Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Suerte 1kg

  • Lavazza Suerte aż w 90% składa się z ziaren robusty, co sprawia, że posiada wysoką zawartość kofeiny. Ta mieszanka posiada bardzo intensywny smak, w którym wyczujemy drewniane oraz tytoniowe nuty.
Kod produktu: 8000070021747
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 15 Średnia ocena: 4.73
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Wałbrzych
2020-12-18
jestem zadowolony z przesyłki,a kawę kupuję u Was zawsze ,gdy tylko mi zabraknie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Mińsk Mazowiecki
2020-11-28
Szybka realizacja, jakość produktów pierwsza klasa, ogromny wybór. Polecam serdecznie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2020-11-17
Jak zawsze sprawnie i profesjonalnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Czernikowo
2020-11-05
SUper
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Faustyna, Warszawa
2020-10-31
Uwielbiam tą kawę! ❤️ Zamawiałam ją już 5 razy i to na pewno nie koniec
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Faustyna, Warszawa
2020-09-06
Kawa przepyszna! Cudowny aromat świeżo zmielonej kawy☺️ dodatkowo bardzo sprawna obsługa zamówienia (kawę dostawałam zazwyczaj w max. 2 dni) i fajny dodatek w postaci klipsa do zamykania opakowania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gliwice
2020-04-19
Dobry,łagodny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hubert, Lublin
2020-04-17
Bardzo dobra, intensywna i aromatyczna kawa. Zamawiam już któryś raz z rzędu i czuję że zostanie ze mną na dłużej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2020-04-12
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2020-02-09
Dobra, mocna, tania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2019-11-25
Dobra, mocna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Olga, Wrocław
2019-11-12
nie smaczna. przepalona. przynajmniej ten "sort" który mi wpadł. fujka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wierzchowisko
2019-10-21
Miłe zaskoczenie, dobra poranna kawa super z mlekiem. Bardzo dobre nuty smakowe.Zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2019-10-20
Mocna poranna kawa - mieszanka ziaren Robusty. Jest to kawa średnio palona z bardzo dużą zawartością kofeiny w smaku dość gorzka .To kawa zdecydowanie dla kogoś kto lubi mocne kopnięcie z samego rana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2019-09-12
Jak na Lavazza tania kawa,ale w smaku nie odczuwam róznicy w stosunku do droższych.
Opinia naszego klienta w
    pixel