kawa -godna signora Bialetti
Opinia naszego klienta w
    pixel